Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz kiskuplung #34922 üzenetére

    4 Nap alatt Cadet - RearAdmiral, akkor én nem is aludtam! :DDD :DDD

    Na sikerül újra tolni kicsit végre a gamet!
    Semmi időm nem volt hetek óta. Tüdőgyulladás majd három hét szoba nyugalom már a falat kapartam (Edzés nyema még 1,5 hónapig... :((( ) , kimaradtam két prog gyakról, ahol természetesen (Nov utolsó 2 óráján nem voltam, ...heti 2 óra van pedig...) nem kaptam jegyet, csak kérésre távollétemben beadandóra ... most meg mehet szünet után a harc, az osztályzó elkerülése miatt...

    ...és ezt tetézte, hogy a tévé is beszart, szóval marad a 40 centis moncsi. :D

    Skacok volt valami nagyon ultra fontosabb az elmúlt ~1,5 hónapban? Thargoidokkal mi újság van? :B

    @bot1978: Hatalmak: Mindnek van repuja és standingje, a reput kapod ha segíted őket (ezt leminuszolni igazából csak PowerPlayel tudod... ezt később kifejtem ha kell.) A Standing (Rang) meg akkor fog nőni (csak nőhet) ha küldetéseket telejsítesz "nyelvcsúcsra" veszed őket a te szavaiddal, rangból ha eléred a 100% lesz mindig xy Navy xy küldetés ami megadja a rangot, DE ha nem csináltad meg csak tovább tolod a basic küldiket a háttérben menti azoknak a repjét így később több Naval küldit csinálsz és akár 3-4 rangot is léphetsz.

    Ha fejvadászkodsz egy adott rendszerben, a helyi minor frakcióval mindig javuló a kapcsolatod, míg a helyi kaloz bandákkal csökken, és idővel gyakran le is akarnak vadászni. (Kis leveli béka zöld Eagllel.... néha max FDL, de könnyen bezúzhatóak.)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák