Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz szabonagyur #51797 üzenetére
Probalok valaszt kapni egy kerdesre. Ha spam akkor torold es kerlek ird le nekem, hogy hol kerdezehetek!
-
soldi3r
veterán
Csak nekem uj, hogy az uj E5-os Latik 1 ev garival erkeznek?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Erről van valakinek véleménye, tapasztalata?
http://totesz.myminicity.com/
-
törölt tag
Hali Mindenkinek!
Van egy Dell inspiron n5110 laptopom, I3procival szerelve. 2011es gyártású.
Szeretnék erősebb procit beletenni!
Melyik az a belevaló i5 amit még elvisz a hűtése, esetleg i7? -
brickm
őstag
válasz #91202560 #51808 üzenetére
Én is proci cserén gondolkodtam sokáig (vostro 3460 i3) de szerintem is SSD-t tegyél bele, csodákat művel.
Kimértem a teljesítményt amúgy és a hdd a gyengepont nálam is, pedig WD skorpio black...
Evvan.
Most kocsira költöttem\költök, utána jön a gép és én is SSD-t teszek bele. -
soldi3r
veterán
-
motifator
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki hosszas keresgélés után egy E5570 boldog tulajdonosa leszek (ha megérkezik). Lehet hülyeséget kérdezek, de esetleg a WWAN foglalat képes valamilyen SSD-t kezelni? Egy 500GB-os HDD lesz benne és ha működne a dolog, akkor kapna a egy 128 GB SSD-t a WWAN helyére az op rendszernek és tárhelynek maradna a vinyó. Ha nem akkor megy a HDD helyére egy 850 EVO.
Funky + Jazz
-
ocsb
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy e6440-hez létezik-e msata foglalatos ssd? Mert a hely neki ha jól tudom akkor csak a rövidebbik méretű (ha jól emlékszem 42mm ami még befér) msata ssd játszik.
Tud esetleg valaki mondani konkrét típust ami belefér?válaszotokat előre is köszönöm
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Vettem egy 7359-es Inspiront, és szeretnék hozzá egy egeret venni, ezt néztem ki, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Az adatlapján azt írják, hogy 4.0-ás bt kell hozzá, és fel is sorolják, hogy milyen chipsetekkel kompatibilis.
Ami az enyémhez a legközelebbi, az ez, "Compatible Bluetooth Cards: Intel 3160 BT4.0 + HS"
viszont az 7359-es laptopba Intel® Dual Band Wireless-AC 3165 + Bluetooth 4.0 van.
Létezik, hogy az újabb verzióval is működni fog az egér, vagy esélytelen?
[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
Avicularia
veterán
Volt ma a szerelő. Kicserélte a hűtést, aztán azt mondta, hogy nem segít a hézagon ha kicseréli a fedlapot. Aztán kicserélte és mégis jó lett, eltűnt a hézag. Viszont megőrülök, az új hűtővel throttlingol a gép. Felmegy simán 100 fokra a hőmérséklet. Ha nem tudnám, hogy az előző hűtővel nem csinálta, akkor még el is tudnám fogadni, de így. Szerintetek fogadjam el, vagy hívjam megint a szervizt?
-
somasz
Topikgazda
válasz Avicularia #51828 üzenetére
Én hívnám, valami nem lett kóser.
Saját paszta lett rákenve vagy az, ami volt a hűtőn?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz Avicularia #51834 üzenetére
Dehogy mondana. Velem korrektek voltak eddig. Ha a diag nem mutat hibat, akkor is kimennek?
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Kobak 27
tag
Elkezdtem használni a 7559-est, eddig nagyon tetszik, bár még csak telepítgetem a dolgokat, amikor van időm. Viszont az látszik, hogy hetente 1-2 alkalommal vinnem kell a gépet, így kéne vennem valamilyen táskát.
Elsőre nem hátizsákra, hanem valamilyen kézi, max vállra akasztható táskát keresnék, ami mellé valamennyi iratot, tollat, számológépet be tudok tenni. Nézegettem, van olyan, ami majdnem úgy néz ki, mint egy aktatáska.
Van valami ötletetek, tapasztalat? Ahogy néztem kb 1000 féle van, amiből lehet választani és ez kicsit sok opció, ennyi időm nincs.
Válaszokat kösz. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok, mit jelent az alábbi ( a fordítást értem, delléknél mit jelent?)
Dell Onsite Service After Remote Diagnosis
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz Avicularia #51837 üzenetére
remélem, helyrejön valahogy :/
most végül az mx-4-et odakented?
figyu, én rendeltem ebayről gyári ventillátort. nem próbálod meg te is? tuti, hogy a tiedhez sem annyira drága.
elvitte a technikus a másikat, igaz?I humbly and respectfully decline™
-
Avicularia
veterán
válasz Magnum_ #51840 üzenetére
MX4-et a 6230-ba raktam, ehhez nem nyúltam. Mondjuk, totál szét kell kapni a venti cseréhez, nem egy 6230. Sőt, ahogy szétszedte a szerelő, olyan egyszerhasználatos papírdekni benyomása van a gépnek. Ezt nem arra tervezték, hogy szét meg összerakd állandóan. Coolert én nem is látok ebay-en. A használtat elvitte természetesen a szerelő.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
mghltm
addikt
válasz vwpolopg #51838 üzenetére
a dell oldala szerint, a szerelo helyszini kiszallasa elott kotelezo felhivnod a dell vonalat es egy technikus segitsegevel megoldani vagy jol behatarolni a hibat
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
kisza25
félisten
na meg van a vas, DELL 7559 i5-6300HQ 8GB 1TB most éppen az ubuntut bűvölöm, de délután kap egy 240-es ssd-t és megy rá a winfos
szerintem cserélték a bilzetet magyarra, mert finoman látszik a csere nyoma
elég jó a bilzet gépelési érzete, amúgy kicsit széles a kartámasz, így eléggé messze van, így kicsit kényelmetlen,
kijelző alján elég erős bevilágítás és lilás a kép sötét színnél
Most meló délután telepítés és tesztelésEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Brandynew
őstag
válasz kisza25 #51848 üzenetére
Honnan vetted? Ha Mysoft-ról, Laptopszalonról, akkor biztos nem cserélték a billentyűzetet. A kartámasz inkább csak szokatlan szerintem, ha a korábbi gépednél más méretet szoktál meg
Az a bevilágítás, amit mondasz, minden IPS panelnél megvan, mondhatni ez a sajátjuk, de csak sötétben, teljesen fekete háttérnél látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Na szétkaptam a kicsikét és kapott MX4 pasztát. Hát mit ne mondjak a gyári paszta enyhén szólva is hulladék.
Újrapasztázva ezt az eredményt kaptam.
Míg a gyári pasztával a 105 fokot is elérte a hőmérséklet keményen throttlingolva, az MX4-el 87 fokig sikerült melegednie throttling nélkül
Enyhén szólva óriási különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo P52 WorkStation/15.6"FHD IPS/Core i7-8850H(6mag)/32GB/512GB SSD/Nvidia Quadro P1000 4GB
- 10 db laptop töltő a legtöbb új (9db gyári, 1db utángyártott)
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- Acer Aspire akkumulátor
- Thinkpad L13 G4 13.3" FHD+ Core i5 1335U 16GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill. Lenovo Gar.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest