- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
Na ettől még én is beparáztam
-
brd
nagyúr
válasz orientcx #23950 üzenetére
Ilyet eddig nem csak player-ek tudtak csinálni, hogy sc-ből ki-be utánam jöjjenek?
Nem. Legalábbis a rendfenntartók rendszeresen eljátsszák velem időnként, hogy meglövöm, visszaugrok SC-be, hogy eltűnjön, visszaugrok az állomáshoz, dokkolnék, erre megint megjelenik.
The only real valuable thing is intuition.
-
raymi16
tag
válasz orientcx #23950 üzenetére
Ilyet eddig nem csak player-ek tudtak csinálni, hogy sc-ből ki-be utánam jöjjenek?
Főleg ha egyszer ráakaszkodnak az emberre, utána nem engednek egyhamar! Bár nálam mind wanted volt ez tény és való, így meg lehetett vele "beszélni" a dolgot!
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
nubreed
veterán
Szerintetek a mai nagy frissítés előtt, érdemes a bindings config fájlokról egy biztonsági mentést csinálni?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
baphomet
senior tag
válasz grHawk #23958 üzenetére
A bétában, ahol szövetséges voltam egy-egy helyi frakcióval, ott az maradtam továbbra is, nem kellett újrakezdeni a dolgot.
A helyi frakciók felé eddig is külön számolta a program a reput, csak ezt felülírta a nagyhatalmakkal szembeni reputációnk, ezért szerintem nem resetelődik, csak ettől fogva nem számít mondjuk egy Fed frakciónál, hogy egyébként a Fedekkel barátságos/szövetséges vagy. Egyenként kell reput növelni az egyes helyi frakcióknál. -
TechnicR
tag
Server Status: "Scheduled Maintenance"
Bulletin: "Servers may be offline for 10+ hours for the latest update"Apa keződik!
Azért nem sietik el. Több mint 10h update idő[ Szerkesztve ]
-
raymi16
tag
opopopopopopopop Server Status: Scheduled Maintenance (csak egy fiatal legény,volnék, aki már nagyon várja )
Még nem örültem soha ennyire szerver leállásnak!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
rtitusz
őstag
Zac Antonaci: "1.6 and The Engineers (2.1) update incoming!"
Update 1: The servers are down. Here we go!
Update 2: Beta servers are currently being worked on to bring them back on line. Will keep you updated.
===
Hi guys,
Today's the day many of you have been waiting for. We're going to be updating Elite Dangerous with The Engineers (2.1) and 1.6. However, to do so we will need to bring the servers down for a long period of time while we apply the updates.
The servers will be down for potentially 10+ hours. It could be significantly shorter or longer and we wont be able to give a firm timeframe but we'll keep you informed on this thread as we get more information.
While you're waiting for the servers we have a few things going on to keep you entertained.
- We have a 1 hour AMA with David Braben on the Elite Dangerous subreddit at 11am. The thread will be going live on the subreddit closer to the time.
- We have the launch livestream from 1pm where Ed Lewis will be joined by David Braben, Mike Brookes, Sandro Sammarco and many more developers for some Q&As and giveaways. You'll find that on our official YouTube channel.
- We also have the beta servers still available for those of you with access so you can continue to enjoy some Beta action... perhaps head out to Wolf359 and enjoy some PVPWe will update the thread with the full patch notes once we have them.
Thank you for your patience.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz nubreed #23964 üzenetére
Nem is a patchel szokott lenni a gond - legalábbis régebben -, hanem azzal, hogy utána ~1 napig teljesen játszhatatlan, ~1,5 hétig rosszul játszható és olyan 2 hét után megy vissza minden a normális kerékvágásba.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Necc
addikt
válasz nubreed #23957 üzenetére
Nekem az 1.X -> 2.X átállás óta hibás a billentyűzet kiosztásom, hiába állítom át a gombokat, b@xnak működni, pl. a system/galaxy map gombnyomásra be se jön, a felszínen bóklászva nem működik a targeting a kis terepjáróból, esés esetén nem tudom felnyomni, egyszerűen nem csinál semmit...
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Flynth
tag
Necc, ments led a bill kiosztas filet, majd nevezd at. A regit torold le, amikor ujra inditod a jatekot kapsz egy defaultot (ha nem, akkor restore defaults).
Utana masold vissza az atnevezettet. Legordulo menubol elo lehet huzni. Mellesleg nezd meg, nem e irasvedett a file.
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
Necc
addikt
válasz Flynth #23970 üzenetére
Azóta még az óperenciás rendszer is újra lett telepítve, és emlékeim szerint még konfigot se mentettem, "tiszta lap"-pal indítottam mindent. Persze ha a hónapok alatt adtak ki valami javítást, patchelés után megpróbálom ismét a konfig törlést.
-
nubreed
veterán
Akkor lécci homályosítasok fel még egyzer, hogy a limpet collectorból pontosan melyik kell a hajóra, hogy a kilőtt hajókból elhullajtott cuccokat fel lehessen szedni? Illetve mindent szedjek fel vagy valamit nem érdemes?
-
Necc
addikt
válasz rtitusz #23975 üzenetére
Anno utánaolvastam, nem volt egyedi az esetem, de mivel nem volt időm foglalkozni a játékkal, nem is törekedtem a megoldásra. Mostanában tervezek visszatérni, ha azóta ismert és általános a hiba, gondoltam páran csípőből tudják rá a megoldást, majd idővel kiderül mi a ludas
-
Necc
addikt
válasz nubreed #23976 üzenetére
Collector limet modul kell és venned kell pár darab limpetet (aminek értelemszerűen cargo hely kell, akárcsak az összeszedett rakománynak), majd fegyver grouphoz kell társítanod, és a hatósugaron belül (ez a modul vásárlásakor látod) ellőni a stukit, és már repülnek a limpetek gyűjtögetni neked.
Cargo hatch-et nyisd le, hogy be tudjanak majd pakolni a robotok.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
rtitusz
őstag
Redditen éppen folyik az 1.6/2.1 AMA Braben bácsival, olvassatok, kérdezzetek, nézelődjetek! Én már feltettem a sajátomat, megtaláljátok a listában.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ja igen és azt sem kéne elfelejteni ha jól értem, hogy mielőtt megyek egy mérnökhöz pakoljak fel halból, amit kb bárhol lehet kapni. Ugye?
-
orientcx
őstag
"limpet collectorból pontosan melyik kell a hajóra, hogy a kilőtt hajókból elhullajtott cuccokat fel lehessen szedni?"
-
-
Ha csak a fejlesztésekhez szükséges speciális tételeket akarod összeszedni, azt cargo scoop-al, minden plusz felszerelés nélkül is meg tudod tenni. Raktér sem kell, mert ezek az eddigi 300 férőhelyes ásványtárolóba kerülnek, amit most fel is bővítettek 600 darabosra. Ha a hagyományos rakományra is igényt tartasz, akkor kell raktér, és nem árt a limpetu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-
Flynth
tag
válasz Azumi? #23985 üzenetére
Igen,
Collectorbol szerintem a B a legjobb (1/3/5), mivel nagyobb a hatotavja mint az A collectornak, ellenben csak kevesebb ideig aktiv (energia ugyanannyi kell neki).
Mivel minden hajo dob 6-8 lootot (CZ-ben es RES-ben is), ezert szerintem a hajon kotelezo lesz nalam, disco scanner viszont nem kell, mert nav beacon megoldja...
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
-
rtitusz
őstag
Ki mondta, hogy csak 40 fényévet tud ugrani az Anaconda?
-
Flynth
tag
Ha van is, semmit nem er, mivel nem kapsz utana exploration datat, szerintem nincs egyebbkent csak a lakott urben.
-
grHawk
aktív tag
Nos... valahol alább linkelt valaki egy korábbi Frontier játékot, ahol szintén procedurálisan generált terepet alkalmaztak, azonban ezek városok voltak, valamint szintén a Cobra motoron. Alább linkelem én is. Ezek után kétségem sincs afelől, hogy hozzáértő fejlesztő csapat van a fenti válasz mögött.
A videó:
[link] -
cintula187
addikt
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
baphomet
senior tag
válasz rtitusz #23980 üzenetére
Idéznék Brabentől: "Long range missions are great ... Robigo is great..." Nekem ennyi elég is.
(#23998)
Egyelőre sem a Steamen sem a PS store-on nem változott az NMS megjelenési dátuma. Egyesek szerint a késés híre csak kacsa. Mindenesetre én bizakodom, mert különben mit tudnék csinálni a júniusi kánikulában, ha mégis elhalasztanák.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Autós topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest