Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz a2d2 #40609 üzenetére

    Annyiban helyesbítenék, hogy én nagy hajóból indultam ki. Corvette vagy Cutter, ezeket használom. FDL esetében valóban tovább tarthat, bár ha csak a darabra mész, akkor low Res site-ban az FDL-lel még akár gyorsabb is lehetsz, mint egy nagy hajóval. Hamarabb rájuk tudsz fordulni, és így ritkábban lövik le a zöldek a célpontjaidat. High vagy HazRes esetén nem árt jól feltuningolni azt a hajót, de ha az megvan, akkor irt rendesen. De massacre farmolásra nincs jobb a Corvette-nél.

    Maximálisan egyetértek azzal, hogy mission targethez nem mész, szerintem sem éri meg. Res site gyorsabb, és ha magas szintűbe mész, megvan a kihívás is benne ugyanúgy. Hármas master-elite wingek ott is jönnek szép számmal.

    (#40611) Raymond Ha már jól állsz a mérnököknél, akkor mindenképpen húzni kell a pajzsot és a pajzs boostereket. Az az alap. Ha ez még nem elérhető, akkor ne menj high vagy hazardous res site-ba, mert szétszednek pillanatok alatt. Low-ba viszont mehetsz, vagy a nav beaconhöz, és ott a gyengébb hajókat vadászgathatod. Pythonba fér limpet is bőven, tudod szedni a hajókból kihulló cuccokat. Ami a fegyvereket illeti, egy full multi cannon vagy egy lézer-multi cannon kombóval a Python elég hatékony tud lenni. Ha már elérhető a mérnökök közül Todd, akkor nála tudod húzni a multi cannonokat. Konkrétabb tippekhez jó lenne tudni, melyik mérnöknél hogy állsz.

Új hozzászólás Aktív témák