Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz buke #44942 üzenetére

    "...kellene egy másik high nyomnak lennie ami a következő ugrás..."
    Ebben nem vagyok biztos, két dolog miatt:
    -van egyáltalán (NPC) high wake nyom SC-ban?... Most egy kicsit krúzoltam, és senkinek nem volt kedve onnan ugrani, csak low wake-ek sorjáztak. A 17-0 arány elég gyanús, itt untam meg.
    -ha eleve attól tartasz, hogy lassan követed, akkor az is lehet hogy már a következő nyom is elenyészett, azok sem a végtelenségig maradnak meg. De nem hiszem hogy egy csillag kijelölés olyan hosszú lenne, hogy azalatt ő képes teljesen eltűnni.

    Most azt is kipróbáltam ami a 2015-ös videóban történt, követtem egy Orca-t, és nekem a sráccal ellentétben és hasonlóan hozzád nem volt semmi a célrendszerben. Szerintem valami módosította azóta a dolgokat, és ez már nem működik. Ez elég nagy baj, mert így a WS kb használhatatlan. Gondolom a küldetéseknél LÁTSZÓLAG működik, mert ott a felvett küldi okozza azt hogy a célpontunk rögzítve van a transactionsnél, és emiatt tudja újra leszülni, mert megvannak az adatai. Egy random NPC teherhajót/utasszállítót/bármit nem jegyez meg. Ugyanezért lehet az is, hogy CMDR-eknél is úgy tűnik mintha jó lenne, mert az ember tényleg ott lesz, ez esetben ő maga a garancia, nem kell a játéknak számon tartania az entitást.

    [ Szerkesztve ]

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák