- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz radi8tor #3852 üzenetére
A win 7 már felismeri a kártyát, hoz magával drivert. Attól függetlenül a pendriveról betöltetem vele az adaptec-es drivert, mert 1-2 havonta jön ki új firmware/driver a kártyához.
Kb. olyan ez mint mikor xp-hez kelett sata drivert megadni.
Igen ritkán van kikapcsolva a gép, de ha eszembe jut megmérem legközelebb.
Mezőhegyes
-
fLeSs
nagyúr
egy kis beszámoló a Kingstonról: [link]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
nekem így is van elég partícióm a vinyókon, szal nem akartam, hogy még a win7 is további két partíciót hozzon létre, egyébként is felesleges.
egyszerűbb, ha egy partíció van azon a kis 40 gb-os SSD-n."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Edge
veterán
Értem, csak azért kérdeztem hogy árt-e ez az SSD-nek a felépítéséből adódóan, de ha nem akkor nem zavar engem hogy ott figyel a 100Mb-os partíció.
Baromi jó cucc ez a Kingston, nagyon megérte az árát, később meg ha olcsóbbak lesznek esetleg a jobb inteles SSD-k(bár kétlem hogy hamar 25k-ra esnének) akkor se bukik rajta sokat az ember, szvsz.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Valty
aktív tag
Hi!
2 SSD között kéne választanom: 1. Intel x25-v 40Gb
2. Kingston SSDnow V Series 64GB
A Kinsgton olcsóbban kijönne, nagyobb a kapacitása, viszont szerintem rosszabb.
Melyiket vegyem?
-
Valty
aktív tag
Köszönöm a válaszokat Délután meg is rendelem az Intelt
-
veterán
Sziasztok
Terveznék egy piszok gyors rendszer ssd-t. Egy kérdésem lenne: melyik szerintetek a legjobb? Egy 50-60 gb-os kellene.
Ja és még egy: nem szeretém újrarakni az os-t ez valahogy megoldható vagy elkerülhetettlen?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
veterán
Nagyon szépen köszönöm a segítő és profi válaszokat.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Nekem csak annyi lenne a kérdésem ,hogy a Kingston SNVP325-S2/64GB (ez mar a 2. generácio, tudja a TRIM-et) , vagy az Intel X25-m 80GB a gyorsabb? Az intel is tudja a Trimet ugye?
A két ssd közt 10euro a különbség .Melyik éri meg jobban?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
frissítettem a blogbejegyzésemet, érdemes ránézni.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Mivel lehetne tisztára pucolni egy már használt SSD-t?
Próbáltam volna a HDDErase nevű programot, de ez előbb egy w98/Dos-t akar bootolni és ez a folyamat elhal valahol a ramdisk környékén, onnantól meg nem tudok vele semmit se csinálni.
-
Edge
veterán
Főleg a random read ugye és ebben a kis kingston elég izmos (de ezt említed te is a kiscikkedben)
Halljátok olyan problémám volt hogy w7 leállításkor mindig jött egy hibaüzi hogy a task host manager hiba okán leáll és így állt le a gép, mire rájöttem hogy ez azért van mert túl gyorsan áll le a rendszer és nincs ideje lejátszani a w7-nek a leállítás hangját kikapcsoltam a leállítás hangot és megszünt a hibaüzi
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ecsz
csendes tag
Egyetértek, átlagos otthoni használatban az olvasás dominál.
De régebben volt egy érdekes tapasztalatom: amikor az SSD-k még megfizethetetlenek voltak, de egy nagyobb pendrive még nem, kitaláltam, hogy pendrivera telepítek Window XP-t, mert azt gondoltam, hogy írásban ugyan lassú, de olvasásban elég gyors és elvileg az access time sokkal jobb mint a HDD.
Fel is telepítettem, a telepítés lassú volt de az érthető hiszen a pendrive nem írt olyan gyorsan. De az első bootolás is irtó lassú volt, nem értettem miért. Elkezdtem olvasgatni a témáról és valaki azt írta, hogy egy átlagos Windows XP elindulás során legalább ezerszer ír ki adatokat, logokat, és a véletlenszerű írás sebessége fontos...
Másodszorra már nem próbáltam meg pendriveról futtatni windowst, feladtam, visszatértem a HDDre
-
pincehely
addikt
OCZ Vertex 30Gb
Erről mik a vélemények?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vessetek egy pillantást a RAID0-ás rendszervinyómra:
⭐ Stella
Aktív témák