Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz r3ccardo #40355 üzenetére

    A joyról nem tudok mit mondani, nem ismerem. De ha az ajánlóban benne van, akkor valószínűleg jó. Persze valami HOTAS lenne az igazi. Rengeteg külön funkciót kell vezérelni egyszerre.

    A játék tökéletesen élvezhető és játszható egyedül is. Rengeteg olyan dolog lesz benne, amit egyébként is minden játékosnak magának kell megoldania. De ha van csapattárs, az is jó, mert bizonyos tevékenységek (pl. fejvadászat, kalózkodás) élvezetesebb csapatban. (De ezek is működnek egyedül is.)

    Frakciót többféle értelemben is lehet választani. Elkezdhetsz hajtani minél magasabb rangra a Föderációnál és a Birodalomnál. Ez arra jó, hogy fokozatosan újabb és újabb rendszerekbe engednek belépni, ill. az adott frakcióra jellemző hajókból is több válik elérhetővé. Van még a Szövetség, mint harmadik erő, de ők nem adnak semmit.

    A másik választási lehetőség a powerplay, ahol egy adott személyt támogatva lehet megszerezni egy csak tőle elérhető felszerelési tárgyat. Ez sem túl bonyolult dolog, és akár már most elköteleződhetsz valamelyik felé, mert úgyis egy hónapot el kell tölteni a szolgálatában, hogy elérhetővé váljon az általa adott cucc. De ezzel nem kell sietni, ez már inkább akkor hasznos, ha jobb hajóid vannak, ill. pénzzel is jól állsz.

    Negatív és pláne végleges következménye egyik fajta elköteleződésnek sincs. A többiek nem fognak ezért vadászni rád, és később nyugodtan átállhatsz egy másikhoz. Sőt, ezt így is érdemes csinálni, mert többen is kínálnak hasznos dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák