- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz andaxin76 #25496 üzenetére
Ha jó vagy utómunkából csinálsz egy mesterséges naplamentét. Meg teszel oda egy napot, vagy még egyet, hogy ne legyen egyedül.
(#25497) balazs1022: Na tessék, mindjárt ellopom. Jelenleg azzal van gondom honnan akarjam megörökíteni a csodát, mert hogy egy lakótelepi naplementés fotó azért mégsem vetekedhet pl egy Skót felföldön készült csodás panorámával. Az ég ok lehet, de ami alatta látszani fog, abból már nekem is elegem van egy életre. Egy év alatt meguntam. A szabiról már rég hazajöttem.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
-
Wa2x_
veterán
Somlói vár | Sümegi vár éjszaka - többi kép a Flickr oldalamon.
Nokia 808 PureView
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Voltunk ma kint a hűvösvölgyi Nagy-réten. Hoztam 1-2 családi képet érdekességként:
Párom és a lányom hátlapi kamerával // kis család Előlapi kamerával HTC One
Apa és lánya Lumia 800
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sokat számít, hogy az a kép közelről készült. Olyan távolságból szerintem a One is tudja azt a szintet. Viszont az előlapi kamerával egész korrekt képek születtek, persze nem világverő de simán használhatóak
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wa2x_
veterán
válasz csampei #25508 üzenetére
Légy szíves vegyél vissza a hangnemből!
Keress olyan embereket, akiknek más telefonja van és hívd meg őket ide, akkor majd lesz más telóval is kép. Ez nem a fórum "állandó" tagjain múlik, nekik ilyen telefonjaik vannak. A legközelebbi kirohanásod előtt meg nyomj le 10 fekvőt.
-
csampei
senior tag
Jó akkor legyél kedves erre a történetre szabályt,vagy szabályzást hozni!Mert így semmi értelme a topiknak,vagy egy első hozzászólás formájában vagy egy bármilyen összefoglaló formájában,mert így okafogyott az egész történet!Mindenki tudja szerintem hogy a Lumia vagy mi a bánat milyen képeket készít,ennek ellenére 5 oldalra visszamenőleg szinte csak ezek szerepelnek.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
válasz csampei #25510 üzenetére
Szerintem nyiss magadnak egy topikot, hogy "fotók mobillal, de nem nokiával" és várd a képeket. Itt nem volt és nem lesz ilyen szabályozás. Mindenki rak fel képet ha úgy érzi. Arról nem a topik és nem a Nokiások tehetnek, hogy mások ritkábban járnak erre.
-
Crytek
nagyúr
-
Wa2x_
veterán
Nincs semmi szabályzatra szükség, mindenki szabadon tölthet fel ide mobillal készült fotókat, ha 200-at Nokiával, akkor 200-at. Ez nem egy tesztfotók topic, a célja az, hogy mobillal készített fotókat osszunk meg.
Nyilván, aki egy LG Optimus L3-at vesz az nem fotózni veszi, kvázi nem fogja ezt a topicot felkeresni. Remélem érted.
-
csampei
senior tag
Ja bocsánat most látom a személyes érintettséget a "Korrektor" kollégánál így érthető a "fájdalom" és a kevésbé tárgyilagos,valamint objektív megítélés...no comment de ha ennek a topiknak nem a tájékoztatás a célja,hanem az E-pénisz kérdés,akkor kéretik létrehozni egy olyan topikot ahol a tesztek,és a tájékoztatás a fő cél!Mert egyre több ismeretlen vagy kínai márka jelenik meg a felhasználóknál,és aki esetleg erre adja a fejét szerintem érdekelné,hogy a leírt specifikációk mellett mi az az extra amit tud vagy nem a fényképek terén!Ezt pedig remélem Te érted meg!
De a témába vissza! Itt egy pár kép a Runbo X5-el: sötét víz alatti,éjszakai,napfény,közeli. [link]
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
válasz csampei #25515 üzenetére
De ha azok a felhasználók NEM TÖLTENEK FEL ide képet akkor teljesen mindegy mert rákeresni sem lehet majd a típusra. Amúgy ajánlom ismerkedj meg a keresővel és a funkcióival... Ja és szerinted majd itt fogunk sz@pni tömörített állományokkal? Használj valami feltöltő oldalt, ha már...
-
csampei
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz ForRedGlory #25520 üzenetére
jó pofa
hasonló cicás képem van nekem is de csak instagramon az eredetit nem találtam meg. :/
közben találtam egyet. De nem ezt kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz csampei #25515 üzenetére
Nem értelek. Aki ide ír, az jó eséllyel magától talált ide. Ha érdekel egy kínai telefon fotózási képessége, keresd meg a topikját, és kérj a felhasználóktól képet, sőt irányítsd át ide, annak szerintem mi is örülünk, ha bővül a tábor, és több készüléktípus képességeit is láthatjuk.
-
csampei
senior tag
Pont ez a vicc!Mert a kínai telós fórumon,meg ide irányítják az embert(többek közt én is megteszem) de valahogy nem érint meg minden fórumozót...
-
csampei
senior tag
válasz Crytek #25525 üzenetére
Ezt valahogy át kéne szervezni,vagy áttekinthetővé tenni,mert igény az lenne rá szerintem főleg azok körében akiknek nincs 1-2 százezer forintjuk egy egy okostelóra,és a csájnafonok irányába mennének el.Úgy ahogy van a telefon összehasonlító táblázat a dual sim-es topikban úgy itt is lehetne valami hasonlót kreálni.Csak én ehhez maxihülye vagyok
-
Crytek
nagyúr
válasz tzsolesz #25529 üzenetére
Hát ha nem látnám alatta hogy Samsung rávágtam volna hogy valami gyengébb kinai!
Elég tré képek.andaxin76 : Tartalma csak ez volt ennyi idöm volt rá illetve tesomnak.
A képek egy 34ezer ftos kinaihoz képest tökéletes. Sajnos a képek csak a közepén "tökéletesek" a szélén már nagyon elmosodott és homályos[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
S e t h
nagyúr
válasz Crytek #25531 üzenetére
Szerintem inkább keress jobb témákat, mert ezek alapján nehéz számodra is tetsző kritikát megfogalmazni.Döntsd el mit szeretnél, egy telefon fotózási képességéről kritikát, vagy inkább arról, hogy az adott kéz mit tud kihozni egy telefonból.
A vesszőket meg használd gyakrabban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem ezzel nincs semmi gond. Akinek Nokia (vagy Lumia bánat) van és csinál vele képeket, feltöltheti. Ha feltölti akkor mások is látják. Ha jön valaki, aki HTC-vel, Samuval vagy egyéb nem Nokiával csinált képet tölt fel, akkor lesz más is. Ez többszereplős játék, kellenek nem Nokiás emberek is, akik hajlandóak feltölteni. Az egy dolog, hogy mindenki tudja, hogy milyen képeket készít egy Lumia, de ha valakinek kedve van, mutogassa, végül is erre van a topik. Az sem elhanyagolható, hogy egy fotó nemcsak a minősége miatt lehet érdekes, hanem a tartalma miatt is. Ebből a szempontból pedig szerintem igazán nem lehet panasz a Nokiás képekre sem. Persze ez csak a saját véleményem...
-
Crytek
nagyúr
válasz S e t h #25532 üzenetére
Lol ez nem a kivánságkosár.
Raktam be képeket ennyi.Ha bárki bármit érez írja le.Hiszen ezért csináljuk őket.
Ha fika és csak rosszat lehet mondani akkor azt kell leírni.Vesszőket tőlem nem sokat fogsz látni. mert nem nyelvtan órán vagyok , ahol ezért adnak is valamit!
Next PC Upgrade: 2022
-
hacki87
senior tag
http://db.tt/ZgbVaHKW
Hajnal-s3
Atab5 http://db.tt/lE27AOMr
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
Egyébként arányaiban az 1/2.33-as szenzoron a 20MP majdnem ugyan az mint az 1/1.5-ön a 40MP.
De mindegy is, holnap úgyis feltörli a padlót az előző kettővel az über iPhone 5s ami úgy néz ki továbbra is 8MP felbontású marad. Talán almáék tényleg megcsinálták amit a HTC csak ígért a One Ultrapixel okosságával
[ Szerkesztve ]
-
-
saja
csendes tag
2007. november 26. óta vagyok tulajdonosa egy Samsung SGH-D900i típusú telefon készüléknek.
Azóta ilyen tájakról, és helyekről készültek képek vele: http://imageshack.us/g/1/10310120/
... ilyen állatos képek lettek fotózva: http://imageshack.us/g/1/10310138/
... és ilyen egyéb képek rögzültek: http://imageshack.us/g/1/10310133/
Soknak pocsék a minősége, beég az égbolt, zajos, elszínesedik a sötét, fekete rész. Viszont vannak egészen jók is, ahhoz képest, amilyen telefon.
keep calm and code erlang
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest