- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz Coccolino_O #18898 üzenetére
Tényleg ?
Akkor is vettem 46 darabot, és el is fogyott a pénzem. És csak most sikerült megoldani. -
törölt tag
válasz Kanczy #18903 üzenetére
Jobban tudod a recoilt ellen tartani. De komolyan, mint ha falnak beszélnék, olvass utána akkor te is, én kipróbáltam 144Hz-en a játékot, és teljesen más volt. Folytonosabb, tükörsimább képen jobban éreztem a recoilt. Próbáld ki aztán észreveszed, de nyilván aki mezei játékos nem igen veszi észre.
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #18905 üzenetére
Fog az 0,6 fölé menni, úgyhogy lesz rajta haszna. Innentől kezdve meg már nem lehet rossz bizniszről beszélni.
-
Phobion
őstag
A Weapon Case-hez szükséges kulcsokat csak venni lehet?
-
-
Zimmi91
addikt
Itt van pár Souvenir
" Just remember Manchester is RED! "
-
ch003067
addikt
válasz Coccolino_O #18908 üzenetére
Igen, ezt már mondták mások is. Lehet, hogy venni fogok azt is, de most jelenleg elfogyott a pénzem walletból
-
SamS20
senior tag
A phoenix ládák ára mikor várható hogy drágulni fog? Ha jól tudom még droppol, meg elég sok van még piacon is.
-
ch003067
addikt
válasz Coccolino_O #18922 üzenetére
Kék e-Sport ládákkal is ugyan ez van, csak ott 90ezer darab fogyott el, 3 hét alatt....De a lan miatt ezt se vették most. Talán most újra beindul.
-
Mate
nagyúr
1. Lekapcsoltak egy csomó szervert, hogy átállítsák tick128-ra
2. Szülinapi ajándék hackerektől.Gyanítom, hogy utóbbi
-
sto1911
veterán
Komolyan mondom, feljarnak debilek is? Egy gyereknek 500-as pingje volt, ugy jatszott. Azert az valamit jelent, ha en vagyok a legjobb egy csapatban, ugy, hogy hetvege ota van meg a jatek
-
Vismajor01
addikt
Én egy LCD tv-n játszom. És mégis, nem vagyok annyira bot, mint azt ahogy ti beállítjátok (márint herzek közti különbségek)
Biztos van különbség egy ilyen fisfos lcd kjelző meg egy IPS paneles led monitor között ami 14 hz ez meg 30(vagy mitomén mennyi)Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Valami profibb videót is összerakhatak volna. Meg ha jól láttam csak két komának van saját szoba? Gondolom nem élnek akkor együtt..
Vagy legalább getleft meg is fésülködhetett volna
egyéb videokSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Mate
nagyúr
válasz Vismajor01 #18941 üzenetére
Elnézve a házat, szerintem nemsokkal előtte költözhettek be.
Mondjuk a ház tervezőjével elbeszélgetnék, hogy mi a franc volt a vezérfonal, ami alapján tervezte....
-
PeL
addikt
válasz Vismajor01 #18941 üzenetére
Get_Left helyében pont lesz*rtam volna én is hogy úgy áll a hajam Azok után amit letettek az asztalra már pont az érdekelne a legkevésbé
-
hNp88
aktív tag
csgolounge csak nálam szar? egyik oprendszer alól se hozza be a képeket.
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Phobion
őstag
Ismételten lenne két fulln00b kérdésem. Léteznek olyan szerverek amelyek nincsenek moddolva? (Csatlakozáskor mindig tölt valami fájlokat) Másik, ha ilyen Competition Mission-t szeretnék teljesíteni, akkor miért mindig botokkal kezdek majd X idő elteltével néha-néha bead 1-2 játékost?
-
zsolt1225
aktív tag
Mostanában olyan gondom van CS-be, hogy olyan a billentyűzet bevitelem mintha laggolna. Nyomom mondjuk az oldalrát, elengedem és még 0,5-1 secig megy oldalra, illetve néha később veszi be amit nyomok. Nagyon idegesítő.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz Vismajor01 #18948 üzenetére
Igen, de eddig nem volt probléma. Néha szokott lenni, hogy valami gombot nem vesz be, akkor megemelem a vevőt és jó minden. 5 cm-re van a bill a vevőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest