Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
köszi a válaszokat!
-
C.Brigante
veterán
sziasztok, ööööö lenne egy hülye kérdésem, melyik éri meg jobban E8400 vagy Q6600?
köszi!mod: 8400 jobban bejön
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
akartam mondani (csak most olvastam a nyűgödet) nekem pontosan ez volt a hiba jelenségem mint neked, CMOS reset-re sem állt fel a gép, csak süvítés és nincs kép (ventik pörögnek) ramok csereberéje, hol egyel, hol kettővel. aztán véletlenszerűen elindult. de nekem ram probléma volt ez és csak akkor csinálta ha egy fsb-t is húztam a procin. mióta samu ramokat használok semmi probléma!
(geil ultrát nem szerette) -
C.Brigante
veterán
a hyper TX jobb mint a freezer 7
én pl pont freezer 7-ről váltottam Hyper TX-re, nem azért mert óriási különbség van a 2 közt, hanem mert a freezer iszonyatos csapágy hangja 100%-on már kurván idegesített, a tx nél a 100%-ot alig lehet hallani, hűtésben pedig egyformák, de az a hang nálam sokat számít! -
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
közben a problémát megoldottam, persze, hogy vírus volt.
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
a ramnak nem adok feszt soha, azt auton hagyom (lehet nem jó ötlet de fingom nincs mennyit adjak neki pl 3200-nál /alias 400fsb-nél/) nekem sima P5B m van ami azt jelenti, hogy nekem nincs NB feszem (csak deluxe-nál) termination fesz meg 1.3 a legkissebb és ezt is adom neki. ha a ramnak én adagolom a feszt az valahogy sosem tetszik neki, csak ha auton hagyom..

-
C.Brigante
veterán
B2-esem van igen, azt tudom mert megnéztem, hogy 1.32V körül ír az új cpuz 1.28-at
a ramjaim samsung 800-asok (E6400-hez nekem nem kellett jobb a 8-as szorzó miatt)
tehát akkor túrjak még neki feszt 3.16-nál? 1.4V-al 3.2-ön ment már nem értem miért fagy most ki azon a fekin amin régen teljesen jó volt, befolyásolhatja a VGA csere de a PCI freki is 100-on van...
-
C.Brigante
veterán
hali, segítsetek sík ideg vagyok,
volt egy stabil beállításom (legalábbis én azt hittem) amit 3.16Ghz képvisel, tegnap viszont azt vettem észre, hogy egy RaR kicsomagolás közben mindig lefagy, 3x indítottam újra és kezdtem a csomagolást újra és mindig más helyen fagyott meg. A kérdésem az lenne, hogy akkor is fagy ha kevés a fesz és akkor is ha magas? mert kicsit furcsa volt számomra, hogy 3.16ghz nek már 1.38V-ot kellett adnom és még ezzel is fagyott. Mi számít általában alapfesznek (1.3225V és környéke?) mennyiről indítsam akkor ha ilyen fagyásaim vannak? köszi! -
C.Brigante
veterán
hali, azt szeretném megtudni, hogy a superpi 1.1-et használhatom vista alatt, kompatibilis vele, mert csak Xp írja a használatot!
-
C.Brigante
veterán
BIOS ba 1.3375V valósan mennyi kb.? (CPU voltage)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(geil ultrát nem szerette)
én pl pont freezer 7-ről váltottam Hyper TX-re, nem azért mert óriási különbség van a 2 közt, hanem mert a freezer iszonyatos csapágy hangja 100%-on már kurván idegesített, a tx nél a 100%-ot alig lehet hallani, hűtésben pedig egyformák, de az a hang nálam sokat számít!
na mindegy, majd megoldom vhogy.