Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Hülye voltam, attól még, h szürke, lehet állítani a mem. fesz-t, csak az a baj, hogy hiába... Feltettem 2.0V-ra, és ugyanúgy resetelnem kellett a BIOS-t, hogy újrainduljon.
Northbridge: feszültségeket csak a procinak, meg a memóriának lehet állítani ebben a biosban.heeeeeelp!
-
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
három darab modullal is van dualchannel (1h.sz)
én sokat kisérleteztem a 4db kingmaxommal...van esélye a 940hez, csak fesz kell adni neki, és nem keveset..
csak akkor hajlandóak müködni stabilan...
mennyit adtál nekik?aboriginal74: köszi..olvassgattam meg a keresöt is használom...
van némi infom.. tunig tapasztalatokra lennék kiváncsi...
van e külömbség a két válaszható között..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest