- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Lassan 8 db 80 vagy feletti legend hősöm lesz. Ebből ugye 3 lvl2-es garrison. Ha meglenne a Cupid, AC és GR, már 1 pluszban lennék és nem kellene vacakolnom a lvl 1-20 közötti TG-vel(2 db), Palával, Druiddal.
A tegnap rollolt Druidomnak amúgy új Talentje lett: Bulwark 4/5 Increases ATK and Max HP in battle by 16 %.
-
Land
veterán
Van korlátja egyébként akár a napi 3 Boss ölésének? Az életben nem lesz így elég HB-m.
Raid során már 141-es hőssel is találkoztam.Más: Van értelme a fő hőseimen kívül húzni 3-4 hőst még a tornyokba? Ehhez extra HB kellene, de a főhősökhöz is sok kell.
-
Land
veterán
Megvan a Champion.
Már csak SM, GR és AC kell a kollekciómba és teljes a legend sor.
-
Land
veterán
A konklúzió, hogy vegyek nyugodtan Championt. Boss ellen milyen?
-
Land
veterán
Szerintetek érdemes shardbol megvenni a Championt vagy gyűjtsek inkabb AC/GR közül valamelyikre?
-
Land
veterán
Lassan érdemes akadémiát nyitni.
-
Land
veterán
Ha ma lenne Boss szintet lépne az egyik hősöm.
Mi az oka amúgy, hogy csak heti 3 lehet? Szerintem 3-4-en bármikor összedobjuk rá a shardot ha ezen múlik.
Szerintetek: HBM-nél hogyan jobb?
1. A 3 húzandó hős a tornyokban.
2. A 3 húzandó hős a Hero Basekben. -
Land
veterán
Köszönöm!
hey73: Sajnos eleinte elkövettem azt a hibát, hogy azokat az Ordinary hősöket húztam, melyeket adott a játék, utána ugyanez az Elite hősökkel és végül ráálltam a Legendekre.
60-as szint felett van 3 Ordinary, 5 Elite és 7 Legend. 80 felett ebből csak 3 Legend... Ha az elejétől Legendekkel nyomulok, akkor már elég erősek lennének. -
Land
veterán
Na megvan a 15.000 Might.
Már "csak" 5 db 120 körüli legendary hős kellene, hogy legyen esélyem a Raidek során... -
Land
veterán
Igencsak jól jönne a HB, szóval akár ma is lehetne csata
-
Land
veterán
Erről nem volt tapasztalatom.
-
Land
veterán
Melyik legyen a következő? Druid és Thunder God már szintet lépett.
Pumpkin Duke, Snowzilla, Ninja, Succubus, Paladin.
Logeeen: Szerintem csak a top 10 kap.
-
Land
veterán
Sajnos nincs lehetőség Androidról Iphonera váltani acc megtartásával.
Külön szerveren van a 2 platform.
-
Land
veterán
Grat srácok!!
Az bosszant, hogy elfelejtettem a csatát és már 15 perce ment a Boss ütese.
-
Land
veterán
Van infója bárkinek arról, hogy Androidról Iphonera át tudok-e költözni a játékállásom átmentésével? A játék mindkét platformra elérhető, viszont IOS-en picit le vannak maradva a frissítésekkel.
-
Land
veterán
Elsőnek Druidot kellene 80-ról felhúzni a PD-kal, TG-dal, Snowzillaval szemben?
-
Land
veterán
Aki Iphonerol játszik, az is ezen a szerveren van?
-
Land
veterán
Ha egy Dungeonban 2 hőst rakok le, de csak az egyik tud ténylegesen xp-t befogadni (a másik 40/60-as és szintlepes nélkül nem kap xp-t), ekkor is fele annyi xpt kap a húzható hős?
Másik : Ha az A5 vagy B5 közül barmelyikben kapok sok xpt és csak egy hosom van valamelyik Hero Baseben és a többi vagy toronyban áll vagy sehol sem, akkor azaz 1 hős kapja meg az összes xp-t? -
Land
veterán
Egy csata alatt lehet több revives hosom úgy hogy mindketten gyógyítanak?
-
Land
veterán
Az miért van, hogy poénból megtamadtam egy top játékost, akinél ránézésre sok mana volt, de támadás közben már csak 35 ezret írt ki a játék? Továbbá megoltem néhány egységét és 0 xp-t kaptam a csata végén.
-
Land
veterán
Succubus skillje működik Boss ellen?
-
Land
veterán
Nekem most jóval jobb lett a végeredmény. Kb 10x annyit sebeztem.
-
Land
veterán
Ha legyőzzük a Bosst, akkor lehetne sűrűbben támadni? Sok HB-t leszórunk ezzel, hogy nem támadjuk.
-
Land
veterán
Lett ma Succubus és Pumpkin Duke hőseim. Jó hősök? Mire ajánlottak?
-
Land
veterán
Banyek így tobb pontot szerzel, mint én aki 6-10. ezredik vagyok és küzdök a nagyokkal?
Amúgy sok pontot vesztek farmolasnal. Oldalso banyakat vagy manna tarolokat kilovom és minimalis veszteseggel lelepek. Így mind a 4 epitesem maximalisan pörög. Viszont 14 pontokat bukok ezzel per csata.
-
Land
veterán
6-7 napig épülnek már az épületek és ilyen 50 pontokkal kiszúrja a szememet a játék. Eddig azért bőven kaptam érte pontot. Ez gáz...
-
Land
veterán
Szerintetek hülyeség egy Ninjanak Revive képesség? Nagyot üt gyorsan, hamar hal. Hátha a halála előtt még feltunigolná magát HP-pal.
Sőt azon gondolkodtam, hogy minél több Revive-s hős kellene.Thunder Godnak és Paladinnak milyen másodlagos képesség ajánlott? Thunder most 1/5 Slow Down, a Pala 1/5 Heavy Blow.
C-ben én is leakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest