Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ferenczi Áko #24954 üzenetére
benéztem a totyikot.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Wa2x_
veterán
válasz Quasi_modo #24949 üzenetére
Pedig ő a tettes, bár azt nem tudom, hogy amatőr vagy szakavatott kezekkel alkották őket.
Ejj Stilo, elfogyott a mobilnetem!
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Atesz 666
aktív tag
Sony Xperia S..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
Sony Xperia S....
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
B1T3
addikt
válasz Atesz 666 #24962 üzenetére
Ez egy Nokia 808-verő kép? Mert még ilyen apróra tömörítve is csaknem rosszabb minőségű, mint egy 38 megapixeles kép 100%-os nagyításban. (Na jó, nagyon picit talán túloztam, de az után a kijelentés után, hogy az Xperia S-eddel jobb képeket lősz, mint a csúcs Nokiákkal akár, megengedhetem magamnak.)
A második képeden pedig mintha apró fátyol lenne, illetve még be is égett a sziromlevél. Továbbá ez sem eredeti méretű.
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #24942 üzenetére
Kettes meglepően jó lett! mind téma, mind fények!
Ferenci Aki: A paradicsom jó.
RedBullFan: Golgota virág nagyon bejön!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Használja valaki az after focus pro-t?Csináltam benne egy képet de sajnos nem tudom menteni,hibát ír ki... -
korcsillio
addikt
-
Wuk07
tag
[link] pár Chevi kép, Nokia 1020-tol aki még nem látta. Nem rosszak, csak a beégéseket kéne korrigálni, meg érzek némi mosást itt ott.
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
csampei
senior tag
válasz Polarstar #24867 üzenetére
A hangszín nekem nagyon bejövős!Főleg hogy ott 100db körüli hangnyomás lehetett,és nagyon jól kezelte a Bberry ezt a problémát!Erre nem sok teló képes(vagyis amik nekem voltak csak a SE Xperia Arc/s tudta kezelni,a többinél köpedelem torz volt a hang ilyen hangerőnél)
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
nagyúr
válasz csampei #24973 üzenetére
A videóra gondolsz? Nos, szinte a fülem mellett voltak azok a ki..szott ládák. Utálom az ilyent.
No persze akkor nem, ha az ép egy Suzuki Hammond!
Ja.. Érdekes volt, de a panán a hang meghalt... Úgyhogy csak a BB Bolt videó lett elfogadható.
-
rizso
addikt
válasz korcsillio #24969 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de: eredeti fizetős verzió, vagy pedig "demo apk"? Én vásárlás előtt letöltöttem egy apk-t, mentésig szépen működött, tetszett is az eredmény, viszont nem tudott menteni. Megvettem hát, aztán azzal semmi gondom nem volt. Talán néha kell neki net hozzáférés, hogy ellenőrizze az eredetiséget, és csak utána ment - de lehet az egy másik programnál volt...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Elvileg Samsung SM-C101 az elkövető (alias S4 Zoom), de nekem nagyon Nokiás ez a kép. Vélemények? Akármelyikkel lőtték, szerintem elég korrekt...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
Engem a képről inkább az érdekel, hogy miként készült. Felmásztak valahová? Helikopter? Esetleg egy "repkedős távvezérlős" platformra tették? Elég magasról kapták le a képet.
A téma érdekes, a kép átlagos.Red Bull fan: Az a csodás virág honnan van? Ritkán látok ilyent. Ebben az évben még egy ismerősnél sem volt Golgota virág.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #24981 üzenetére
Akkor ezek verik a 808 képeit. OK.
És még finoman fogalmaztál.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lkristóf
senior tag
Még régebben készítettem, nem a legjobb de rajta van egy madár
KÉPSony Ericsson Satio
[ Szerkesztve ]
-
Bögrék - HTC One
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz stilo18 #24986 üzenetére
Igen bejönnek ezek a fekete-fehér és szépia képek. Azon gondolkozom szerzek filmet és a múltkori Fotobox-ot amiről tettem fel ide képet "beizzítom" és azzal próbálkozom majd képeket csinálni.
Smile Cup - HTC One
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rizso
addikt
válasz korcsillio #24978 üzenetére
Lehet pont ez a baj?
Wa2x_: ez is érdekes lehet: S4 Zoom vs Sony CyberShot H200. Teljesen vállalható minőség, sőőőt...Egyedül a panorámaképességével nem vagyok megelégedve, az elég gyenge.
Amúgy ma végre sikerült megtapogatnom. Szerintem teljesen vállalható, nem olyan nagy dög, mint ahogy sokan képzelik. Ebben a hónapban valószínűleg már nem tudom megvenni (költözés előtt vagyunk, és rohadt sokba fog kerülni), de szeptemberben tuti beruházok rá
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Nyilván, de csak ezt találtam hirtelen - kiindulási pontnak viszont nem rossz
legiaap: passz. Lehet időközben jött valami frissítés is, vagy egyszerűen lelke van a kicsikének, nem mindegy neki, hogy ki használja
-
Wa2x_
veterán
Én is nagyon szeretem a monochrome és b&w képeket egyre jobban.
(#24988) tzsolesz: Jók lettek, szép a dof is.
(#24989) rizso: Igen, egyre jobb, frissítettek rajta valamit? Bár sztem kicsit túlexpos a kép.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Nem tudom. Lehet, hogy Samsung barátunk kifogyott a cikkíróknak járó prototípusokból, és most már végleges példányokat küld ki
-
MR007RM
addikt
Próbálj ki egy panoráma képet mondjuk egy hegytetőről olyan erdős vagy váras témát. Na ott fekszik meg majd minden teló, az enyém is! . Fényhatások plusz sok apró távoli pont. Telefongyilkos.
Átköltöztem a Flickr-re és kicsit nézegettem a profikat. Amiket néztem (pl olyan hogy Nikon D800E) szinte mindnél 2MP körüli méretű fotók tetszelegtek. Olyan hogy 9-12MP nem láttam eddig. Gondoltam is na így könnyű zajmentesen dolgozni.
A közel 1 millás gépcsoda szintjétől az enyém sincs messze, sőt MPX-ben még jobb nála.
Holnap megyek panoráma témákat fotózni a telómmal. Kipróbálok minden beállítást, valszeg főleg magasabb iso mellett. Könyvet még nem olvastam a fotózásról, de a gyakorlatban majd megtanulom amit kell.
[link] Egy kis összesítő ha valaki kíváncsi lenne az eddigi munkásságom legjavára. Átpakolásztam a dropboxról párat. Ez az oldal sem rossz.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
-
Wa2x_
veterán
Az eddigi legjobb kép, amit valaha a 1020-tól láttam!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest