Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz anatron #28290 üzenetére

    A Capital Shipeket és az azokkal való dolgokat nagyon is gatyába kell rázni ebben nincs vita. Én is szeretnék ezek ellen harcolni pl. De nem kellenek MMO-os elemek. mármint olyan formában ahogy pl egy WOW-ban volt.

    Rohadtul utálnám ha a játék elmenne eg olyan irányba, hogy csak azért kelljen instába járni, mert hogy a végén hátha te leszel a szerencsés akinek a végén dob egy ún. legendary itemet vagy te szerzed meg. Pont ettől viszolygok a legjobban, ilyet rohadtul nem kéne ide behozni.

    A háttér történettel meg azért nem értek egyet, mert ez az Elite. Ahogyan most van. Ha nem tetszik így, ne játsz vele. Lesz majd Star Citizen Squadron 42 -vel, abban lesz rendes story, meg ott van jövő márciusban a Mass Effect Andromeda, szintén story központú. (Amit amugy nagyon várok). De ezt nem fogom elvárni az Elite -től is, mert tudom hogy teljesen más a koncepciója. A sivárság pedig egyre kissebb lesz ahogy jönnek az új cuccok a játékba. Ha azt az utat választotta volna a Frontier mint az RSI akkor még ma sem játszanánk az Elite -tel.Most melyik a jobb kérdem én?

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák