Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxx.x
tag
válasz Pandimakaay #50700 üzenetére
Pontosan milyen típus? Az adott típus Win7/Win10 kompatibilis - a Dell szerint?
A vga nem melegszik túl? -
Pandimakaay
tag
dell 3537 2 éves laptop gondolom kéne támogatnia, tudsz segíteni? hát az hogy derül ki hogy tulmelegszik, tudsz rá vmi tesztprogit?
-
McLaca
őstag
válasz xxxx.x #50703 üzenetére
Az derék... Igaz, 2011-ben, de a 6410-esemre a 3 év NBD 4évre bővítése valami 7 rongy volt (bruttó). Ennyire nem bízik a Dell az Inspironokban?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
allein
addikt
válasz 75kokoko75 #50686 üzenetére
Sziasztok. Boldog tulajdonosa vagyok egy Dell E6430 laptopnak. Beleraktam a polcon várakozó Sata III Samsung SSD-t, hasít a gép Állítólag van olyan program - Dell Comand Update, ez felrakja az összes drivert? Nagyon tetszik a gép, érezni a minőséget
-
xxxx.x
tag
válasz Pandimakaay #50706 üzenetére
Aida64 talán mindent megmutat.
-
allein
addikt
válasz 75kokoko75 #50717 üzenetére
E6430 lett, de nem a linkben szereplő Akkor töltőtől végezzem a műveletet
#50716) soldi3r - köszönettel
-
allein
addikt
válasz 4264adam #50720 üzenetére
Rendben van, szerintem én már tegnap este el is kezdtem a folyamatot, csak nem volt türelmem megvárni mert már éjfél volt De ma este akkor újrakezdem. Boot idővel nem vagyok még kibékülve, láttam BIOS-ban olyan opciót ami szerint lehet javítani a boot idején
(#50719) 75kokoko75 - ha megszakadt azért gondolom újra tudom kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok, dell e6430 win 10 rendszeremen a legutóbbi intel graphic frissítés után ha pl youtubeot vagy indavideot nézek, iszonyatosan pörög a venti és melegszik a gép. A drivert töröltem és újratelepítettem, de úgyis. Hogyan lehet visszatenni a régit? Azzal nem volt ilyen gond
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
allein
addikt
válasz 75kokoko75 #50733 üzenetére
Jó reggelt, már túl vagyok rajta Érdekes módon nem telepít fel minden hiányzó drivert
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Ahogy korábban is említettem vannak még driverek amik nincsenek feltelepítve, szerintem nincs köze a mostani jelenséghez. Tegnapi napon este telepítettem adobe-ot. Ma reggel azt vettem észre, hogy a chrome menyitása utána a memória fele, azaz 4 GB használatban, csak attól, hogy a chrome megy Szerintetek mi lehet a gond? Érdekekes mert a kollégámbak a ugyanez a típus van csak "s", picit különbözik az enyémtől, de mindig rákérdezek, hogy rendben van-e a laptop, amire a válasz az, hogy igen és sőt milyen hangtalan, Én gépem esetében valami nincs rendben, mellékelek két print screent.
Valami nincs rendben, 4 GB ramot nem ehet csak úgy a gép. Win telepítés USB-n keresztül történt, nem tudom sérült-e meg esetleg? Eladótól származik a win 7 is, automatikusan aktíválódott a telepítés után.
Amint látjátok ma reggel készültek a képek, restart után is fennállt a jelenség
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz allein #50738 üzenetére
Sztem megy a háttérben a windows update.
Egyébként akár hiszed, akár nem, a nem felismert hardverelemek azonosítása is pörgeti a háttérben a gépet.Futtasd le a Command Update driver telepítését, aztán nyomj egy kört a check-re nyomva, aztán win update-tel told le az összes frissítéskört.
Majd utána foglalkozhatsz további esetleges problémákkal (valószínűleg ugyanolyan halk lesz a gép, mint a kollégádé, vagy egy kicsit melegebb, mert van quadród is)
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Tails111
aktív tag
válasz allein #50742 üzenetére
Lehet hogy nem fogja!
Majd csak teker teker de nem frissít de hibát sem ír ki.
Egy jó hete szívtam ezzel két géppel is Precision M4500 meg egy Latitude E6510 .
Mindkettőre DELL Windows 7 ISO került. Mindkettő ugyanezt a hibajelenséget csinálta kb 4GB memória zabálás 20-25% gépterhelés. Semmit nem csinált a frissítő csak teker de le nem tölt és nem is telepít.
Ha kikapcsoltam a frissítést akkor a gépterhelés leállt. A latitude így is maradt mert win 7 kellett rá mindenképpen. Már nem volt több időm kísérletezni vele. A Precisionra húztam egy Win 8.1 et azzal ok.
Érdekes egy jó évvel ezelőtt a E6510 en ugyanez a win volt akkor nem csinálta.
Ha rákeresel látni fogod páran szívnak ezzel.Ha hibát ír frissítéskor töltsd le a WindowsUpdateDiagnostic progit. Futtasd majd ha végzett próbáld újra a frissíteni hátha sikerül.
-
Tails111
aktív tag
válasz somasz #50746 üzenetére
Ezzel próbálkoztam sikertelenül. A 6510 en maradt a win 7 letiltott update val arra gondoltam egy két hét után újra aktiválom és elindítom. Hátha megcsinálja. Arra már volt példa hogy telepítés után csak napokkal később hozta le a frissítéseket. Gond nem is volna, de akkor nem zabálta a gépet. A 6510 ben 4GB memória van de hármat megeszik a frissítő ez a baj és megállás nélkül tekeri a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
Van egy 6430am. Többségben dokkolóról van használva (moniorállvány+dokkoló). elementary OS 0.3.2 64bit (ubuntu 14.04) van rajta.
A probléma az, hogy mostanában elég sokszor villan a monitor. Elsötétül, majd visszajön. A friss telepítés után, ezt minden rendszer betöltődéskor kétszer megcsinálta majd utána már nem.
Most meg már elég gyakran csinálja. Szerintetek miért? BOISban kellene állítanom valamit?
Egy csomag zsepit raktam a gép elejéhez, hogy alátámassza és akkor jó volt. Lehet most megfeszült a dokkolócsatlakozó? Vagy nem érintkezik valami jól?Szerintem a monitor rendben van, mert reseteltem a beállításit többször is.
-
somasz
Topikgazda
válasz buca84 #50748 üzenetére
Dokk nélkül, külső monitorral is csinálja?
Ha nem, akkor másik dokkolóval is csinálja? Ha nem, akkor a dokk a rossz, ha igen, akkor a gép alján a csati a rossz.Vagy valami más baja van. Valahol el kell kezdeni a hibakeresést.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo P52 WorkStation/15.6"FHD IPS/Core i7-8850H(6mag)/32GB/512GB SSD/Nvidia Quadro P1000 4GB
- 10 db laptop töltő a legtöbb új (9db gyári, 1db utángyártott)
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- Acer Aspire akkumulátor
- Thinkpad L13 G4 13.3" FHD+ Core i5 1335U 16GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill. Lenovo Gar.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest