-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
riam
tag
válasz JustSimple #10044 üzenetére
Ilyenre gondolsz?[link]
-
KeNTaGoN
tag
válasz JustSimple #10049 üzenetére
sztem bloghu pont alkalmas erre
termeszetesen jol jonne a segiseg, es az sem lenne baj, ha egy adott tipust tobben is tesztelnenk, hisz egy teszt szubjektiv. (2 eseten meg teljes az elbizonytalanodas )www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
JustSimple
tag
válasz KeNTaGoN #10053 üzenetére
Akkor majd valami olyasmit kell kitalálni, hogy a közösségnek együtt kell működnie, és mondjuk ha valaki vesz egy fülhallgatót, akkor szépen meg kell kérni, hogy csináljon egy tesztet bizonyos paraméterek alapján. Vagy eleve tudja, hogy az a bejegyzés erről szól, és miután alaposan kiismerte a fülest, akkor leírja róla a véleményét. Jöhetne pontrendszer is stb.
Lehetne verseny is, mondjuk a hónap legkényelmesebb fülese, vagy a leginnovatívabb kütyü, mindezt több vélemény alapján.
Ez akár mehet is az "ötletládába"
TÖRÖLT ACCOUNT
-
Zinho
aktív tag
válasz JustSimple #10050 üzenetére
Viszont vigyázz a méretére. Milyen füleshez kell? Ez nem jó a Sennheiser cx sorozathoz, mert sokkal vékonyabb a középső "cső"!
-
Zinho
aktív tag
válasz JustSimple #10054 üzenetére
Az a baj, hogy (főleg a pontozáshoz) kéne egy referencia. Aki sok fülest hallott, annak van bőven. Elég a szöveges szubjektív vélemény, persze kikötve, hogy ki mit hallott már, mihez tudja hasonlítani. Az ötletgazda meg pontozhat, ha úgy érzi hogy eleget hallott már
-
Sziasztok.
Tönkrement a CX300-asom és új fej/fülhallgató vásárlását tervezem. COWON D2-es lejátszóm van és fontos a hangzás, de 10 000 HUF-nál nem nagyon szeretnék/tudok többet költeni erre a célra. Nem mutogatni akarom a fülest viszont sokat akarom használni. Mit ajánlotok?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tudom ez a füles topic, de hátha vannak itt nálam okosabbak.
[link] Erről mi a vélemény? Nekem kicsit gyanúsan olcsónak tűnik, pedig ezek érdekelnének.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ati_X_321
aktív tag
sziasztok!
hol tudnék és hol érdemes/milyen szilikonos véget venni a Denon C551-emehez?
mennyivel fog jobban szólni?üdv,
Attila -
czanga
őstag
Szaisztok.
Nos immáron a tulajdonomban van 2db AKG k324p. Az elsőt két éve vettemm, azóta is töretlenül szolgál, majd ma vettem még egyet (ugyanúgy fehéret), itt PH-n, (ugyananál az eladónál) mivel ezt már nem gyártják, és szerettem volna tartalékot.
Nos úgy gondolom a ma vásárolt FAKE. Nem egyértelmű a dolog, így szükségem lenne a segítségetekre, hogy van e olyan módszer, és képes segítség, amellyel kétség kívül kizárható, vagy alátámasztható a füles eredetisége. -
Ati_X_321
aktív tag
válasz Ati_X_321 #10065 üzenetére
Még van egy olyan problémám, hogy nem tudom melyik méret kell nekem, de az eredeti gumi borításokat elhagytam, így ha van 1000Ft körül pack (S M L méretűek), akkor megvenném, hogy kiderítsem, hogy tényleg az aktuális nagy méretű tip a jó-e nekem vagy más méretűt rendeljek.
+:
esetleg a Comply-on kívül más alternatíva, amit itthon is lehet kapni?[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
-
czanga
őstag
válasz themebuilder #10068 üzenetére
Ezt már láttam, de köszönöm szépen. Sokmindent nem mertem/tudtam leszűrni, mert ugyan van egy "illesztési hibás" is nálam, de a másikon nincs a "fejrésznél" illesztési hiba, utóbbi mégis hangzásban alulmúlja az elsőt. Szóval már olvastam jópár helyen, hogy néhol a fake-ként feltűntetett fülesek hordoznak eredejdi jegyetek, és vica versa. Lehet megcsinálom azt, hogy befotózom ma, belinkelem a képeket ide, és remélem úgy könnyebb lesz megállapítani dolgokat.
-
czanga
őstag
válasz czanga #10069 üzenetére
Így tudtam ma befotózni. Sajnos elég gyatra a minőség. Leírok pár külömbséget. Először is a jobb oldali a tegnap vásárolt, a bal megvan 2 éve. A bal oldali fejénél az ezüst gyűrű mattabb, a másiknál kifejezetten fényes, illetve a hobb oldalinál nincs a gyűrű és a fehér felgömb közt illesztési hézag. A jobb oldalin a felirat erős, tömörebb, a bal oldalin fékonyabb, szebben kivehető. A két gumi "szár"-közt is van külömbség, ez a jépeket remélhetőleg látszik is. A jobb oldalin a szár kűlső átmérője kisebb, mint a fejrész csatlakozási pontja, a balnál pedig egyforma méretű. Festék poblémát egyiknél sem látok. A jobb oldalinál észrevettem a fej és a kábel találkozásánál egy négyzet alakú illesztésnek tűnő dolgot.
Egyelőre ennyi. Hangzásban is furcsa az új azaz a jobb oldali, bár lehetséges, hogy be kellene járassam (ehhez is jöhet majd tanács, bár ilyen bejárató hangokat már találtam)
-
DeepDish
őstag
Ha vki mar hasonlitott ossze ezt a fulest, kerhetnek velemenyt?
-AKG 370
-CX 400-II Precision -
SMITHVADŐR
tag
válasz czanga #10071 üzenetére
hát biztos az akg újított a füles minőségén
én szerintem beleszaladtál egy másolatba, legalább is azért van különbség rendesen a kettő között de majd jön Dave™ és ő megmondja a frankót
(bocsánat ezt nem lehett kihagyni )
engem érdekelne hogy honnan szedted ezt a "minőségi füllhalgatót"
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
válasz SMITHVADŐR #10073 üzenetére
A vicc az h attól akitől az előzőt is vettem, attól vettem tegnap is. Namost sok infó van neten, de az nekem is erősen feltűnt, hogy a tegnap vásárolt füles kicsit gázos.... Nyílván nevetni lehet rajtam, de nem mondom meg kitől vettem, max annyit h ezt levéve nagyon korrekt PH-s, és nagyon sokan vásároltak már tőle k324p-t, köztük én is jónéhányat, de volt h belefutott fake-be. Természetesen csak a képeken látható bal amit én használok, immáron 2 éve. A végén majd Dave megmondja. Még az is lehet amit eddig használtam az a fake. (bár ezt kétlem)
hozzáteszem a képeken a bal füles szinte már-már sárga. 2 év használat megtette a hatását.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz SMITHVADŐR #10073 üzenetére
Szerintem az összes aprós/félárú füles kínai replika, de hát aki nem gondolkodik vásárlás előtt, az vegye meg nyugodtan apróról
A kedvencem az "eladó beszerzési áron" kifejezés, az ilyen eladó igazi karitatív emberke
-
czanga
őstag
Ezek szerint akkor véleményed szerint mindkettő fake? btw: tanácsot, illetve véleményt szerezzem volna nem kioktatást. Éppenséggel nem lett volna pénzem elmenni a basys-hez, vagy a satsystem-hez anno venni k324p-t. (no offense)
Illetve ha jól veszem ki akkor szerinted PH--ról nem is érdemes fülest venni senkitől, csak boltból egyenesen.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz czanga #10076 üzenetére
Az a véleményem, hogy a külső alapján a legtöbb esetben megállapíthatatlan. Amiben eltérhet a hangja, meg az anyagminőség. Mivel sok füles OEM termék, így még az sem kizárt, hogy nagyon hasonló, vagy akár ugyanaz a hangszóró kerül az eredetibe meg a replikába. Ilyen szempontból újra kell értelmezni a fake kifejezést is
Viszont annyian foglalkoznak vele (eladással), és annyira olcsón adják, hogy kizárt, hogy eredeti termék legyen, hivatalos forrásból. Na de ez privát vélemény, mindenki azt hisz, amit akar.
Nem kioktatás, hanem tanács (ha tuti eredeti kell akkor hivatalos forgalmazó) meg vélemény. Mondom, lehet egyetérteni meg vitatkozni is. Nekem sincs pénzem pl. IE7/8-ra, ezért is nem veszek, de pl. ebayen már van ~20 dollárért is azoknak, akiknek szintén nincs rá, azonban mégis szeretnének Remélem érted a párhuzamot, nem kioktatás, csak jó lenne, ha néha gondolkodnának is az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Nyílván. Értem, csak, csak ahogy most másodszorra megfogalmaztad a (bírka nélkül is) véleményed egyből jobb volt. Amikor az elsőt vettem, akkor elötte majdnem egy hónapot olvasgattam itt PH-n, néztem ugyanígy a fake vs real összehasonlításokat, de ha már a MediaMa-ban is simán belefutni egy hamis fülesbe, akkor mi a tuti? Jó persze, basys, stb. Tudom. (btw anno k324p elötti akg-met satsystem-ben vettem)
Viszont akkor adott a kérdés, hogyha ezt visszaveszi a drága eladó, akkor van e valami alternatíva itt PH-n akitől érdemes lehet venni fülest. Akár sennheiser-t is, de más márkára is nyitott vagyok. Sajna a k324p-t már boltba se nagyon kapni.Azt kihagytam, hogy a kép bal oldali fülese szerintem nagyon szépen szól, és mai napig jól teljesít. Akkor azt hittem h eredeti.
Eszembe jutott az a régi vicc: Birkának. Be szállsz? - Bbbeeeeeeee!
Na mind1, valami kellene az ősrégi k324p-m helyére idővel... lassan érik...
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz czanga #10078 üzenetére
A birka nem neked szólt, hanem annak, aki annak nézi az embereket a "beszerzési árral"
Szerintem akkora a rizikófaktor, hogy nem éri meg aprón kockáztatni. Használtat igen, ha van számla róla, és hivatalos forgalmazónál vásárolta. De ami új, papírok nélkül és féláron van, az számomra több, mint gyanús. Én is szeretném a csodákat, csak általában nincsenek
Amúgy nem értem miért akarsz tartalékot venni, ha a másik még jó. Amikor van egy-egy kifutó széria, a médiában egész jó akciók vannak. Én így vettem a CX400-am közel fél áron tavaly. Amin ott van az audiopartner címke, az tuti eredeti.
-
Zinho
aktív tag
válasz czanga #10078 üzenetére
Jaj hagjyuk már ezt a "boltban is simán belefutni hamisba" dolgot...
Senki nem fogja neked megmondani sajnos, hogy kitől tudsz tényleg eredetit venni. Valószínűleg még az eladó sem tudja hogy eredeti/hamis terméket árul. Illetve ha gonosz csaló, akkor tudja hogy hamis. Ha meg hiszékeny, beszerezte valahonnan, aztán megnézte ő is a fake teszteket, szerinte átment rajta, és onnantól kezdve ő is azt hiszi hogy eredeti, de bizonyítani sosem fogja tudni. De inkább nem az... Amúgy biztos vannak nagyon jó minőségű hamisítványok, elvégre mindenki tudja hogy az előállítási költség a végfelhasználói ár töredéke, és hogy mennyibe kerül Kínában a munkaerő...
-
Dave™
nagyúr
-
whited
addikt
Hy megjött a cx880 és a csomi kifogástalan, van 1 kis fém SH szütyő hozzá meg 3 pár gumiharang de vmi müanyaggal a belsejében megvan erősítve szóval nagyon ott van, nemsokára be üzemelem és irok
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
vili13
őstag
válasz czanga #10083 üzenetére
A basys a hivatalos magyar Sennheiser nagyker volt régen, az új az audiopartner. Az AKG-t meg eleve nem ők forgalmazták/forgalmazzák
szerintem.[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Hát ez ölég jóféle füles
Amugy olvastam ezt a bejáratást.
Meddig kell járatni(cx880), a kedvencem a hangerő szabályzó
ez ami a kábel közepén van és tekerni kell és fém tök durva
a basszus már most elég jó de még biztos fog javulni a hangjaHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
mondomén
őstag
Sziasztok!
Sennheiser CX300-II Precision edigital-nál 12 ezer.
Körülbelül ilyen áron tudnék hozzá jutni más boltokban is (pl.:MM)?
Ha igen akkor inkább itt venném hardveraprón, de így nem lesz garancia.
Valaki aki huzamosabb ideje használ ilyen típusú fülest megírhatná, hogy mennyire bírja a mindennapos használatot.Előre is kösz.
-
őstag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne in-ear fülhallgatót vásárolni 4e Ft-ot szánna rá, iPhone 3Gs készülékkel fogja használni. Milyen típusok jöhetnek szóba Hardveraprós CX200-on kívül?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Dave™
nagyúr
válasz themebuilder #10093 üzenetére
Leírta privátban, de mivel szerintem egyik aprós bazárban sem eredeti, így nincs negatív diszkrimináció személyi kérdésekben, ne aggódj
-
czanga
őstag
válasz themebuilder #10093 üzenetére
Nem rólad van szó. Mivel korrekt eladó, és nem direkt akart rosszat, és visszaveszi, ezen okok miatt nem adok ki a nevét, legyen elég annyi, hogy csak piros pontja van, és amíg AKG-t és mást is árult sokat eladott, kedvelték mint eladót, és korrekt. Ebben a helyzetben is korrekten viselkedett, visszaveszi, és megtéríti az árát. Ő sem tudta jól beazonosítani őket ezek szerint, és rosszat nem akart. Ez van. A másik amit szintén tőle vettem mai napig hihetetlen szépen szól, és kialakításban is szerintem nagyon jó.
Már rég nem hírdet, volt egy elfekvő darab, mellesleg k324p-ről szóló hírdetést egyálltalán nem találtam az aproban.
-
themebuilder
senior tag
A írtad, hogy a "beszerzési áron" című szöveg a kedvenced. Ez marketing ugyanúgy, mint a Sennheiser "Precise Bass" és a "Natural Sound" kifejezései, amiket viszont már nem kedvelsz.
Fogadni mernék, hogy valamilyen kapcsolatod van a Sony-val Magyarországon vagy egyszerűen szemellenzőt viselsz.
czanga A hangzás alapján egyértelműen betudtad azonosítani a fake terméket.
A külseje is árulkodott, hogy valami nem stimmel?[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
filózoli
senior tag
Sziasztok! Egy Sony nwz-b153f típusú mp3 lejátszóhoz használok egy Sony mdr a44l típusú fülhallgatót. Azon gondolkodom, esetleg veszek hozzá egy komolyabb fülest. Szerintetek érdemes? Ha igen milyet? 20 ezret rászánnék, ha érdemes. Ez a mostani fülesem amúgy 16 ohmos. Egy 32 ohmos nem szólna halkabban? (Ez fontos kérdés!) Sajnos nem engedik kipróbálni. A válaszokat előre is köszi!
-
Dave™
nagyúr
válasz filózoli #10098 üzenetére
A Sony-k bár nem rendelkeznek a legnagyobb erősítéssel, azért nem rossz a helyzet. Két paraméter van, ami a hangerőt befolyásolja: az impedancia és a hangnyomás. Nekem pl. egy Sony NWZ-A816 egy 64 ohmos zárt HD200-as fejhallgatót is meghajtott kellő hangerővel, igaz 106db-es érzékenysége van. 32 ohmosat minden további nélkül vinni fog, valószínűleg valamivel halkabb lesz a 16 ohmosnál ugyanakkora hangerőfokozaton, de adsz még rá egy kis kakaót és kész.
themebuilder: neked komolyan üldözési mániád van Amúgy az nem marketing, csak mókusvakítás (mindkettő, bár a Sennheiser jelölése legalább iránymutató, a tiéd meg csak szimplán vicces), de a jelek szerint a nép megeszi, szóval működik, gratulálok, mindkét félnek Egy vaterás "kollégádtól" kérdezték, miért ilyen olcsó, ő azt válaszolta, hogy szerinte ennyi a reális ára, az üzletben kész rablást folytatnak Persze a kérdező ezt el is fogadta válasznak... Ezek után nincs több kérdésem, doktor úr Amúgy szívesen lennék a Sony marketingese, de sajnos nem vagyok az. Viszont van per pillanat 2 Sennheiser fejhallgatóm, és szintén 2 fülhallgatóm is, ezzel szemben meg csak egy Sony fülhallgatót tudok felmutatni. Ezt add össze
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest