- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
a kocka mindig lutri, 6 a max lehetséges slot a legmagasabb szintű/legnagyobb tárgyakban, de ehhez van lista fajtánként, és számít a tárgyak szintje is (melyik nehézségi szint melyik area alatt esett). mikor a recepttel socketelsz, random számot választ 1-6 közt, és aszerint kap socketet. aminek csak max 3 socketje lehet az ilyenkor 3-4-5-6 roll esetén 3-at kap, alatta meg 1-et illetve 2-t. így megy kb.
larzuk act5 quest viszont minden tárgyba a lehetséges max socketet teszi. de mondom, számít a tárgy szinje (ilvl), pl egy normal elején esett crystal sword larzukkal is kevesebb lyukat kap mint egy hellen esett. szóval nagyon oda kell figyelni és néha szerencse is kell (pl ha thresher-be akarsz 4 socketet az nem megy csak lutrival vagy ha biztos vagy benne hogy olyan helyen esett ahol az ilvl 4 maxot enged. illetve van egy trükk még crude/damaged változatokra, cube feljavítós recept után mindig a lehetséges minimum socketet fogja kapni larzukkal).
szóval ez elég bonyi, remélem jól írtam le, vagy akár érthetően
[ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
válasz Elemental #10574 üzenetére
Blood Gloves:
Magic Heavy Gloves/Sharkskin Gloves/Vampirebone Gloves
Nef Rune
Perfect Ruby
Any JewelAhogy Blizz is írta, azért a hivatalos tájékoztatót célszerű átlapozni, mert az affix-ek számát az item lvl határozza meg, és hogy milyen mértékben, az ott derül ki.
Blizz & wm2!
Kösz az infót!
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
Shaza
senior tag
válasz zsirfecske #10601 üzenetére
Köszi szépen,hatalmas segítség volt!Fent már kérdeztem ,hogy annak idején amikor kijött a rúnarendszer honnan tudták az emberek, hogy mit mi után rakjanak?Nem nagyon volt még net.
Még egyszer köszönöm! -
Lokids
addikt
Uhh. én barom. 3x3 kulcs megvolt kinyitottam a 3 portált és megpróbáltam sorcal + haver assával nekimenni. Hát ez nem olyan könnyű, mint a d3.
Nem elég, hogy 0.1 sec alatt kinyírnak, de vissza is gyógyulnak.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
D4v3
őstag
válasz shotika #10608 üzenetére
Az a baj vele, hogy ha megnézel mondjuk maxroll-on bármilyen melee buildet és azon belül a gear options menüt, akkor látszik, hogy egy csomó jobb opció van ennél a későbbiekben. Szintezéskor meg ott a filléres Lore, ami meg ezerszer jobb.
A Dim Vision amúgy csak annyi, hogy el tudsz sunyulni a mobok elől, annyira azért nem hasznos -
Elemental
addikt
válasz MutantZombie #10602 üzenetére
Köszi!
Közben utána is olvastam.
-
Franklin
addikt
válasz zsirfecske #10613 üzenetére
Oké, de az már csak magas szinten van, az ő inventoryja pedig félig üres.
-
Smite
tag
Van egy két ingyen elvihető kezdőbb cucc ami csak porosodik, buriza, bonesnap, 4s low polearm insightnak, stb.
free02/qwe -
Blizz
őstag
-
wm2
őstag
válasz Lokids #10621 üzenetére
Csinálj egy CTA-t (Call to Arms). A 4-es “battle order” már jó. Ez is lutri mint minden. A 6-6-4 a max. Olvass utána, hogy mi ez és miért kell. AmnRalMalIstOhm a rúnaszó. Ebből csak az Ohm a necces. Aztán ha mást nem egy Draculs kesztyű a “lifetap” miatt. Sokat segít.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
tibcsi0407
félisten
válasz Peddy789 #10564 üzenetére
1. Igen, kizárólag Bneten, jelenleg 87-es a sorcom, csak MF megy kb 65-ös szint óta. Pindlerun, Mephisto, River, Cs, WS, AT, Hellcow. Szóval igen, párszáz kreált game már van mögötte...
2. Eddig összesen, de az új patchcsel sincs gondom.Ismerősi körben kb 8-an játszanak vele, senki nem panaszkodott crash-re. A queue mindenkit irritál, ez tény, de crashekkel nem volt gond.
Mindjárt elnézést fogok Tőled kérni, mert nálam nincs probléma. Persze, nyilván, ha Neked van, akkor másnak is legyen szar, jogos!utdetailing.hu
-
ProEvoFan
nagyúr
Frozen Orb Meteor Sorceress
Több guide egyezik, kivéve két skill.
Cold Mastery vs Ice Bolt.
Valaki Ice Boltot maxolja a Frozen Orb sebzése miatt, más a Cold Masteryt a cold sebzés növelését a cold immunins ellenfelek miatt. De ha egyszer ott a fire sebzés, pont a cold immuninsok miatt, akkor minek a maxos Cold Mastery? Vagy ennyire erős a Cold Mastery, akkor hellen simén ölöm a coldos szörnyeket? Kis tanácsot elfogadnék[ Szerkesztve ]
-
meszaros81
újonc
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tesómmal újrakezdők vagyunk D2-ben, de most Playstation-ön játszunk.Van egy csomó cuccunk, ami nekünk nem kell, viszont másnak érdekes lehet.
Ha érdekel valakit Playstation-ön kereskedés, akkor összerakok egy listát, van pár druida skiller elemental és summon, assa trap skiller, 5 fhr sc, használható set, és unique cuccok...
Bennünket cold sorc, paladin esetleg necro cuccok érdekelnek, meg rúnák.A másik kérdés... regeltem d2jsp-re, de nekem a jelenlegi kereskedelmi szabályok nem állnak össze fejben, a PS verzióban még normális chat ablak sincs, a kommunikáció, meg képmentés időbélyegzővel, stb kb. kínszenvedés lenne, azt meg nem szeretném, hogy meglopjanak.
Régen (2010-ig) d2jsp-ztem, de az az accom elveszett a jelszó, meg a kiváló freemail fiókom elvesztése miatt.
Köszi szépen! Üdv! -
vaakuum
addikt
Van egy 5 lukas partizanom, azon gondolkodom, raknék bele egy HONOR rúnaszót 'AmnElIthTirSol' .
Elvilg minden rúnám van hozzá, de két kérdés merült fel bennem:
1) maxroll szerint melee fegyverbe megy. A polearma annak számít? Azt gondolnám igen, de hátha csak a rövid fegyverekre értik...
2) van ennek bármi értelme közepes szintű karakternek, vagy kísérőnek?[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Blizz
őstag
válasz vaakuum #10629 üzenetére
Az első pontban megválaszoltad saját magadnak a kérdésed.
(ha annyi van írva h melee fegyver és nincs kiemelve hogy sword vagy axe, akkor bármelyik meleebe jó)Egy Strengthnek több értelme van mint honornak, ha azt szeretnéd hogy csináljon is valamit a merc és nincs semmilyen használható high-mid end RW-d
de akkor már inkább insight[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Peace
nagyúr
Jól hangzik, ránézek. Keresgélek tovább fegyvert. Csak tökre megörültem, hogy elite cuccból biztos valami jót csinál megint Charsi. De sajna az előző jobbra sikerült. Mondjuk ahogy néztem a fegyver sebzése semmit nem számít a lightning skill-ek sebzésénél.......
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Lesz egy pár joinolásod mire találsz. De szokott lenni. Bow 3sk 20 iast is érdemes megvenni tőle, aztán elboltolni. Illet vannak karakterenként ias breakpointok. Asszem Jávánál 50-95. De boccs ha rosszul emléxem. Ez azt jelenti, hogy hiába van pl. 80 ias-od, az 50-től akkor lesz jobb ha eléred a breakpointot.
Ozora <3
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Lokids #10621 üzenetére
Teszkós smiter is 1000x jobb. Rúnaszavakból duress, treachery (fade proc miatt), black, rhyme. Ami fontos cumó hozzá és mind filléres tétel: dracul, goblin toe, thundergod belt, guillaume helm. Kb ennyi. Valami craftolt resistes ringek meg amu, oszt hadd menjen. Ezekből a "legkomolyabb" tétel max. az um rúna a duress-be, esetleg a dracul. Meg persze az első keyset, de az minimális mákkal visszahozza az árát.
-
wm2
őstag
válasz Cray Tyler #10638 üzenetére
Jah. A Guill sityak egy fasza cucc. Később meg rámenni egy Coh-ra meg egy Dungo 15 dr-es övre és lehet überezgetni. Amuletből egy 20-30 str valami 2x Bk3-al Cham-ed Shakoval. 30 ias 390 dmg Grief ba max. 1 hr. Fana miatt neki nem kell 40. Még így is nagyon olcsó. Pár perc egy über egy Smiterrel.
Ozora <3
-
shotika
őstag
válasz Franklin #10611 üzenetére
Nemtom, így szoktam meg. De charmokból eddig annyi hasznos esett, hogy pont ennyi hely kell nekik - bár legszívesebben az összeset eladnám a francba onnan, annyira tud idegesíteni, ha bármi is van az inventoryban
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Elemental
addikt
Aldur armor értékben kb a többi set darabbal azonos?
-
shotika
őstag
Tegnap esti pottyanások:
Daggeres nekrot még az életbe nem próbáltam, de kezdésre ezek kellemesnek tűnnek.
(tudom tudom, ez is mind szar, mer' a BerMalVexVexVexIstOhmBerBer rúnaszavas cuccok jobbak)
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
mephi666
nagyúr
nálam most 25perc alatt lement 255-ről 97-re (indítottam egy palát is hammertime miatt, a5-öt végig akartam vele szaladni... este a2 sanctuary szívatott, amit alapból rühellek: 3 irányt felderítettem, nincs meg a summoner, dc... újra 3 irányt felderítettem, nincs summoner, dc... bszdmg )
ui: hopp ugrott 86ra.... na most már 69
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ncc1701
veterán
És akkor egyszercsak mefi adott egy SOJ-t.
1k fg adom is el gyorsba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Sweet.tv - internetes TV