- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #51301 üzenetére
offba tettem mindent utólag!
többiek: kéretik nem itt kitárgyalni a Windows személyre szabását!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E5420-as laptopom. A problémám az, skype-olásra nem tudom használni, mert nem ismer fel semmilyen mikrofont. A kérdésem az lenne, hogy valami program hiányzik azért nem működik, vagy ezekben alapból nincs beépített mikrofon. Ja ha csak vmi program hiányzik légyszíves dobjatok már egy linket is ahol ezt pótolni tudom.
Köszi előre is.
-
soldi3r
veterán
válasz Miertvansote #51306 üzenetére
A mikrofont a windows alapbol felsimeri. Service Tag alapjan nezd meg szereltek e a gepbe.
E30 (oo=[][]=oo)
-
mghltm
addikt
válasz HUNRookie #51297 üzenetére
elso gazdas masfel eves e6540-em van, napi 10-12 orat van hasznalva melora: a ventinek kezd hangja lenni ( csapagyas lesz? ), a kijelzo koruli gumi tobb ponton is levalt ( kollegaim szinten tapasztaljak )
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Magnum_
nagyúr
Srácok!
az e5250-nél egyik hazai tesztnél se magyar bill.-el mentek a tesztek. Nincs ehhez lokalizálva a billentyűzet?
I humbly and respectfully decline™
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 3537 (i7 prockóval) laptop. Az a kérdésem lenne ,hogy a szgép a ventit mikor szokta kikapcsolni ? Amikor hány fokos mondjuk a proci ?.. stb ?
Már ha van ilyen "szabály" rá.Előre is köszi !
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz adika4444 #51314 üzenetére
Hmm , az érdekes , mert most speciel semmi sincs 65 fok közelében se ..
53 fok a cpu (aida szerint) bár nem maxon pörög hanem "csak" 3200-2500 on de mielőtt játszottam nem csinálta hanem simán leállt ..Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
félisten
-
Roxkex
senior tag
válasz szabonagyur #51316 üzenetére
Persze persze az világos teljesen !
Csak hát sztem 15 - 30 perc elégnek kéne lennie :\ De lehet , hogy én vagyok a buta
De még rá tesz az is , hogy az updatekkel is okosan kell .. Most pl jönne egy összegző .. de nem is indul a letöltés (nettel nincs gond!)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
félisten
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
bár nem dell készülékem van azt a tanácsot kaptam, hogy itt kérdezzek rá, mert többeteknek is volt ilyen problémája.
A laptopomban intel 7260 AC wifi kártya van. A net sebesség össze-vissza ugrál, instabil.
ti nem tudtok még valami megoldást_?
köszönöm -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
adott egy e6420 amiben jopar eve csereltem az i5-ot i7-2670qm-re.
viszont arra gondoltam, hogy mivel mar nem kell annyira az ero, bongeszni eleg az i5 is. szoval vissza cserelnem (kevesebbet fogyaszt, kevesbe melegszik stb).hetkoznapi hasznalat mellett mennyivel gyengebb az i5? mennyire hasznalhato? (w10)
-
426os
őstag
válasz eastsider #51322 üzenetére
Nem hinném, hogy éreznéd a különbséget. SSD legyen.
Én pl. egy Haswell Pentium 3550m-ről váltottam Ivy i5 3320-ra, utóbbi nagyságrendekkel erősebb, de mindennapi használatban (böngészés, dokumentumok kezelése) semmi pluszt nem ad, csak tényleg erőigényesebb feladatnál..
-
Roxkex
senior tag
válasz szabonagyur #51318 üzenetére
Kár - De mondjuk most már meg van az a határ ahol kikapcsol a ventike nekem 46 fokig megy
De legalább most már W10-el is rendesen mükszik :3Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
mghltm
addikt
válasz HUNRookie #51326 üzenetére
service tag-et elkered, majd a dell oldalan ellenorzod az orszagot
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok.
Latitude E5440-ről mik a tapasztalatok? Tudom nem a legújabb de szüleimnek lenne. (volt Inspironom és annyira nem győzött meg a másik pedig, hogy ebben még van ODD annak ellenére, hogy 14" és HDMI is)
Használtam E5420-at 3 évig és nem volt rossz.
A másik meg, hogy laptop.hu-ról vannak e tapasztalatok (mennyire korrektek illetve tényleg gyári garit adnak e rá mert szüleim külföldön is fogják használni és )
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Rush77 #51328 üzenetére
Hali!
Gép rendben van.
Helyedben Laptopszalon-ban venném a gépet, laptop.hu boltot nem ismerem így a garijukat se.
Arra figyeljetek hogy ha magyar NBD gari van rá akkor csak egyszer javítanak külföldön, utána ottanira kell csinálni a garit. Asszem vehető utazó gari is, de ebben nem vagyok biztos.üdv, adika4444
-
somasz
Topikgazda
válasz Magnum_ #51330 üzenetére
Ebben van magyar backlites.
5450-hez is van.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Magnum_
nagyúr
válasz somasz #51333 üzenetére
Nem, de nagyon megszeretnem, de lovesem sincs, hol lehet kiallitott peldany es nem csak rendelesre.
Irtam a humansoftnak, hogy rendelheto-e az 51wh-s akksi bele es mennyiert. Hamarosan laptop csere es nagyon nehez jo gepet talalni - a preferenciarendszer es budget alapjan. De ez jonak tunik.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
mazza
tag
Sziasztok,
Milyen Dell üzleti laptopot lenne érdemes vásárolni, mely rendelkezik Windows 7 támogatással vagy újonnan már csak win8.1-től támogatják őket? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz eastsider #51342 üzenetére
Nem, 7-es a prémium ultrabook.
6-osból a 6540, 6440 az utolsó egyelőre. Remélem lesz utánpótlásuk, de egyelőre sajnos csak az E5270, E5470, E5570, E7270 és E7470 jött ki. (Exx60-as széria kimaradt, nem tudom, mit szívnak a dellnél...)Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
adika4444
addikt
válasz somasz #51343 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is pár napja, miért 70 és nem 60.
Egyébként a 6xx0 sorozatban van most már csak M végű proci, esetleg vihetnék tovább azt a vonalat például egy 6287u procival, vagy a 4 magos I5-tel, választható (de nem kötelező) dedikált VGA-val.
Nekem az a gondom am is mostanság, hogy az erős procis gépekbe mind van DVGA, ami nélkül én példul remekül megvagyok...üdv, adika4444
-
Káposztakuki
csendes tag
Sziasztok! Egy Dell Inspiron 7537 boldog tulajdonosa vagyok. Sajnos azonban csak a sima HD-képernyős verzió, amely egyre inkább zavar. Mivel a gép gyárilag kapható volt FHD-kijelzővel is, arra gondoltam, hogy megrendelek egy bele illő FHD kijelzőt és egy FHD-hez szükséges LCD-kábelt (03PC10), és kicserélem az egészet.
Valaki ezt próbálta már? Jól sejtem, hogy ennek így különösebb gond nélkül működnie kellene? (hiszen gyárilag is kapható volt ebben a konfigurációban).
-
aizen92
addikt
Jól látom, hogy a dell még mindig nem volt képes az E szeriához normál dokkolót kiadni? Csak a PR03x az alternatíva egy 7440hez?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Ulius80
tag
válasz tvamos #49074 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja van egy Latitude E6420am,memóriát bővítenék 2*2 gbról 2*4 gbra.Manual szerint 1333mhz kell bele,viszont olvastam hogy megy 1600mhzen.Érdemes akkor ilyet vennem?
128 gb ssd-t is vennék,tudnátok ajánlani?(még nem használtam,nincs tapasztalat)
A hdd meg menne az olvasó helyére,caddyt hol tudok rendelni,ami biztos jó a géphez?
Segítségeteket előre is köszi!!!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs