- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok.
Van olyan oldal, ahol a skineket Bitcointba lehetne váltani?Live poor, die rich.
-
bepken
veterán
most, hogy lementek a selejtező meccsek, kapunk valami finomságot 17ig szerintetek?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bager13 #77294 üzenetére
Ez természetesen így van, átlagember egészen biztosan nem adna ki több ezer eurót egyetlen skinért, ott már kőkemény anyagi érdek kell legyen mögötte.
Hobbinak mondjuk ez elég költséges lenne:
https://csgobackpack.net/?nick=76561198836363070(filmiparnál egyébként az is nyílt titok, hogy rengeteg producer a szereposztó dívány miatt vállal az átlagnál nagyobb kockázatot. Lásd Daisy szerepét a Fergeteges forgatásban. Ez meg a pénzmosás miatt vállalják fel azt, hogy tíz filmből kilenc veszteséges)
-
bager13
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #77304 üzenetére
Kb. 5 éve láttam egy fantasztikus dokumentum filmet Hollywoodról, az istenért nem jut eszembe a címe.
El voltam képedve, hogy mi megy ott...
Azok nem is szereplőválogatók, inkább kokainos orgia partyk.
A bünszervezetek meg konkrétan sorban álltak, hogy ő pénzüket forgassák meg.
Hihetetlen volt, pedig azért némi fogalmam volt, hogy mi megy ott, de ez...[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
bepken
veterán
én kis naiv... pedig most lett volna két hetük valami csalogató új content kiadására, sőt még az esetleges javítgatós patch-ek kiadására is. na mindegy.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz GhanBuri Ghan #77309 üzenetére
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
mepet
addikt
Hol tudok berelni alacsony pingu (lehetoleg magyar) privat szervert? Sokat 10-es mixelunk, es jo lenne uj mapokon jatszani. Illetve bemelegiteni meg jobb lenne egy jo kis aim_map, mint a kaotikus dm.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz LendvaiFeri1 #77310 üzenetére
Majdnem egy éves tweet.
Volvo nem kapkod, el kell ismerni. -
Lacccca87
addikt
Kb bármelyik magyar host-nál akinek még maradtak itthon serverei. Annyira nincs különbség a nagyok között kb mind1 kitől bérelsz.
Az tény hogy a kisebb garázs hostoknál lehetnek gondok szóval a helyedben a túl olcsót kerülném.Ha viszont azt vesszük hogy jelen pillanatban sikeresen tetszhalott állapotban vannak tartva a dedikált privát serverek (akarom mondani kliensek amiket servernek hazudunk) akkor a terheltség sem okozhat akkora gondot mint régen így lehet hogy nem tudsz mellé nyúlni. A legtöbb host úgyis a VU utcában van fizikálisan, nem is tudom hogy valaki tart-e még gépeket a Bix központjában.
-
Lacccca87
addikt
válasz bepken #77308 üzenetére
Szerintem dolgoznak rajta, jövőhéten látni is fogjuk az eredményét valószínűleg kedd környékén hogy ha gond van azt még legyen idő javítani a hét második felében.
Nagy módosításokra nem számítanék inkább kis bugfix meg fine tuning.A következő nagyobb lélegzetvételű frissítést meg a verseny után jöhet szerintem.
-
Lacccca87
addikt
clans.hu; synhosting.eu ami hirtelen eszembe jut, de azt már nem néztem meg hogy ők kivitték-e a servereket magyarból (mint pl a luxhosting).
De lehet úgy is neki állhatsz hogy serverkeresőt beállítod hogy 20ms alatt legyen a ping, majd nézegeted a serverek nevében a hostokat (már ha ki van írva) -
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #77314 üzenetére
nekem nincsenek már nagy elvárásaim, én alapvetően élvezem a játékot (valószínűleg hozzásegít az is, hogy heti kb 10 órám van mostanában játszani vele)
őszintén szólva még egy faszán felújított safehouse nekem (arms race) és részemről GOTY a játék
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Pár napja menetközben lerakja a játékot talcára és úgy kell vissza ált tabozni. Rohadt idegesítő.. eddig nem csinált ilyet. Ötlet hogy miért kezdte el?
-
mepet
addikt
válasz -=Vacsek=- #77318 üzenetére
Ugy hangzik, mintha masik program okozna. Nekem windows 11 alatt a teamspeak3 okozott hasonlo hibat, pl. egyszercsak jatek kozben random megjelentek a ts3 tooltipjei a kepernyon, amikre mintha ra is lehetett volna kattintani. Azt a megoldast talaltam, hogy minimalizalni kell a ts3 ablakat a talcara. (Ez igy hulyen hangzik magyarul, ugy ertem, hogy a minimize gombot kell megnyomni.)
Egy probat megerhet: a jatekban fullscreen beallitas a windowed helyett.Nalam egy masik bug volt, leesett a hangero kb. 1%-ra. Volume 1, windowsban audio mixernel maxon, windowsban a master volume maxon, semmi sem utalt ra, hogy mitol lett halk a jatek. A forumokban rengetegen irtak ugyanezt a hibat, de megoldasa senkinek sem volt. Ideiglenes megoldaskent levettem a ts3 hangerejet 4%-ra, es feltekertem a fulest maxra (ez alapesetben azonnali hallaskarosodasos atomhangos lenne). 2 hetig ilyen volt, es a legutobbi updatekor megjavult...
-
CirrMee
addikt
Tippek:
1.: beragadó (vagy egyéb problémával küzdő) billentyűzet
2.: háttérben garázdálkodó szoftver.Nézd át, mi került fel az utóbbi időben a gépedre. Nálam pl a Microsoft PC Manager volt pár hónapja...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz CirrMee #77320 üzenetére
Billentyűzetet nem tudom hol tudnám ellenőrizni, elvieleg azt a win jelzi, ha bevan ragadva nem?
Programoknál eltávolítottam most mindent ami friss volt, reméljük ez megoldja.Egyébként hiába indítom újra a gépet és csak a steam cs fut akkor is csinálja. Gép indításakor is szinte minden tiltva van.
-
miazmá
tag
Nekem 2-3 hete azt csinálja hogy ha le tálcázom a játékot és vissza akarok lépni akkor elkezd ugrálni a kép a játék és az asztal között és nem is tudom bezárni csak feladatkezelőből.
Nem telepítettem új programot szóval valamelyik win vagy cs update zavar be. -
csurenzoo
aktív tag
Mi történt, hogy a Paris kapszulák árai így beestek ?
-
miazmá
tag
Arról lehet tudni valamit hogy miért nem bannolják a teljesen nyilvánvaló csalókat sem az utóbbi hetekben?
-
-
bepken
veterán
Imperial meg tudja verni szerintetek a GL-t?
csak mert ha nem, akkor sajna buktam a gyémántot...
-
bepken
veterán
válasz Találtgyerek #77333 üzenetére
most jön a 3. map, meglátjuk
-
Zimmi91
addikt
-
bepken
veterán
válasz Zimmi91 #77336 üzenetére
és amúgy tényleg egész magabiztos játék volt, akarták azt a továbbjutást (igazából sosem szurkoltam még nekik, de most izgultam értük)
utolsó meccs nekem már mindegy, milyen kimenetelű, ettől függetlenül nem tudok a FURIA-nak drukkolni most valavogy.... szóval hajrá SAW!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bepken #77337 üzenetére
na hát végül csak felszívták magukat... mondjuk még épp időben
@Találtgyerek így utólag is köszi köszi!
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
LG UltraGear 27GP850-B monitoron hogyan tudom bekapcsolni a HDR-t és a Motion blur-t -
LazarMk
csendes tag
Üdv mindenkinek!Tudom, hogy ez CS2 topik, de azèrt írok ide pontosan mert ez a topic fórum màr règóta megy, ès szeretnèm ha sok CS2 magyar játékos látná!!Van egy magyar clanom (-HUNGARY-) az (A.V.A Global ) játékban, ès nagyon kellene sok magyar jàtèkos, ès ti vàgjàtok, az egèszben benne vagytok, ezèrt kèrlek töltsètek le ès go!!Èn sajnos hiàba jàtszok (1000) óra óta kb, nagyon bèna vagyok a nevem (Szupernoob) de pontosan ezèrt kellene segítsèg jó magyar jàtèkosokkal!!!Bombàs map, kiràly fegyverek , Egyedi csapat map (custom map) ami azt jelenti, hogy tudsz csinàlni sajàt meccset jelszóval vèdett pàlyàt ahova az lèp be aki tudja a jelszót.De Nagyon sokfèle jàtèkmód, női ès fèrfi karakterek stb stb.Jàtèk kinèzetre nekem kedvenc..pedig règen sokat toltam a Cs go-t..előtte nagyon sokat Cs source..de ez maradt a kedvenc..Szóval azèrt írtam ode mert jàtèkosok kellenek!!Gyertek!!Aki belèp jelöljön ismerősnek!
( Szupernoob ) -
Lmh
őstag
válasz LazarMk #77342 üzenetére
Fúú régen nagyon szerettem azt a játékot. Úgy 10 éve, vagy több Mármint a sima AVA-t.
CS-skillel elég jól tudtam érvényesülni jóideig. Precíz fejlövés lelőtte a sisakot, utána sima ügy volt megölni az embert, de az akkori játékosok közül kevesen tudtak olyan pontosan lőni. Aztán jött a sok csaló...szokásos...
Meg valahogy unalmas lett, valamit farmolni kellett volna h jó legyél, meg talán fizetni is midenféle xarért....nem emlékszem már.
Most ennyire jó lett az új? Annyira nem jók az értékelései.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Z0C!
őstag
dettó.
1100órát beletoltam, kala 2ig mentem...aztán egyre több csaló, egyre több retardált csapattag..publikon meg ahh..török, arab, orosz kisfiúk akik azt se tudták merre van előre...
ilyen-olyan emberek jelöltek be mert trade-lni akart meg skinneket cserélni...
aztán szép lassan felidegesített a játék...
Azon a szinten voltam mint a német kissrác [link]----- www.zoci.gumroad.com -----
-
LazarMk
csendes tag
Nekem kedvenc marad. Ugye egy darabig meg volt szűnve a játék, de újra kiadták, így most AVA Global néven van az új. Persze sok szempontból bele lehet kötni, mert folyamatosan fejlesztik meg variálnak benne, meg van néhány régi pro játékos is akik ellen nem könnyű.. de vannak benne versenyek is.. Igaz annak közelébe sem jutok. Lehet kickelni, reportolni, van beépített képernyő videó felvétel opció. A weboldalukon minden hónapban vagy hetente kirakják hogy milyen accountokat bannoltak. Nekem azért tetszik főleg mert a régit is nagyon szerettem.. így ehhez tértem vissza. A bombás mappok élménye számomra mérföldekkel nagyobb mélmény mint a Cs go vagy source volt anno..Sok embernek azért nem tetszik, mert amikor bekerülsz egy ismeretlen pályára ami számodra ismeretlen, és 0 órával, akkor ugye hátránnyal indul először minden új mert nem ismeri a pályákat..Érdemes youtubeon megnézni pár gameplay videót. (Ava global gameplay 2024) Van pár ember aki streamelni is szokott..Anno tényleg rengeteg hacker volt. Most gyönyörűen könyörtelenül bannaolják a hackereket, így a nagyobb rankon lévő playerek között szinte kizárt hogy bárki hacker legyen.. Amit emlegetnek néha az ugye a macro, hogy lehet van aki használja, de olyan hackerek akik régen voltak, már nincsenek.
Jóenne pár új magyar játékos.. Összesen 4 magyar játékosról tudok jelenleg a játékban 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest