- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Persze én csak a 808-as fotók minőségéhez hasonlítottam. Van még nálad egy olyan, ha jól tudom, így tudnod kell, hogy igazat mondtam. De legyen, a többiek mivel hazudok majd lehurrognak. És voltak jobb fotók amiket bemutattál már. Pl Egyet egy kollégámtól láttam a telóján, kivel privátban irogattál és küldtél neki. Egy fás fotó volt, és az bizony nagyon tetszett.
Na persze ha über brutál lenne a fotó biztos szivatnám magam azzal, hogy nincs szemem. Maradjunk annyiban, engem nem vett meg, talán mert általában jobbakhoz vagyok szokva.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
hito
nagyúr
Hát tiK vakok vagytok esküszöm Na jó, nekem mindegy, de nem adom fel. Igazából csak annyi a szándékom, hogy azt a bődületes marhaságot eloszlassam ami a mobilaréna cikkjében szerepel. Az igazság az szerintem, hogy a 808-tól nem jobb képminőségben, de a többi mobilkamerától az esetek 99%-ában jobb.
MR007RM: ki volt az? Csak ayres-el privátozgattam, ő kért tőlem képeket. Másra nem emlékszem.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Wa2x_
veterán
Egy kis mellékes reggeli mellé.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Blyan
félisten
Állítólagosan érintetlen képek az szifon 5S-ből. [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tuninger
addikt
Én inkább azt mondanám, hogy nem látszik az előrelépés az iPhone 5-höz képest. Legalább a zsebemben maradó 100 rugóból lehet venni egy QX100-at
Talán low lightnál javul, az új LED okosság jó ötlet, de az esti LED vakus képek eddig nagyon nem voltak erősségei az iPhonenak. Ezután sem hiszem hogy érdemes hasznáni. Na 2 hét és kiderül.
*Mondjuk a 210 ezres nyitó ár az felháborító a 16 GB-ért
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
hát szerencsére az elkészült képek elég nagy hányada jó, szóval ha egy valamit nagyon le akarok kapni arról úgy 2-3 kép készül, és azokon is csak a fókuszt nyomogatom egyszer a célpontra, egyszer az égre, egyszer meg valahol a kettő közé néha van egy-két elmosódott, de az inkább mert megremeg a kezem. erősen gondolkodom, hogy beszerzek egy mini állványt, mert amúgy vagy a topik, vagy a pf2, vagy mindkettő miatt de elkezdett érdekelni ez a fotózás dolog.
(persze kizártnak tartom, hogy komolyabban foglalkozzak vele, de ha már az ember elkap egy-két pillanatot, akkor azt (a készülék korlátain belül) a lehető legszebben tegye. )Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
hito
nagyúr
Szerintem nagyon ígeretes.
H3gam: ez esetben ajánlom a JOBY Grip Tight Gorillapod-ot. 7eFt, de megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Ezt miért csinálja? Mármint, hogy a nap körül egymással szemben 4 ovális fénytörés van. Ennyire szar a lencse, vagy ez normális ilyen fotók esetében?
Itt is tetten érhető, csak itt nem naplemente módban fényképeztem, hanem automatán.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz BigBlackDog #25619 üzenetére
Hát, ez nekem nagyon nem tetszik Közben kicseréltem direkt linkekre.
-
hacki87
senior tag
[s3nál is van] de mintga anno az iphonera írták volna, hogy lika köd van rajta.
-
hito
nagyúr
H3gam képei után nekem is megjött a kedvem a parlamentet fényképezni.
Manuál 1/200-as e.t.
Manuál 1/250 e.t.
Manuál 1/320 e.t.Érdekes, most kezdek rájönni, hogy ahogy az ISO emelésénél nő a képzaj, úgy a záridő csökkentésével is.
Ez egy elég érdekesen fókuszált kép lett
Kis hülyéskedés
Kis hülyéskedés 2
EffekttelJöhetnek a lesújtó kritikák
Wa2x_: akkor nem hirdetem meg (még)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Már rettegve töltöttem fel őket
-
rizso
addikt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
hito
nagyúr
Áááá, ne őríts meg!!!! Én jobban örülök még nálad is Egyedül tartom itt a frontot, tessék beszállni és erősíteni
Hol vetted és mennyiért? Van ám topicja a telefonnak
legiaap:
"Meg kell dönteni a 808 uralmat."
Hát azt nem lesz könnyű
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz legiaap #25630 üzenetére
Holnap szabadnapos leszek, lehet elnézek valamerre kattintgatni
hito: naggggyon durva kütyü, már imádom!
tzsolesz: ja, ez is fényes-lakkos, de már van hozzá fasza tokom is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zozzzzzzzzzz
tag
két újabb kép a 720-al:
túl sok 720-as képet nem találtam itt a fórumban, úgyhogy nincs viszonyítási alapom, hogy milyen szinten van a kamerája
-
Cyberpunk
félisten
Elég jó lesz az i5S is [link].
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B1T3
addikt
válasz zozzzzzzzzzz #25635 üzenetére
Értékelhetetlenek ilyen felbontás mellett.
-
Tuninger
addikt
válasz Cyberpunk #25637 üzenetére
Annyi egyébként látszik az új iPhonenál hogy erősen át van dolgozva a szenzor. ISO32-esek a sample fotók, míg az iPhone 5-ben a minimum érzékenység ISO50. Az iPhone 5S-nél ugye 720p felbontáson ki tudnak hozni 120fps-t. Az iPhone 5 szenzora az iPhone 4s 5.1.2 óta nyílt titok hogy tud 720p-ben 60 fps-t, csak az iOS 6.0-tól letiltották ezt a lehetőséget. Most legalább visszatér, a SloPro már frissült is, 8 nap múlva én is mindent 60 fps-el veszek
Ami extra, hogy ügyes hekkerek szerintem az iPhone 5s-ből kihozzák a 1080 60p-t majdan.
-
hito
nagyúr
válasz Tuninger #25640 üzenetére
Amikor i5-ben vagy 4S-ben gondolkoztam azért vetettem el, mert a slopro nem tudott 60fps-t normál sebesség mellett, csak lassítva. Tud már 720p-ben 60fps-t normál felvételben is hanggal együtt?
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
A kérdés kitűnő, akkoriban Galaxy S II-vel nyomultam, az iPhone 5 meg ugye az iOS 6-al érkezett, ott nem volt 60 fps az oprendszer korlátai miatt (volt... még mindig 6.1.4-em van ). De mivel most az iOS 7-ben hivatalosan támogatva van a magasabb képkocka szám, szerintem fogja tudni hanggal együtt. Legalábbis nagyon remélem. 8 nap és kiderül
-
BobTail
őstag
Tudom, fuj zaj, fuj wp, fuj Lumia, deNokia Lumia 1020
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs