- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz FehérHolló #3448 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Integra:
A négymagos problémára itt egy megoldás:[link]Tegnap már ezen beállításokkal játszottam kb. 3 órát és semmi gondja nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
a fegyvereket csak ebből a menürendszerből lehet váltogatni??
megöltem a csaj apját önvédelemből még a vault-ban, az baj?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FehérHolló
veterán
válasz Integra #3453 üzenetére
Szerintem állíts be angol fileszervert és töltsd le újra.
Kicsit komolyabbra fordítva: Az [Install path]\Data mappában van egy fallout.ini, abban lehet átírni, hogy melyik nyelvhez tartozó fájlokat használja. Keress rá arra, hogy "esp".
Ugyanezt tudod elérni, ha a német fájlt kicseréled az angolra, de inkább az első módszert ajánlom.
Többel most sajnos nem tudok segíteni, mert 300 km-re van a Falloutos gép a jelenlegi lokációmtól.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #3455 üzenetére
mindenképpen megnézem, mert ez kiborító.. nincsen bajom a némettel (fura is lenne), de pc-n ki nem állhatom, egyszerűen botrány. meg a szinkronizálás, hát komolyan, ilyen besavanyodott valamit, döbbenet. végig küzdöttem németül amíg kiértem a vault-ból, de tovább nem vagyok hajlandó.
ja meg észrevettem még egy vicces dolgot: a win 7 widgetjeiből "átüt" a játékba az egyik, ami azt jelenti, hogy a játék alatt jobb oldalt villódzik fehéren a widget.. LOL
ez ellen tehető valami vagy a widgetet kéne ilyenkor lelőnöm. ez a cpu magok terhelését mérő widget amúgy.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
marton2008
csendes tag
4. Az a csík az ideális esetet mutatja, amikor el is találod az ellenfelet. Ugye, %-osan van megadva az esély a testrészekre. Ha az egész villog, de az "akció" után mégsem hal meg az ellenfél, nyilván 1-2 lövés nem talált, és erre meg is van az esély. Nagyon távolról ne használd ezt a modot, mert csak 4-5%ot kapsz, és mivel több lövés is kell ált. egy ellenfél leterítéséhez, gyakorlatilag esélyed sem lesz megölni így. Inkább célozd be és lőjj magadtól
-
bartucc
addikt
Üdv Mindenkinek!
Játszok a játékkal, de nem szeretném hgoy vége legyen a főküldetéssel, erre van valamilyen mod?
Valamint más mod-ok is érdekelnének, amik feldobják a játékok
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Scholes9
nagyúr
Eredeti, Steames Fallout 3: GoTY nálam állandóan crashel, pedig a Steam fórumon lévő változtatást is megcsináltam, ami nem segített, nem tud vki esetleg vmi használhatóbbat, ami tényleg műxik
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
simron
tag
válasz bartucc #3458 üzenetére
Az összes DLC (5) telepítésével a játék nyílttá válik, a Broken Steel DLC telepítésével meghosszabbított főküldetés után (igazából az előtt is csak a DLC-k megjelenési sorrendje miatt írtam így) lehetőség van még a Point Lookout és a Mothership Zeta DLC-k történetének a végigjátszására is, utána pedig mászkálhatsz a térképen ide-oda, kereshetsz mindenféle rejtett helyet, az újratermelődő lényekre vadászhatsz, stb....
A Broken Steel DLC telepítése nélkül a fő küldetés befejezése után a játék véget ér.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Elvesztek a mentéseim, a DLC-ket első szintű karakterrel is végig lehet játszani?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
attyspocak
aktív tag
Köszi az infót!
Azt néztem, hogy már nyáron beindult ez a link, csak nekem nem tűnt fel. Vajom mikor fog belendülni a dolog? Azt olvastam ,hogy mikorra mondták, de betartják majd határidőket?
Más: Leszedtem egy book restoration mod-ot, de nem tudtam rájönni, hogy működik. Valami olyasmit írtak, hogy ragsztó és víz kell, meg lapok, de nem értettem. Van nálam kérón több száz megperzselt, megrongált könyv, van némi csodaragasztóm és vizem, de nem tudom javítani a könyveket.
-
attyspocak
aktív tag
válasz attyspocak #3464 üzenetére
Most olvasom, hogy valami eszközt is meg kell találnom a dolog aktiválásához? Nem nagyon tudok ánglius nyelven. Valaki tudja, hogy hol ez a "kit", amit írnak?
-
Peak
addikt
Üdv Urak!
Érdeklődnék, hogy van-e, tudtok-e már valami használható tippet-trükköt a folyamatos véletlenszerű játékkifagyások ellen?
5 napig böngésztem a netet, az összes javasolt csodamódszert kipróbáltam, fekete kakast is áldoztam, de az a rohadék még mindig kifagy random.Köszi előre is!
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Scholes9
nagyúr
4 magos procival csinálja ezt, nálam is ua van. Random kifagy, h fallout 3 exe leállt...Oblivion, ami ua a motorral megy szintén ugyanúgy kifagy, nincs rá megoldás, de az tuti, h nem veszek többet Bethesda játékot, mert rohadtak egy patchet erre kiadni...ja és mind2 eredeti játék, Steamen vannak meg...qrvára megérte megvenni...
-
Peak
addikt
Az OC-m atomstabil, de még a downclockot is bevállaltam, (OC 8.5x420) gyári alap 8,5x333 helyett 6x200 CPU, DDRII-400-on, VGA órajelek -10%, szűz telepítés CSAK legfrissebb driverek és a játék maga... lóf@x és estifény
Legalább arra sikerült rájönnöm, hogy a játék engine-je rohadtul nem képes rendesen kezelni a VGA drivert és a Dual-View-t együtt.
Ha aktiv a második monitorom is ( ami alap ), akkor képtelen más felbontáson elindulni teljes képernyőn, mint az elsődleges monitorom nativ felbontása, azaz 1920x1200... nevetséges...
Bethesda megtanulhatna már programozni. Az biztos én sem veszek többet bethesda szoftvert saturnban... még hogy gameoftheyear edition... pff lol[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz Fortissimus #3469 üzenetére
Igen régi tipp, és valahol olvastam, hogy a Bethesda megmosolyogta, hogy állitólag hatástalan, mert nincs funkciója a játékmotorban ezeknek a parancsoknak.. amolyan vakszál...
-
Grifid
aktív tag
Nem értem ezt a 4 magos mizériát, nálam az iniben is 4 mag használata van beállítva gyárilag. Használja is és nem fagy.
A húzott gépeken pedig ez (és még sok más) program is fog produkálni véletlenszerű fagyásokat, CTD-t és egyebeket.
Természetesen ebben az esetben is a programozók tehetnek arról is hogy egy júzer nem elégedett a saját vasával...[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Xboxon eddig egyszer fagyott le, pedig beletoltam kb. 150 órát.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Peak
addikt
csak semmi pánik!!! ismétlem próbáltam alapórajelen és jelentősen alatta is a 110%-os stabilitás érdekében, akkor is produkálja képkimerevedést.
az OC meg azért van ott, mert ha orthos, superPI, OCCT és intelburntest képes 24 órán keresztül párhuzamosan futni és szétgyalázni a gép hardverét probléma nélkül, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gép ott stabil ha a fene fenét eszik is.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Scholes9
nagyúr
válasz Fortissimus #3469 üzenetére
Persze, semmit sem ér és nem csak nálam nem, de azért köszi, h próbáltál segíteni
-
Peak
addikt
érdekes módon a K-Lite codec pack feltelepítése valóban csökkentette a random fagyásokat egy próbát megér mindenkinek...
-
Methuselach
csendes tag
válasz Integra #3456 üzenetére
Jobb katt a jatekra a steam libraryben, Properties, language.
Nalam semmi baja steames verzioval 4magos gepen, lehet patchelni kell akinek sima van.
Most ovlasom hogy nem lesz kaphato Mon. a New Vegas CE.
Lehet hagyom a francba az egeszet se megveszem a gotyt majd jovore, de meg az is lehet megkerem tesomat vegye meg, de eloszor elkuldom a bethesdat a.... -
Peak
addikt
Új tapasztalat, hátha másnak is segít.
AREFU, West család háza.
Gyakorlatilag 2-5 mp-en belül kifagyott a játék, mikor beléptem a házba. 33 alkalommal próbáltam egymás után. Minden féle beállítást kipróbáltam, pl. az összes grafikát lebutitani, hangokat kikapcsolni, stb.
Utolsó a Windowed mode volt, 800x500 16:10 arány mellett, nem fagyott egyáltalán a házban, 2 percig bóklásztam, összeszedtem mindent, ugráltam, lődöztem, nem volt semmi gond.
Kimentem a házból és visszakapcsoltam a fullscreen módot.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
szunyika
tag
-
attyspocak
aktív tag
válasz szunyika #3481 üzenetére
Nekem az internetben ezek az újítások, mint a twitter és facebook közösségi bigyók nem begyere dolgok. Ilyen kis fórumokat sosem ér (no jó lehet hogy volt rá példa) támadás és igen ritkán használják phisingre is. A facebook és a twitter esetében meg amilyen fiatal a két hely, olyan gyakoriak a visszaélések is.
-
Muton
addikt
hello!
fél éve végigtoltam a 3-at, és most a kiegészítőkön van a sor. le tudná valaki írni, hogy milyen sorrendben jönnek, mert kettesével vannak csomagolva, számozás nélkül
amúgy a karakterem tovább vihető?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
simron
tag
Az alapjátékot befejező karakterrel lehet folytatni a DLC-ket is. Igazából az 5-ből 4 DLC (Operation: Anchorage, The Pitt, Point Lookout és Mothership Zeta) egyáltalán nem kapcsolódik az alapjáték fő történetéhez, ezeket tulajdonképpen bármikor és bármilyen sorrendben le lehet játszani, akár az alapjáték befejezése előtt is, akár utána is. Az egyetlen DLC a Broken Steel, amelyik az alapjáték fő sztorijának folytatása és ebből következően csak az alapjáték fő történetének befejezése után játszható, ezzel a DLC-vel ráadásul nyilttá válik a játék, tehát az a Broken Steel sztotijának befejezésével sem ér véget, hanem szabadon folytatható.
A DLC-k megjelenési sorrendje egyébként: 1. Operation Anchorage, 2. The Pitt, 3. Broken Steel, 4. Point Lookut, 5. Mothership Zeta[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Sziasztok!
jra nekiállnék a játéknak de nem tudok. Felraktam és bemásoltam a régi mentéseim a helyükre de semmi. Kezdtem egy újat majd ezután másoltam be a régi mentéseimet de így sem működik. esetleg van erre valamilyen megoldás? Előre is köszi!Redmi Note 7
-
Debilon
addikt
hali!
tegnap beújítottam az MM-ben a game-t 990-ért, tuti vétel ennyiérta kérdésem, 1.0.0.15 a verziója, a peccseket egyesével fel kell tennem, vagy elég a legutolsó, mert a többit tartalmazza?
valamint, magyar nyelven tettem fel/játszanék..ehhez jó az english peccs?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
smkb
őstag
Műlt héten vettem, tetszik, hangulat szuper. Jó esetben 15 percig bírja aztán simán kidob az asztalra egy mukk szó nélkül... remek. Oblivionnal sosem volt semmi bajom, a notin is bírja nem csak az asztalin.
-
simron
tag
válasz attyspocak #3487 üzenetére
Persze a cuccokért érdemes megcsinálni az Anchorage-t az elején, megkapod a T-51/b szervópáncélt (és ezzel együtt automatikusan a szervópáncélok használatának lehetőségét),ráadásul ez a páncél nem romlik, így javítani sem kell, ez persze véleményem szerint túl könnyűvé is teheti a játékot.
-
trassher
addikt
Kipörgettem a főszálat, majdnem 15ös lettem addigra. Kicsit idegesítő hogy nem lehet beküldeni Fawkes-t hogy ő aktiválja a motyót. Sebaj, megyek barangolok még szerintem jó ideig a map-en.
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest