Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hyper 6 elkelt, de a Northpoole még mindig megvan

hmm... lehet, hogy annak saját témát kéne nyitni?
-
Tomi84
aktív tag
Továbbra is eladó mind a két hűtőberendezés.
CoolerMaster Hyper 6 + 2db Noiseblocker S4 venti már mindössze 9K!
Glacialtech Northpole 1000 VGA hűtő, gyári csomagolásban 4 év garival 5k.
Mindkettő kiválló minőségi termék, igényes számítógép kiegészítők!
Vegyétek, vigyétek!
Na milyen márketinges lennék?
Ilyen hirdetést maccimum a TVShopban hallotok 
-
Tomi84
aktív tag
-
Bhoeurh
tag
Szia!
Nem ismerem ezt a hűtőt, de ha adsz egy linket róla és megtetszik akkor lehet viszem. Esetleg a VGAhűtőről is tudnál linket? Elvisz egy 6600gt-t? -
Tomi84
aktív tag
hát nem akarom nagyon magasztalni ezt a hűtőt, de köbö a legjobb léghűtés ami kapható. Egyedül az aerocool HT-102 ami jobb lehet, de arról még nem olvastam tesztet. Az alcomp hűtők nagyon jók, de ez azoknál sokkal jobb. Persze nagyobb és nehezebb is, dehát valamit valmiért
-
Tomi84
aktív tag
lehet, hogy alulmér a lapja, de egyik cimborám egy A64 3000+on használja a hűtőt, és neki sem megy 30 fok fölé a procija. Már persze terhelés nélkül.
De jobbat mondok, egyszer én elfelejtettem bekapcsolni a ventiket rajta, és úgy használtam a bordát köbö fél óráig.csak akkor vettem észre amikor láttam, hogy közel 60 fokos a proci, viszont ott megállt!! -
letix
senior tag
hi!
esetleg van tapasztalatod ALCOMP proci hutokkel?
vajon jobbb hutesi ertekeket produkalna ez a hutes?
ha igen,lehet hogy erdekellne.
(2800+ os barci max 43 fok jatek utan)
letix -
-
Tomi84
aktív tag
Sajna már nincs hely a gépben ilyesminek.
A melegedő alkatrészeket már vízzel hűtöm, a memóriákon van borda, az alaplapi FETekre meg csak egész kis bordák férnek el, tehát nem igazán tudnék mit kezdeni egy 7000-sel.
Szóval köszi, de nem
-
Tomi84
aktív tag
köszi, de bocs nem.
de ha esetleg akad a közeledben 4 slotos P3 vagy P3 Xeon alaplap arra egyből lecsapnék! -
Tomi84
aktív tag
hááát...
8k azért elég soványka.
Ha utánnaszámolsz akkor egy Hyper 6 10k körül van újonnan, és mivel ez csupán egy darab réz,
többéves használat után is ''újszerű'' marad, a gyári ventije meg csapnivalóan sz@r, még minimális fordulatszámon is olyan szörnyű hangja van, hogy megőrül tölle az ember.
Továbbá kínálok mellé 2db Noisblocker S4 ventit, ami ugyancsak eléggé minőségi portéka (Ystech), alapból elég halk, magas lkégszállítással, és már 4-5V-on is elindul, ami nem sok ventire jellemző, újonnan pedig köbö 3k.
Én annó 14k-ért vettem a hűtőt, a két ventivel benne volt 20k-ban. (Mielőtt sokan lehülyéznének, hogy ennyit költök egy vacak hűtőre, közlöm, hogy HŰTÉSB*ZI vagyok
)
Namost mivel ezek a cuccok alig 5-6 hónaposak, szerintem a 12k elég reális ár.
De 10 alatt semminképp nem adnom. -
orkester
őstag

-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
up
-
Tomi84
aktív tag
ja, és UP

-
Tomi84
aktív tag
Ugyanitt eladó még egy Glacialtech Northpoole 1000 Vga hűtő is.
Ugyancsak remek állapotban, minden gyári tartozékkal, gyári dobozban.
ára 5000Ft. -
Tomi84
aktív tag
Milyen géped van?
Alaplappal ha jól tudom csak az IC7 MAX3 ami nem jó neki, de az is csak az OTES miatt.
A gépházam meg nekem is elég kicsi, egy vacak codegány
96x82x120mm a méretei.
Ha tényleg érdekel akkor írjál mélt és egyeztetünk. Arról is lehet szó hogy elviszem és belepróbálod, feltéve ha Pesti vagy, és relatíve közel laksz a blahához

[Szerkesztve] -
Tomi84
aktív tag
Up
tényleg bazi jó
-
Jim Karéj
tag
upszi!

-
Tomi84
aktív tag
UP
csak hogy szem előtt legyen!

-
Jim Karéj
tag
Nekem is ilyen van tanusíthatom.nekem P4 2.4b pl alapon passzívan is 30 fok körül van.

-
Tomi84
aktív tag
Eladó egy Cooler Master Hyper 6, dobozozával+ minden gyári tartozékkal, kivéve a gyári ventit. Mivel az elég ótvar volt lecseréltem két Noisblocker S4-re.
A hűtő full réz, majdnem egy kiló, teljesítménye majdnem vízhűtés szint, gyengébb procikat passzívan is elviszi, minden foglalatra felszerelhető.
Teljesen megkímélt állapotban van, természetesen adom hozzá a noisblocker ventiket.
Iránytár: 12e Ft.
sztiki'kukac'hotmail.com
30-310-1321
Aktív témák
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Arch Linux
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ilyen hirdetést maccimum a TVShopban hallotok 

Most 28 fokos a CPU