- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
-
ottkar
addikt
-
Hydra SR
addikt
válasz Mercutio_ #6879 üzenetére
Volt kitől örökölni a piromán hajlamot, anyám (lvl 51 sorceress) ma megidézett a kertben egy 3-as szintű fireballt:
...aztán a lapáttal beletuszkolta a falevélkupacba:
Köszi egyébként mindenkinek a véleményeket a gyufás képekre
Genius007: speciel ezeket egy Canon EOS 400D-vel, de ez nem igazán olyan kép, ahol olyan sok múlna a gépen. Annyit kell tudnia, hogy legyen manuális mód, manuális fókusz és időzítő. Utóbbi kettő majd' minden gépben van, az első meg nem létfontosságú csak mondjuk anélkül elég szenvedős. Ezen kívül kell egy külső vaku, bármilyen. Én egy anyámtól örökölt Starblitz 160M-et használok, bolhapiaci értéke nem haladja meg az 500 Ft-ot Manuálisan sütöm el a tesztgombbal, a gépre nem is tudom rátenni, ezeknek a régi szutykoknak sokkal magasabb volt a talpfeszültsége, megsüti a gépem elektronikáját a visszatáplált feszkó.
Annyi a kép lényege, hogy hosszú záridő közben gyújtod a gyufát, és amikor a doboz végére értél, elsütöd a másik kezeddel a vakut. Ja, és mindezt sötétben, hogy csak a vakuvillanás idejére kapjon fényt a kép Én még annyival megbolondítottam, hogy direkt hátulról villantottam, a drámaibb hatás kedvéért[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
válasz Bandesz99 #6870 üzenetére
Füst és foszfordarabok szállnak. A füst engem is meglepett, hogy mire a gyufa a doboz végére ér, addigra már a doboz teljes szélességében füst van fölötte, pedig szikra alig van a képen, mindössze egy keskeny és viszonylag rövid csík látszik.
Köszi neked is a véleményt
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Feltörtem Chungee gépét és ezt loptam róla:
<- ezek az arcocskák tökre tetszenek, ahogy egyszerre gurulnakorbano: köszi, a másodikon van egy soften effekt (nem ugyanaz, mint a blur és társai, ez a fényekhez nyúl, nem az élességhez), az első meg inkább csak poén
-
Bandesz99
tag
Új témát találtam.
So live that your memories will be part of your happines!
-
Bandesz99
tag
ja és ma is lőttem hdri-t. nyugodtan le lehet szídni érte nem sértődöm
elég ködös idő volt 2óra felé
[link]So live that your memories will be part of your happines!
-
Bpeter58
csendes tag
-
runner 125
nagyúr
válasz Bpeter58 #6923 üzenetére
...valószínű én vagyok e téren túl konzervatív,de nekem ezek nem jönnek be
talán még az utolsó ami visszafogottabb...az egész jó
Üdv."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #6927 üzenetére
-
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #6929 üzenetére
Én meg észre se vettem Lapozgatással találtam rá.
-
Bandesz99
tag
köszönöm a kommenteket.
hasonló téma más kompocíció
[link]
más mint az előző, de sztem ebben sincs harmónia.[ Szerkesztve ]
So live that your memories will be part of your happines!
-
Fejo
őstag
válasz runner 125 #6922 üzenetére
Az utolsó öcsémék akváriumában készült, a többi a tropicáriumban.
[ Szerkesztve ]
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
biggamer
veterán
Mozizási lehetőség.
Két webkamera, az egyik egy erdei beetetett helyről a másik egy madáretetőről közvetít.
Erdei : [link]
Madaras : [link]A madarason egy csomót lehet nevetni, hogy szívatják egymást az állatkák.
Az erdeihez járnak vaddisznók és egyéb állatkák is.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Egy kérdés PS-ben,hogy tudok féligáteresztő szűrőt kreálni (átmenetes) ?
PENTAX
-
chungee
addikt
THX all!
-
Bpeter58
csendes tag
válasz runner 125 #6924 üzenetére
Csak próbálkoztam egy kicsit, most ismerkedek a lehetőségekkel. A 4. nekem is az egyszerűsége miatt tetszik, azon nem is változtattam, csak vágtam meg egy kis WB korrekció volt. Köszönöm figyelmed!
Hydra SR! - Örülök, hogy nézelődtél, és találtál kedvedre valót!
Szten Márs! - Valóban elgépeltem, eh!
drkbl! - Neked is Köszönöm, az 1. a szinei miatt került fel, a propellert majd átdolgozom.
Canon EOS 400D, Tamron 18-250mm f/3.5-6.3 DI II, Hoya Pro1 CPL, Canon Speedlite 430 EX, BENRO C-297 n6 CARBON FLEXPOD, BENRO PH-36
-
Bpeter58
csendes tag
-
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés