Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz Avicularia #51850 üzenetére
A paszta nem lehet ennyire rossz. Nem volt az a huto a helyen.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Avicularia
veterán
válasz soldi3r #51851 üzenetére
Elképzelhető, de nem nagyon lehet félrerakni, és a csavarok rendesen meg voltak húzva. Mindegy, megcsináltam a szerelő munkáját és spóroltam a Dellnek egy kiszállás árát ami nem lehet olcsó itt Svédben.
Igaz a régi mondás, ha jó munkát akarsz akkor azt magadnak kell megcsinálnod -
morfondőr
őstag
válasz Avicularia #51852 üzenetére
Előfordult már nálam is, hogy VGA pasztázás után durva hőmérsékleteket produkált. Újrakentem és jó lett. Lehetséges, hogy egy kis légbuborék maradt a pasztában, vagy nem terült szét rendesen.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kisza25
félisten
válasz Brandynew #51849 üzenetére
laptopszalonos, de tisztán látszik a billzet felső részénél, hogy történt valamilyen beavatkozás ami miatt onnan lett kipattintva
A bevilágítást nappali fénynél, lilás háttér mellet tapasztaltam, bár lehet ez az UBUNTU hátterének a sajátossága. pár percet tudtam csak nézni a gépet, mert mennem kellett melózni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
huh nektek mindenre a csere az első megoldás?
Nos az a bevilágítás az csak színátmenet volt a képen, máshol nem tapasztalom, a billentyűzet meg ha cserélve is lett, nem igazán izgat, nem csúnya ahogy kicserélték, icipicit látszik, csak én nagyon alaposan végignéztem a gépet, csak azért vettem észre.Nos, nem akar felmenni a win7, külső dvd-ről telepítve folyton reklamál driver hiány miatt, mi kellhet neki? usb3 driver?
win 10 alatt hol találom az eszközkezelőt, meg a számítógépet?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
UHHH
senior tag
február végén indítottam a honosítást gari ügyben. UK to EMEA. semmi hír azóta sem, kellene kapnom e-mailt, vagy hogy megy ez kedves profi garhonosítók? weblapon még mindig UK. hol lehetne reklamálni? thx.
[ Szerkesztve ]
-
Kobak 27
tag
válasz kisza25 #51858 üzenetére
Kicsit olvass vissza, a win7-es kálváriát én is végigcsináltam, majd hagytam a fenébe. Win 10 simán felment és frankón működik is. Lassan elkezdem használni is.
Szerintem jó gép, bár eddig csak telepítgettem rá, nem volt rendeltetésszerűen használva, tesztelve. Játékot még nem rajtam fel. -
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #51863 üzenetére
mert a win 10 -nél bf4 alatt minden második körben dx hibát szoktam kapni
többieknek köszi a választ
más: az mitől lehet, hogy megkettőzésnél tökéletes a kép, a monitoron is, ha csak a monitorra rakom ki akkor el van mosódva (win 10 és HDMI kábel) mindkettő fullHD
amúgy bf4-el toltam kicsit, még 70 fok fölé nem ment se a GPU, se a CPU és proci tartja a 2,8Ghz-et és GPU a max turbót, mondjuk halknak nem nevezném, de inkább hűtsön rendesen[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Máté94 #51865 üzenetére
natívban van mind a kettő, azaz 1920x1080, amúgy ki kellett jelentkezni és be jelentkezni és jó lett, de ez azért elég ciki 2016-ban egy winfos 10 től...
Más: valaki írta, hogy nem ment a win10 telepítés usb3 pendrive-ról
na azt nekem elsőre felismerte a gép és pár perc alatt felment a win10 (sandisc usb3 mini+normál 16GB)[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó topikba írom, lehet a win 10-esbe kéne, de teszek egy próbát.
Van egy E6430s gépem, i5-3320M, Intel hd 4000 grafikával, a többi nem lényeg.
Legális win 10 pro a rendszer. Eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver, minden működik elviekben, így érdeklődnék, hogyan lehetne vezeték nélkül tükrözni a képet okos tv-re?
Win 7-en ugyebár ment az Intel Widi, de a win10 már nem támogatja a 3. generációs procikat ezen a téren.
Maga a hardver és a win 10 tudja a dolgot, mert a gyári "Filmek+Tv" alkalmazással videót ki tudok küldeni, de én konkrétan az egész asztalt szeretném tükrözni néha.
A Tv egy LG lf452v és eszközkezelőben meg is jelenik 2 helyen, mint "digitális lejátszóeszköz" illetve egyéb "szoftveres eszköz" alatt.
Valakinek valami ötlete esetleg?
Előre is köszi: Vikman -
SzaboZE
addikt
válasz 1stVikman #51867 üzenetére
Tényleg windows topikba kéne Nekem amúgy a hálózaton kitallózva ott a TV és rákattintva telepedik, onnantól film file-on jobb gomb és "Lejátszás a következő eszközön".
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Magnum_
nagyúr
Somasz! Milyen az E7270? Brutaljo?
I humbly and respectfully decline™
-
somasz
Topikgazda
válasz Magnum_ #51871 üzenetére
A "teszt" óta a polcon van, nem nyúltam a 7270-hez.
A 7250-hez képest elvileg minimális a változás az ergonómiában, kicsit elvileg vékonyabb és könnyebb lett, az alsó burkolatot 8 csavar tartja, ez nem csak egy fedél, hanem szerkezeti elem lett. Nehezebb billentyűzetet cserélni (ahogy elnézem, alaplapot is ki kell venni...). Sokkal jobb az ujjlenyomat-szkenner.
Hardveresen előrébb van, kezeli az NVMe ssd-ket, DDR4, 6. gen core i procik, nagyobb akkuk (4 cellás 55Wh az 52Wh helyett).
Szerintem nagyon blama, hogy HD TN kijelzővel adják alapból, de legalább létezik hozzá FHD matt IPS, nem csak fényes multitouchos.Ide feltöltöttem pár hevenyészett képet, összelőttem egy 7240-nel összehasonlításképpen, meg lőttem egyet a belsejéről.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Magnum_
nagyúr
Csak mondom, hogy a ceges HP 8460p-m (HDD-s) ventije energiatakarekos modban, akksirol is folyamat teker.
Somasz: koszi szepen a leirast! Hol van benne a merevlemez? Vagy ebbe mar csak m2-es megy?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
félisten
válasz somasz #51393 üzenetére
Kicsit régi hsz, ami kapcsán kérdezek, de akkor ezek szerint gyak. lehetetlen honosítanom egy Dell notit, ha azt a Mo-ra behozó kereskedő/vállalkozó/ügyeskedő nem honosította korábban?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
somasz
Topikgazda
válasz AxBattler #51881 üzenetére
Ha nem tudod kideríteni, visszagöngyölíteni, lekövetni, hogy ki van a dell rendszerében, akkor nem megy.
Ebayes és Amazonos vásárlásnál kicsit máshogy megy, de gyanítom ott csak az új gépekre gondoltak (még nem csináltam így).
If you purchased your Dell product at a retail store (not directly from Dell), you don’t need to transfer the product; you need to register your product.
What you’ll need to transfer your warranty:
-Service Tag of the Dell product
-Previous owner’s name
-New owner’s name and addressNote: If you bought a Dell product on eBay or Amazon, additional details may be requested to complete the transfer.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
kisza25
félisten
Tök érdekes ez a dell 7559 gép, mondom neki futok újra :
beleraktam a másik laposból (Fujitsu a512) a 128GB (kingtson v300) SSD-t, amin win 7 van telepítve fujitsu driverekkel, gond nélkül elindult vele, pár dolgot telepített és működött.
Erre felbuzdulva fogtam a 240-es Sandisc ssd-t beraktam a Fujitsuba, felhúztam rá a win7-et driverek nélkül, beraktam a DELL-be és nem hajlandó arról bebootolni
Tegnap is ez volt, akkor is win7 volt rajta (240-es sandisc ssd) és nem lehetett elindítani, de azt az asztali gépben telepítettem, azt hittem a driverek miatt nem indul
A win 10 meg simán felmegy rá és azzal működik a 240-es ssd-vel is.
Biosban látja, ki is tudom választani, de mégsem akar win7-el menni WTFAmúgy azért ragaszkodnék a win7-hez, mert csomó munkahelyi program nem megy win10-el és nekem eddig csak rossz tapasztalatom van vele, + azért vettem ilyen gépet, mert játszom is 95% BF!-et és az sem szereti a win10-et
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kisza25 #51884 üzenetére
beleraktam a másik laposból (Fujitsu a512) a 128GB (kingtson v300) SSD-t, amin win 7 van telepítve fujitsu driverekkel
+
fogtam a 240-es Sandisc ssd-t beraktam a Fujitsuba, felhúztam rá a win7-et driverek nélkül, beraktam a DELL-be és nem hajlandó arról bebootolniAz a kézenfekvő megoldás nem jutott eszedbe, hogy egy üres SSD-t tegyél a Dell-be, és így telepítsd az oprendszert?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Brandynew
őstag
Jól értem, hogy egy másik gépben telepített operációs rendszert akarsz használni a laptopodban? Ilyet nem lehet csinálni, ez nem így működik
Felesleges volt új gépet venned, ha egy lassan egy évtizede megírt Windowst akarsz használni új hardverekkel. Nem is tudod kihasználni a gépben lévő potenciált.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Brandynew #51887 üzenetére
+ munkagépet nem keverek privát felhasználással, nem arra való.
Ha két lapos van, akkor a Fuji-t használnám munkára W7-tel, a DELL-t meg minden egyéb otthoni feladatra, W10-zel."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
soldi3r
veterán
Ebben ugy semmi logikat nem kell keresni. Ez nem a noti hibaja. Egyebkent meg allitsd be a BIOS-t, hogy a 7 is szeresse.
(#51887) Brandynew, De, igazabol ez mukodik, 7-nem anomaliak meg elofordulhatnak. A 10 meg a linuxok jol viselik.
(#51888) AxBattler, En sem tartanek 2 gepet, ha nem lenne muszaj. Plane, hogy egy par oprendszer elfer egymas mellett
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
latitude e5410hez keresek akksit...szerintetek hol erdemes venni?udv
b. -
mghltm
addikt
válasz Brandynew #51887 üzenetére
lehet csinalni, mukodik. egy 256-as liteon ssd-n van dell win7 64bit es hasznalom felvaltva core2 illetve intel i generacios laptopokban es asztali gepekben intel / nvidia / amd vga-kal.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
kisza25
félisten
válasz AxBattler #51885 üzenetére
az már megvolt tegnap, win7-et nem lehet telepíteni rá még külső DVD-ről sem, írtam tegnap
Inkább nem kérdezek, megoldom, mert itt mindenki olyan okos, de tanácsot azt senki nem ad, csak fikázni tud...
amúgy olyan irodai programok amit akár telefonról, tabletről, is el lehet érni, de annak kicsi a felülete, az irodában a főnök lecseréli a gépeket akkor nem lenne szükségem ehhez laptopra,
ha megfizeted nekem, akkor tartok 2 laptopot.[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz bazsimano #51894 üzenetére
Az ebay nem egy eladóból áll, ezért vásárolj megbízható eladótól. Garanciával ne számolj, ha ez számít, akkor itthon vedd meg a legolcsóbb utángyártottat, itthoni garival. 1 évnél többre ne tervezz az új akkuval.
kisza25:
The only way i know is to connect the laptop's hdd into another computer, booting from usb and starting the windows 7 installation until the first reboot.
In that time you need to turn off instead of reboot and connect the hdd back to the laptop.
Worked great in my case.[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
Sziasztok
Vettem egy E6440-et, Service Tag szerint németországban vásárolt, még jó sokáig jó rajta a garancia. Szükséges honosítani magyar garanciára, vagy maradhat? Elvégre 1 régióban vagyunk.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Magnum_
nagyúr
válasz bazsimano #51894 üzenetére
En mar tobbszor rendelten, nagy vajon nem volt veluk, a gyari akksi is veszit a teljesitmebyebil idovel, az utangyartott jobban, de olcsobb is. Max nem 2evente kell gyarit sokkal (!) dragabban (ha elerheto egyaltalan), hanem utangyartott 1.5ev utan.
De nem rabeszelni akarlak, de nekem jo lenne az UGy is, szerencsere, nekem most nagy es uj akkum van, gyari.I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest