- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
-
Fejo
őstag
Gardener, Bandesz: Köszi, kézből lőttem, ezért kicsit izgultam, hogy jó helyen legyen a fókusz...
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
Teng
aktív tag
Lenne egy kérdésem, ahhoz hogy makrot fotózozzak Pentex K100D-vel külön obit kell venni, vagy esetleg jó az alap kitobi és plusz lencse kell még hozzá?
-
Zoli bácsi
őstag
Olvastam az ehavi Digitális fotómagazinban, hogy egy RAW képből is lehet HDR képet készíteni. Nosza, készítettem egy alul és egy föléexponált képet, és betöltöttem a Photomatix pro nevű programba. Egész jó lett. Aztán rájöttem, hogy a NEF fájlt közvetlenül is betölthetem a programba, ebből készít egy "pseudo" HDR képet. Nekem tetszik a végeredmény. Egy leméretezett kép linkjét csatolnám, egy kattintásra készítette a RAW fájlból a fentebb említett progi, csak egy kis szaturációt adtam rá.
Mégegy próba, az erkélyről kilátás: [link]
Ne a képek művészi értékét nézzétek, csak gondoltam megmutatom, hátha valakinek újat mondok vele.
-
Mercutio_
félisten
Cukimuki!
Teng: Arra jó ha felkészülsz, hogy általában - főleg izgága állatoknál - 5-10 homályos képre jut 1 nagyjából éles Ja, bizonyos nagyításig a kitobihoz is elég a DCR-250, ráadásul a közgyűrű fel/le tekergetése növeli a ccd-porosodás lehetőségét ezért szerintem amíg nem kapsz kedvet rá elég a DCR-250 és a piacon is tartja az árát, nem sokat buksz rajta, ha megunod.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
johnjohn
addikt
válasz Zoli bácsi #7425 üzenetére
Az első szép lett, amásodik jó volt gyakorolni.
-
Teng
aktív tag
válasz Zoli bácsi #7425 üzenetére
Hello
Nekem nagyon tetszenek a képek, milyen géppel lőtted őket?
by
-
johnjohn
addikt
-
Teng
aktív tag
válasz Zoli bácsi #7430 üzenetére
Okés. Köszike Nekem is megvan az a progi, már csak köv héten kell egy géphozzá
-
Luyz
csendes tag
válasz Szten Márs #7433 üzenetére
Igen az ötös-ön az arca néhány helyen tényleg ki van égve de nem tudtam vele még igazán mit csinálni. Amugy az én büszkeségem
-
-
johnjohn
addikt
-
BEE
addikt
-
D4rkm4n
őstag
Én folyton elrontom a fókuszt ha makrózok. Lehet hogy a látásommal van a baj?
Remek makró lett, fogadd gratulációmat!Én meg lehet hogy ismét visszalépek a partyfotós kötelékbe. Pedig már pont kiment volna a 350D-mből a cigiszag...
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
Tényleg, általános véleményezést szeretnék kérni a partyképeimről!
Ezen az oldalon megtaláljátok a képeket a Party menüpont alatt. (A Mayday-es képeket nem én lőttem.)
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest