- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz Shufny #20649 üzenetére
Nekem bőven elég lenne az előrendeléses akció is, mert max 16ezrem lesz rá kb.
Köszönöm az infót--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
2 év után tönkrement a Sennheiser MX300-am Nagyon sajnálom, mert tökéletesen kielégítette az igényeimet, burnin után tökéletes párja volt a Nano 4Gmnek. Most viszont utódját keresem!
Mit ajánlotok, mi most az ár/érték bajnok? Nem szeretnék túlságosan elszállni az árakkal, a max 5-6 ezer forintom van most csak rá :\
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
slfln
senior tag
-
DemonDani
addikt
azt viszont sajnálom, hogy ezek szerint továbbra is a szokásos Xearsek és gondolom a BW M1 M2 az ajánlott tizes környékéig
jah és jól látom hogy a Xears Ultraphile végre egy jó Xears füles olyan házzal ami nem lóg ki az ember füléből 1 méterrel?
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
ko9
addikt
válasz DemonDani #20655 üzenetére
Ultraphile lehet, hogy nem lóg ki, de nem jó füles
Más: Készül valaki M4-et venni karácsony előtt?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
jorden06
senior tag
válasz izomhod #20654 üzenetére
Asszimetrikus volt, és megtört a kábel rögtön a 3,5-es jack rész után...Ez még nem lett volna nagy gond, mert csak hébe-hóba nem szólt a jobb oldala (inkább csak idegesítő volt), a végső döfést az adta meg neki, hogy elhagytam a szilikungumit az egyik oldaláról
btw, tényleg lehet kapni valamilyen rugót, ami fixen tartja a csatlakozó utáni részt?
Na és akkor mi legyen az utódja?
-
ko9
addikt
-
xnace
őstag
Egy barátom fülest keres 20-25.000 Forintig vegyes zenékre, de alapvetően "light rock", ha szabad ezt igy mondani. Mit ajánlanátok?
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
robert83
csendes tag
Sziasztok!
Xears fülesem vezetéke elszállt, lehet vele valamit kezdeni? 1 hónapos kb.
Esetleg érdekel valakit igy? Ha meg tudja csinálni (gondolom vezetéktoldás) akkor tökéletes lehet még, én sajna nem értek hozzá
Egyébként van egy ilyen fülesem is és ez is angyon jól szól:[link]
Csak ajánlani tudom! -
slfln
senior tag
válasz DemonDani #20655 üzenetére
Kicsit félreértelmezted a tesztet.
robert83: Érdekes, hogy bármelyik Xears mellett jónak találod a DX Orangeot.
joker csak ennyit írt róla:"Sound (1/10) – Just like the PartsExpress mini headphone became the statistical baseline in my portable headphones review, so the DX Orange is the statistical baseline for IEMs. It doesn’t do anything particularly better than the stock earbuds from my Sansa. Although it is listenable, there is nothing enjoyable about the sound, It’s flat, muddy, and very boring."
-
robert83
csendes tag
-
titán
válasz robert83 #20673 üzenetére
A hibajelenséget. Valószínűleg nem kell visszaküldeni, csak kérni fog egy képet arról, hogy megsemmisítetted (ollóval elvágtad a kábelét, kalapáccsal összetörted, mérgedben baseballütővel szétverted - vagy, vagy, vagy ).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
veector
senior tag
Fülestisztítás ügyében lenne kérdésem:
70%-os alkohol nem elég, ugye?
Foltbenzin nem jó véletlenül? -
robert83
csendes tag
válasz robert83 #20676 üzenetére
Valóban, írta a mókus, hogy vágjam el a kábelt és küldjek róla képet!
Nagyon korrekt emberke!
De erre már vigyázni fogok, nehogy elakadjon valami kilincsben.
Nem semmi azért, értékeltem is már ebayen, leszarhatna, erre küld egy másikat.
Itthon kiváncsi lennék melyik üzlet csinálná ezt[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz robert83 #20678 üzenetére
Látod, ezért is nem érdemes 1000 forintos szarokra szórni a pénzt
Egyébként pl a Logitech garanciális ügyintézése is hasonlóan működik. Legyen az egy százezer forintos kormány, ha elromlik, kérnek egy fotót a levágott csatlakozóról, és érkezik is a cseredarab.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
schweini1337
csendes tag
Valakinek van infoja, tapasztalata, a Sennheiser Cx880-ról? Kíváncsi vagyok, hogy megüti-e az XE200Pro szintjét.. ^^
-
MPeter87
őstag
Valakinek van tapasztalata Denon AH-C260 fülessel?
Egy ilyen vagy egy Xears TDIII vételén gondolkodom.... -
CHIPman
nagyúr
Megjött az M1 kereken egy hónappal a rendelés leadása után. Azt kell, hogy mondjam, megérte az árát.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
tommjee
senior tag
SENNHEISER CX 271 -ről mi a véleményetek ?
-
MPeter87
őstag
Van aki mostanában szeretne Xears-t rendelni? Rendelhetnénk egy csomagban, kevesebb lenne a postaköltség!
slfln köszönöm a segítséget!
-
slfln
senior tag
Erre azért nem vennék mérget. / - Meg további 8 a posta és kb. ennyit szán rá .
tommjee: A 271-et nem tudom mennyire hamisítják, és honnan szerzed be (-ha dealextreme, alibaba vagy barátjairól akkor meg ne vedd-) ennyiért, de 3eFt-ért jobbat nem valószínű, hogy tudunk mondani neked.
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
Nekem van mindkettő, és határozottan jobb az Xears.
Én tudok jobbat. A minap 3490 Forintért vettem egy Sony In-ear-t. Még én is meglepődtem, hogy a megfelelő haranggal mennyire jó. Határozottan jobb, járatás nélkül, mint a 100 órát járatott Sennheiser. Megkockáztatom,mhogy járatás után hozza a TD szintjét. Vagyis ez egy kicsit erős, de tényleg jó
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
slfln
senior tag
Én a Teclast lejátszóm gyári in-ear fülesével voltam így minap, amit unalomból elővettem szórakozni vele. Olyan mint az új Beta /MDR-EX85 stb. kialakításra. Ráraktam egy tripla harangot, hogy a nagy tányér és rövid cső + a nyitottsága miatt a szigetelést és behelyezési mélységet kompenzáljam valahogy...
és nem is volt bűnrossz, amit hallottam. Az Ultraphile szintjét simán kirázta magából (technikailag). A színezése pedig szintén egész kiegyenlített volt, úgy értem durva túlzások nélküli.
Valószínűleg amúgy a legjobb lejátszó mellé adott 'ingyenfüles' a világon.tommjee: Miért vagy benne biztos?
[ Szerkesztve ]
-
Végzet
csendes tag
Hello!
Milyen NEM agybadugós füllhalgatót ajánlotok Ipodhoz zenehallgatásra(valami távirányítós dolog jól jönne)?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs