Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terrorista

    senior tag

    válasz Diopapa #2774 üzenetére

    Kb 5 percet vesz el max pl az útvonal rögzítése egy rendszerben és baromi hasznos tud lenni, főleg az elején, amikor kicsi az ugrótávod. No és persze csak 1x kell megcsinálni.

    Ez igaz, de pár óra játékkal (csak bounty és némi kis mennyiségű szállítással) összejön egy Cobra normális hajtóművel, úgy hogy Eranin és 1-2 jumpos környékén ingázol, vagy egy nav beaconnél rattingolsz.

    Az árak lehet nem fognak ugrálni, de a készlet biztos. Kíváncsi leszek ki fog majd olyan rendszerekbe szállítani aminek a mérete több százezer vagy akár 1 millió LS. Lutrira senki. :)

    5 perc 1 rendszerre. Amint kilépsz a jelenlegi bubiból exponenciálisan nőnek a bejárható rendszerek. Sok 5 perc lesz az mire mondjuk az első 100 jumpos túrádat rögzíted. :)

    Statikus marad az egész, mert azt nem tudod megoldani, hogy egy nagyobb ugrótávolságú hajónak olyan útvonalat tervezzen ami pl. megoldható 10 jump-ból az ajánlott 15 helyett. Ez időben és üzemanyagban sem mindegy. Ahhoz újra be kellene járni a gráfot azzal a hajóval is és az újabb megjelenő rendszereket is rögzíteni.

    A legjobb az lenne, hogy ezek mind benne lennének a játékban. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák