- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Jól indult a mai nap, kaptam egy Red laminte | MW-t szülinapra ismerőstől, majd idle-ön míg voltam ügyet intézni esett is egy Phoenix láda.
Abból már fel is váltottam Afterimage | MW-ről FN-re, most árulom az USP | Guardian FT-t és veszek egy MW-t helyette.
-
Slystyle
őstag
Primz, ZeroDK:
[ Szerkesztve ]
-
NagyZ01
tag
Na gyerekek, segítséget kérek, mert ezt még én sem tudom eldönteni.
3DMAX vagy mouz ? BO1 és online.. Szerintetek ?
Slystyle: Boldog szülinapot! Unokatesómnak is pont most van a szülinapja, ez egy jel..
[ Szerkesztve ]
Living for the sesh
-
BTminishop
aktív tag
VP Clan-Mystik meccsre fogadtam és a Virtusra raktam mert szerintem jelen pillanatban legerősebb CSGO csapat,ti szerintetek kiviszi a meccset?
-
neato3loco
senior tag
Van lehetőség fogadni? Mit kapsz ha bejön a tipp? Valaki megírja nekem PM-ben vagy akár itt?
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
lemusz
addikt
válasz BTminishop #10212 üzenetére
Szerintem is VP, de ott van egy nagy kockázat. Mégpedig hogy a buta képű KennyS-t elkapja a gépszíj és akkor megállíthatatlan.
-
NagyZ01
tag
Áhh most nem tudom, hogy kire fogadjak.. Pedig most van bőven jó értékű skinem amit felraknék, de nem szeretném elveszíteni
Living for the sesh
-
Coccolino_O
őstag
válasz NagyZ01 #10209 üzenetére
Mouz szokott remekelni neten, én rájuk tettem.
neato3loco: Ez nem titok, hogy pm-be kelljen írni. Van két csapat, van két odds, és azoknak megfelelően kapsz egy kalkulált értéket, hogy mit fogsz nyerni (ha nyersz). 4 tárgyat rakhatsz fel, az értékűeknek megfelelően nyersz plusz tárgyakat.
-
PeL
addikt
válasz Redneck #10195 üzenetére
Mondjuk igazából engem nem érint sztem, átlag 10-15 fps-el ha van több 1024x768-ban az 1080p-hez képest, szerintem a procim végett. Egy i5-el nyilván nálam is meglenne a minimum 150... így a minimum 60 megvan többnyire, csak nagyon nagy létszámú szervereken esik be 60 alá az fps. Tehát 65 és 160 között ingázik többnyire egy normál 5v5 matchmakingen. Mindezt 1080p-ben
-
mijos
senior tag
Na megvolt a sikeres 4 ládanyitás, el is csesztem a pénzem, de szerintem többet nem nyitok. 2 phoenix láda esett, meg a két kulcs megvétele, összesen kb 6-7 eurótól estem el és a 2 skin ér max. 50 centet... köszi steam
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Badtor
tag
Sziasztok!
Még a téli leárazáson vettem meg a játékot,de nem volt időm nagyon játszani.
Pár napja kezdtem el "komolyabban",és arról szeretnék érdeklődni,hogy merre találhatok kezdőknek szóló tippeket,esetleg bemutatót,fegyverleírást,meg alapból a játékról,a kifejezésekről,stb...?
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Bocsi srácok.. az eddigi NET mouz teljesítmény alapján bárkit megverhetett volna
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Mate
nagyúr
ROCCAT egeret használ valaki?
-
SamS20
senior tag
Amúgy a bravó pass meddig volt "aktiv"?
Csak mert most néztem és 19e db van fent bravo casebol míg phoenixbol csak ~5000
-
-
Doki16
addikt
Szerintetek az LGB vagy a LDLC fog nyerni?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
SamS20
senior tag
Ha valaki szokott moviet csinálni az mivel veszi fel az adott jeleneteket? És milyen vágó programot használ?
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
3db eSports kulcsot cserélnék 3db Winter Offensive kulcsra!
Akinek lenne és cserélné kérem írjon
Köszi
" Just remember Manchester is RED! "
-
heihachi
addikt
szánalmas, most leállt a steam, kidobott, nyilván nem tudtam visszacsatlakozni, erre ban...
nincsenek szavak arra, hogy a steam micsoda egy fostalicska rendszer, de arra meg még annyira sem, hogy ezzel a rendsszerel pénzt is lehet keresni"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest