- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mi van, mindenki játszik? Valljátok be, hogy igen! Én tegnap este már nem tudtam mert bealudtam, na de majd ma pótolom.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
zazoo
csendes tag
Tegnap este gyorsan elrohantam Meropehoz, de úgy tűnik, most bugos a barnacle. Többször relogoltam, de az esetek nagy részében a felszín felett lebegtek a csápok vagy 50 méterre, és nem lehetett kijelölni azokat, nem is látszott a meta-alloy növedék rajtuk. Remélem csak bug...
Az AI figyelemre méltóan változott, asszem lesz sírás, vér és könnyek. -
cintula187
addikt
Reggel belenéztem én is munkába menet előtt. Én mint nem bétás, aki először használta ezt az új küldetés rendszert nagyon tetszik. A modulok, fegyverek összehasonlítási ablaka császár lett és áttekinthető. Eddig nem metem fórumon szóvá tenni, hogy milyen gagyi, hogy az összes modulnak ugyanaz a rajza, na ez itt már egyedi lett. Pacsi érte.
A drágaság azt is bemutatta, hogy milyen amikor egy sima szállítási küldetés nem messze a céltól update -eli magát, hogy pl. extra pénzt kapok ha a rakományt támadó erőket kilövöm.
Grafikailag még! nem láttam változást ezalatt a pár perc alatt.
Ja és a rádióforgalom is meglepett.[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
summers
tag
Ha váltani akarok másik hajóra, akkor a cargo elveszik vagy rakományostul be lehet rakni a garázsba az aktuális hajót? Bétában működött így a dolog, de most nem merem kipróbálni. Még a 2.1 élesítése előtt farmoltam kb. 50 tonna metal alloy-t asp-vel a Merope 5C-n, sírva fakadnék ha elveszne.
[ Szerkesztve ]
-
raymi16
tag
válasz cintula187 #24053 üzenetére
Ez csak az én észrevételem bár lehet csak az örömtől, de amiket észrevettem:
-Gyűrűk részletesebbek
-Tawilo RES-ben pl. sokkal "porosabbnak" hat a környezet
-Aszteroidáknak van árnyékuk (szerintem eddig nem volt)
-Bolygófelszín
-MC lövedék halványabb
-Bolygók sötét oldala tényleg sötét bár ezt még jobban meg kell vizsgáljam!
Per pill ennyit vettem észre!Van olyan szitu is, amikor csillag körül(barna törpe?) van gyűrű, és árnyékot vet, na ezt sztem még lehetne korrigálni!
Javítsatok ki ha hülyeséget mondtam!
[ Szerkesztve ]
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
-
Flynth
tag
Tegnap mikor Live kijott, inditom a gepemen steambol a jatekot (szokasos UPDATE szurke nem elesedik), beleptem launcherbe (steam fut a hatterben), update onnan siman megy.
Streamelek 2-3 orat, majd osszeomlik a jatek, mivel a Steam elkezdte hatterben frissiteni az eppen futo jatekot
Szerencsere mikor vegzett, osszeomlott az egesz, igy lehetett ujra letolteni az egeszet
Steam es Frontier nem igazan jo baratok (szerencsere a keybindings masik mappaban van, igy csak a downloadra kellett idot fecserelnem...)
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
Flynth
tag
válasz summers #24055 üzenetére
Igen, kiveve ha a cargo = limpet, vagy ha a hajodon nincs elegendo cargo space.
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
summers
tag
válasz baphomet #24058 üzenetére
A mérnöki bázisokra ugrálgatok, eddig voltam a csajnál a Deciat rendszerben, ő kért meta alloy-t, utána elmentem a Wolf valahányas rendszerbe, ahol cannonokat (multi, frag, sima) lehet tuningolni, a fickó kért 100e bounty claimed-et, amit a még be nem váltott alliance bounty-ból vont le, és most tartok a 3. mérnöki bázishoz, de félúton kilépett a játék, és este 11-kor már nem volt kedvem visszalépni, úgyhogy fogalmam sincs hol vagyok. Open-ben szoktam játszani, szívesen adok pár tonnát. Este fél 7 körül lépek be, ha megadod a neved felveszlek ha beléptem a játékba, és egyeztetünk. Egyébként csak ez a három mérnök van, vagy van több is, csak mondjuk meghívó kell, vagy valami ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
-
Flynth
tag
válasz summers #24061 üzenetére
Elvileg Meta aloy egy enginek kell csak (1t osszesen) a lelohelyet elarulod nekunk?
Mellesleg ha kolcson lophatok 1-et, akkor elnek a lehetoseggel Barhova erte megyek honaptol hetfoig.
-
baphomet
senior tag
-
nubreed
veterán
Most a tegnapi frissítés óta ha RES -be akarok menni a Pythonommal, érdemes valamit változtatni a builden, olyan szempontból, hogy az új ai miatt mire érdemes figyelni, vagy simán csak menjek azzal ami eddig volt?
-
summers
tag
válasz Flynth #24062 üzenetére
A 2.1 élesítése előtt szereztem a Merope 5C-n a kagylónál. Gyorsan begyűjtöttem egy csomó materialt meg meta alloy-t, hátha szükség lenne rá a mérnököknek, úgy néz ki jól gondoltam. Viszont aljas húzás, hogy most már a kagyló közelébe se lehet menni. Szerintem holnapra már a Gende rendszerben, ha eljössz oda, akkor adok.
[ Szerkesztve ]
-
Flynth
tag
válasz nubreed #24064 üzenetére
3x large multi + 2 med beam, brutal volt nekem Betaban, nem ereztem gyengenek.
Radfordul az eagle, leesik a pajzs, majd fel sec a 3 multi cannonnak, nem is kell utana forgolodni Anaconda 8-10 sec.
-
nubreed
veterán
Van egy összesített lista valahol hogy melyik rendszer melyik bolygóin vannak az eddig felfedezett Engineer bázisok?
Válaszolom is magamnak:
Egyelőre ezt találtam [link]
Innen:[link]
Ez elég kevés, nem? Biztos több van ennél.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Csak nálam akadt el az update a "sync files" feliratnál, miközben a kis kék csík már vagy fél órája végigfutott?
[ Szerkesztve ]
-
Flynth
tag
válasz rtitusz #24071 üzenetére
Nalam 3x lett telepitve, ebbol 2x jo volt
A hiba nalad van
Urvane - Marrallang - 4200cr / t az imp slave.
[ Szerkesztve ]
-
Denzo
tag
Kérdésem a következő: Szükséges volt a bindigs-t menteni, majd visszamásolni az update miatt?
-
rtitusz
őstag
Jelentem, ez sehogy nem működik. Nyitok egy ticketet, mert semmi kedvem újratelepíteni a komplett játékot.
-
Flynth
tag
-
duvi
nagyúr
Ha valaki még nem látta volna:
The Engineers 2.1 Trailer - Elite Dangerous: Horizons -
Denzo
tag
válasz cintula187 #24074 üzenetére
Köszi!
-
cacasz02
aktív tag
Nekem csak firegruppokat kavarta össze.
-
rtitusz
őstag
Le akartam törölni a Horizons x64 kivételével az összes többi verziót, hogy ne foglalja a helyet, de úgy tűnik sikerült az egész játékot törölni. Na hátha ez megoldja az update problémát.
-
Necc
addikt
A patch megoldotta a hibas kiosztas problemamat, a nem mukodo funkciok automatikusan torlodtek, es ujramappeles utan minden funkciogomb mukodik rendesen
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Mortel
senior tag
Bocs én voltam a hüle...
Megijedtem, hogy elveszett a FAS-em, de most meglett...
Érdekes, mert olyan helyen vagyok, ahol még sosem jártam, és itt van a stored ship-nél...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
rtitusz
őstag
Thanks for spotting the issue!
Mortel, írj nekik, visszatérítik az árát, ha em tudják visszaszerezni magát a hajót.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Nem tudom mi van, de egy ideje minden frissítésnél sz*pok. A komplett újratelepítésnél is elekadt a sync files mellett. Hagytam másfél órát járni, hátha magához tér, de azon kívűl, hogy a launcher folyton írt és törölt a FD könyvtárban, ezzel generálva 3,8TB!!! olvasott, és 1,9TB!!! írt adatot nem sok történt. Letöröltem a launchert, letöltöttem újra a fiókomból, felrkatam, nyomtam neki egy installt, két perc után valami errorral elszállt. indítom újra, erre azt írja az intall helyett, hogy play. Rányomok, és sötét képernyő fogad, hosszú perceken át. Ctrl+Alt+Delete és kilövöm a folyamatot. Na itt tartok most. Kezd. Nagyon. Elegem. Lenni. Az. Egészből.
-
Mortel
senior tag
Nem túl halkak (ezt jól írtam ) az új állomás hangok?
És megmaradhatott volna a "bulletin board", az olyan retró elites volt...
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Na, én is elkezdtem az ismerkedést.
Eddig minden OK, leszámítva, hogy a hat-switch-csel nem lehet az üzenet közt felfele tallózni csak lefele, de ez nem olyan nagy probléma
Azt meg tudja nekem mondani, hogy mit jelentenek a térképen a SÁRGA ikonok? ÚGy néznek ki mint egy birodalmi logo a Star Warsból. A lilák az engineerek, az tiszta sor, de a sárgára nem találtam semmi infót.
-
rtitusz
őstag
válasz kiskuplung #24093 üzenetére
Nem a CG-k?
-
raymi16
tag
válasz kiskuplung #24093 üzenetére
CG (Community Goals)!
Csak nekem tünt fel hogy mintha megcsappantak volna a RESben a célpontok?
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
kiskuplung
őstag
De, tényleg a CG-k, közben rá is jöttem, hogy van rá szűrő
Amúgy döbbenetes a teljesítménybeli javulás, most szálltam le hónapok óta először egy bolygóra, és emlékeim szerint én ott csak 25fps környékén gazdálkodtam (GTX660), most meg a 40 körül.
Mondjuk az irányítás szerintem ugyanolyan botrányos, mint volt. Talán a gázkar kezelése jobb lett... de kapásból beragadtam a hajó és valami bucka közé...
Az eddigi legjobb feature a jobb felső sarokban az óra
-
TechnicR
tag
Elég 1 meta-alloy-t venni Ms. Farseernek vagy lehet hogy többet kér majd a csaj, vagy kell a receptekhez? Most készülök vásárolni és igazán a szívemre venném, ha ismét utaznom kell 400+ ly-t : )
-
brd
nagyúr
válasz rtitusz #24091 üzenetére
Mivel a sync files átnézi a helyi file-okat is (ekkor lehet látni több 10MB/s-t), én arra is gyanakodnék, hogy valamilyen alkatrész/driver hibázik a gépeden: CPU/RAM(/alaplap), esetleg háttértároló(vezérlő), vagy a kábele. Az update-nek van logja is az ED könyvtárában, abban esetleg nem ír valamilyen error-t, ami erre utal?
Ha a Leisure Suit Larry sorozat egy darabjának frissítési problémáiról lenne szó, akkor még azt is gondolhatnánk, hogy ez az előjáték nálad.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Mortel
senior tag
Tudna valaki segíteni, hogy hova tűntek a "szintlépő" küldetések?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok