Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz vizimento #50403 üzenetére
Én sosem kaptam ilyen hibaüzit.
Egyébként dw5560 modem driver, freefall sensor, memory card reader, security firmware update, usb3.0 vagy active management lesz a megfejtés
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok! DELL 5537 Kb. 2 hónapja volt gariban alaplap cserém (+ kijelző), de ma reggel egy 7 beepes hibával fogadott. Kb 5 perc szenvedés árán sikerült valahogy bekapcsolnom, de akkor ezekszerint a végét járja? Nem értem...Javított lapot raknak a gépekbe garanciáztatás néven??? Hogy tud 2 hónap alatt gallyra menni az alaplap, úgy h kb semmi extrát nem csináltam vele (nem terheltem a halálba). Hibát sikerült felvennem diktafonra...
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Noti vásárlás előtt állok és a kiszemelt egy Latitude E6430 lenne. Elérhető Nvidia 5200M dedikált VGA-val is és az lenne a kérdésem, hogy ez mennyi mínusz üzemidőben átlagos irodai használat mellett? (Játék csak töltőről lenne természetesen) Esetleg hőben, hangban mekkora a difi? Használt gép vásárlásakor esetleg van olyan dolog, amire mindenképp érdemes figyelni? (gyakran meghibásodó alkatrészek, típushibák, stb.)
A válaszokat előre is köszönöm!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz morfondőr #50407 üzenetére
Normális esetben működik az optimus és olyankor az intelt használja, mint a csak inteles verzió. Játékra amúgyis ropi a quadro, de fűteni tud. Egy takarítás és újrapasztázás valószínűleg indokolt lesz, ha nem volt új kora óta pucolva.
Ne legyen törve a váz, lehetőleg eredeti legyen a töltő, ne legyen foltos/pixelhibás a kijelző, ne legyen felpúposodva a touchpad alatti egérgomb (külön nem kapható), minden máson szerintem könnyen túl lehet lépni. Ha türelmes az eladó, akkor egy dell diagnosztikát végig futtatnék, ha lefut hiba nélkül, már fél siker. Ha van rajta rendszer, amit kipróbálhatsz, akkor vinnék magammal a helyedben pendrive-on portable aida64-et (akkuelhasználódást ellenőrizni), hdsentinelt (vinyó kondíciót ellenőrizni).
Ja és lehetőleg olyan helyről vedd, ahol adnak rá garanciát és szóba is állnak veled, ha garis ügyintézésről van szó.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
morfondőr
őstag
Köszi az infót! Utána olvastam kicsit ennek az optimus dolognak és sokan panaszkodnak, hogy win 10 alatt nem működik rendesen. A hűtés a GPU miatt nagyobb/jobb a gépben, vagy ugyanaz van benne, mintha nem lenne VGA?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Ringman
nagyúr
válasz morfondőr #50410 üzenetére
firefox alatt ha váltás van a dvga-intel között, akkor pl youtube és egyéb html5 video fekete, csak hangja van.
(vsz. a hardveres gyorsítás kikapcsolása segítene rajta)---
másfajta hűtőblokk van rajtaEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
vizimento
senior tag
válasz somasz #50405 üzenetére
Sikerült a nagy része, egyetlen maradt:
Control wault w/ fingerprint swipe sensor
Tulajdonságainál azt írja: az eszköz nem indítható el.Elképzelhető, hogy ki van kapcsolva biosban, vagy mitől nem indítható el? (Esetleg tönkrement?)
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
somnia
őstag
Sziasztok!
A billentyű megvilágítást hogy lehet bekapcsolni, Inspiron 5759-en?
-
somnia
őstag
válasz Máté94 #50419 üzenetére
...na ez az, hogy nincs, a dokumentum szerint pedig kellene, hogy legyen...
"Akadálytalan munka: A nagy méretű, precíziós érintőpad gyors nagyítást, kijelölést és görgetést tesz lehetővé. A hátulról megvilágított billentyűzettel még sötétben is folyamatosan dolgozhat, mivel rossz megvilágítás mellett is pontosan gépelhet"
[ Szerkesztve ]
-
-
Tails111
aktív tag
Tisztelt Dell tulajok.
Dell Precision M4500 hoz szeretnék MSATA SSD-t venni, Van olyan Dell tulaj akinek van tapasztalata MSATA SSD-vel. Félek a kompatibilitási problémáktól azért érdeklődöm itt először.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Érdeklődnék, de méginkább megerősítést kérnék a hozzáértőktől, hogy a Dell Latitude E6430s notiban tényleg van mSATA foglalat? Ha ebbe veszek egy ilyen ssd-ét, akkor a sima HDD maradhat háttértárnak? Válaszokat előre is köszönöm.
-
somasz
Topikgazda
nincs, nem működik!
mpcie hely van, de msataként nem funkcionál. elvileg félmagas ssd-t cache-nek bele lehet tenni, de én még nem láttam ilyet működni ezekben a dellekben, saját magam pedig nem próbáltam még.vizimento: belemegy, de nem lesz szép. belevaló, ejektorosat vennék.
[ Szerkesztve ]
-
rettriwer01
újonc
Sziasztok!
Azt leszámítva,hogy még mindig nem tudom a webcamot beindítani,nekem gondom nincs különösebb a gépemmel.Illetve van még egy apróság. Amikor beindul egy játék alatt a ventilátor,nem akar leállni még a játék befejezése után fél órával sem, pedig hideg levegőt fúj már akkor. Arra rájöttem,hogy ilyen esetben restart,vagy ha megnyitom az AIDA-t és ott az érzékelőt,akkor azonnal lelassul (hangtalanra) a ventilátor. Gondolom ez a túlhűtés.pörgés szoftveres probléma lehet,ha az AIDA-ra reagál. Mit lehetne tennem ahhoz,hogy önmagától lassuljon le? Intel HD 5500/ Nvidia 920M. Milyen dájvert töltsek le? Jah és mégvalami. Mivel nincs külön webcam drájver a Dell oldalán,hogy érdemes keresni? Melyik kiadást? Egyáltalán melyik packban érdemes keresni? (15 5000 5558 , i5)
-
badd
tag
Sziasztok!
Magyarországon hol lehet venni gyári Dell akkumulátort? Egy E6520-as laptopba kellene egy.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
DonMenyet
tag
Sziasztok!
Egy Dell E7440-t használok, szeretem nagyon, de néhány apróbb gondom van vele.
- Ha egy ideig nem szól a hangszóró, majd pl rám írnak skype-on, egy nagyot csattan. Mintha egy feltekert erősítő bemenetére dugnék egy jacket.
- A mikrofonja nem ad elég tiszta hangzást ha hívok róla valakit. Van hozzá valami gyári szoftver, ami ezen segít?
- A kártyaolvasó nem mindig működik benne.
(Win 8.1-et használok.)
Köszi a tippeket. -
4264adam
veterán
Google, fel van tüntetve, ha utángyártott a termék. Én inkább ebay/aliexpress -t keresném fel. Nem a legolcsóbb terméket venném így 25ezer helyett 15 ezer.
DonMenyet: Elsőnek a Driverek telepítését végezném el, han nem javul a helyzet akkor garancia/szervíz
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
A 7510-es Precivel van valakinek szemelyes elmenye?
E30 (oo=[][]=oo)
-
Roxkex
senior tag
válasz David3 #50388 üzenetére
Szia!
Ezt nekem W7 alatt csinálta de a napokban felraktam a Windows 10-et(UEFI-ben) és ott már nem csinálja.
Pontosabb ha azt mondom ,hogy eleinte csinálta , 1x 2x feldobta de szerencsére már nem dobálja
Bár nekem az a "tippem" volt ,hogy azért rinyált , mert ki volt kötve a monitorra.. De nem :\Kérdés mindenkihez :
Nekem viszont a W10 olyat csinál ,hogy ha a "Start menü" -> "Főkapcsoló" -> "Alvó" módot választanom , akkor nem biztos , hogy elalszik. Vagyis azt csinálja , hogy a kép elsötétül és a ledeknél a "Bekapcsolási állapotot jelző" led világít erőteljesen. És a gép csak megy megy megy és megy .. :\ - De ezt kikapcsolásnál is csinálta már ma este - beállítottam a gépet , hogy 2,5 óra mulva kapcsoljon ki és reggel ugyan erre ébredtem :\ (W7 alatt nem volt!) - Neked ilyen nincs ?Vagy valaki erre nem tud megoldást ?
Szerk.: Masina : Dell Inspiron 3537 I7 4500u , radeon hd 8850m
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz David3 #50445 üzenetére
Hát , sajnos ehhez a témához laikusként annyit tudok javasolni, hogy az hátha segít , hogy újra rakod a drivereket.
Teljesen leszeded az intel + amd drivereket (ddu-val is) és újra pakolod :\Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
David3
őstag
válasz Roxkex #50446 üzenetére
Értem, köszi... ha lesz szabadnapom, ránézek majd...
Az előző kérdésedre a válasz pedig: le kell tiltani a gyors rendszerindítást. Nekem Win 7 alatt is ugyanez volt a problémám (ha jól látom ugyanaz a gépünk van, ugyanolyan hibajelenségekkel... de mindenre van megoldás. : ))
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Rendszerbeállítások: itt kicsit lejjebb mész, és ott találod (előtte lehet engedélyezned kell a beállítások módosítását ugyanebben az ablakban felül).
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz Mikulásbá #50448 üzenetére
Optibay keretben is könnyen cserélhető a HDD. Sőt, talán még könnyebben/gyorsabban is. Illetve így az adatok is mindig kéznél vannak, nem kell még egy dolgot pakolgatni, dugdosni bele a kábelt.
Volt egy lakótársam, aki benne hagyta a gépében a dvd írót, amit évente egyszer használt, ellenben a tárhely miatt folyamatosan lógott a gépén az usb-s hdd. Asztalon még csak-csak, de mikor így hordozta, használta pl kanapén, ágyon az vicces volt kívülről nézve.[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest