Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
A madár az ász!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Gerybut
tag
Nem
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
jUUh
addikt
4GB RAM 2023-ban Androidon elégtelen szvsz. Lehetne ez "jó", mondjuk 70e környékén, valami custom rommal
Google Pixel 7
-
Atomcsirke
aktív tag
Évek óta próbálok visszatántorogni a Xiaomi-hoz a budget kategóriában, de úgy látom, ez már megint nem fog összejönni. Ennyiért van Realme 9 Pro+, 6/128-asban, határozottan jobb kamerával, kb. hasonló (= hasonlóan rossz) szoftveres támogatással.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
razorka777
veterán
A MIUI és a 4 giga ram nem sokáig lesznek "barátok".
Xiaomi MI6 & Galaxy A70
-
vendingo
veterán
Poco x3 fele pénzért 6 gb rammal jött ki 2,5 éve... Asszem még várat magára a csere, ezt nem érzem hatalmas előrelépésnek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
harmincas
tag
Akkor inkább már érdemes kicsit többt rászánni a Pro verzióra - jobb fő kamera, több RAM, gyorsabb töltés. (Oké, hazabeszélek, olyat vettem nemrégen.
)
-
csongi
veterán
Megléptem. Motog72. 108K.
Egy kicsit sem vágyom vissza a csonkított MIUI rendszerre. -
Segal
veterán
Azért azt nekem megfogalmazhatná valaki hogy miért olyan fontos hogy 1 telefon 5G képes legyen? Egyrészt az itthoni lefedettség és sebesség a béka segge alatt van, másrészt 4G alól is minden tökéletesen elérhető...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Graphics
Jómunkásember
Ha esik az ára, akkor jó lehet, de alapvetően ezen az árszinten bőséges a választék, még házon belül is.
Egy Poco X5 például, de a Realme háza táján ott van a Realme 10-es.
De a Note 11 Pro 5G is jobb vétel 120-ért.[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Damos
tag
Kár, hogy a 120 ezer Ft-ba nem fért bele a 6 GB RAM és a sztereó hangszóró. A Redmi Note 11 Pro sokkal jobb vétel.
-
latya73
csendes tag
Azért kíváncsi lennék egy pro változat tesztre is. Remélem lesz.
-
Robitrix
senior tag
Azért 120 ezerért sok helyen karcsúnk érzem a teljesítményt.
Nekem egy Xiaomi 11T PRO van, ami úgy egy 1,5 éves modell. igaz amikor kijött akkor 260-270 ezer körül volt az ára. Én tavaly novemberben már csak 141 ezerért vettem akciósan. (lévén kijött közben már a 12 és a 13-as sorozat is)
nekem egy snapdragon 888-as proci van benne ami 759 ezer antutu pontot kap több, mint a dupláját. A mai csúcs telefonok úgy a 1,3 millió antutu pont körül vannak nagyjából. Az enyémben 8 GB a RAM és 128 GB a háttért. Mostanában már láttam hirdetve 145 ezer körül 256 GB-os háttértárral is. Az én kamerám 108 megapixel. 30 FPS-el csinál 8K-s videót is. a kijelző 120 hz-es és 6,7 hüvelykes. a vezetékes töltő 120 wattos. az előlapi kamera 20-25 Mpixel. Android 12 volt rajta MIUI 13-mal a múlt héten frissitett át 13-asra és MIUI 14-re. Persze 5G és egyebek... Szóval ha az én telefonomat meg lehet kapni 141-145 ezer körül úgy, hogy vagy fél tucat paraméterben erősebb soknak érzem a 120 ezret a cikkben szereplő modellért... -
savage45
csendes tag
1080p@30fps, 4g rammal 120k-ért 2023-ban tetszett?! Milyen az ami nem tetszik?
-
janeszgol
félisten
Jó kis telefon, de az A34 jobb.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
zoo8800
veterán
1080p @ 30 fps...
2013-ban a szintén középkategóriás LG F6-os telefonom már tudta ezt, közel 10 évvel később még mindig itt tartunkrip and tear, until it is done
-
kbyte1024
addikt
Csak azt nem vágom ha házon belül is van ellenfele akkor ezt nem látják? Nem hiszem el, hogy nem csinálnak egy piacelemzest vagy hasonlót.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Az 1080p már konkrétan belépő szint.
Ennek simán vinnie kellene már a 4K@60fps-tMondjuk én nem értek hozzá, de kíváncsi lennék rá hogy mégis kinek az ötlete a Qualcomm-nál az hogy egy friss kiadású chipset ne tudjon olyat amit már 4-5 éve minimum tudnak, pláne ők voltak ebben erősek.
-
Picit többért Poco X5 Pro-t választanám. Köszönöm a tesztet .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #35 üzenetére
Hardveresen tudja, csak le lett tiltva.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
-
batai15
félisten
Hulladék drágán.
Gondolom még jön majd pár variáns hogy végképp ne lehessen követni majd ki kivel van és még normális supportot se kapjon.[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Csak 10? :D
mondjuk ebből jó ha 3-4 életképes lesz.. -
rnrn
tag
A sima 4G-st vettem meg, holnap kapom kézhez. 63 eFt volt. Most Note 9-ről nyomom, azt eladva 25-30-ba lesz a kicsike (13-as droiddal). Már nagyon várom. Üdv, egy mezei Júzer (TikTok vajon mííí...?)
-
harmincas
tag
Hát én pedig ma már nem vennék telefont 5G nélkül. Egyszerűen a jövőbiztosság miatt. Korlátlan csomagom van, egy telefont 3 évig használok, és bizony van olyan hely, ahol a korábbi 4G-s telefonomon nagyon lassú volt az adatátvitel, a mostani Redmi Note 12 Pro 5G pedig teljesen rendben van. Az 5G lefedettség pedig a Vodánál már most is jelentős, és mindenhol nőni fog.
-
dredjudge84
senior tag
Ez a kényszeres frissítési mánia hihetetlen! Jó volna egyszer egy olyan tesztet látni egy telefonról, hogy ilyen volt amivel kijött, és ilyen lett két főverzióval később. Asszem lesápadna a szerkesztőség.
-
törölt tag
Van bármi amiben a Note 12 jobb mint egy Note 11 pro?
-
Armagedown
őstag
". Hozzánk a 8 GB RAM-mal szerelt tesztpéldány jutott el, ami közel 3 GB RAM-ot felzabált úgy, hogy csak a DevCheck futott, szóval az a 4 GB bizonyos esetekben lehet szűk, vagy legalábbis az alkalmazásváltás nem lesz azonnali, mert ki fogja szórni a sokat zabáló appokat a háttérből a rendszer."
Én eddig azt gondoltam, hogy a Windows 11 alap memóriahasználata nagyon magas.
Úgy látszik, mégsem“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriás mobilpiac szerteágazó kínálatában az új Redmi Note 12 széria leginkább vonzó modellje lehetne az alapmodell 5G-s változata.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest