- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
czibik
csendes tag
Szerintem az egész játéklban a legkirályabb a China Nuke general meg az USA Air force. A Superweaponnak csak a védelme jó, az viszont ha jól ki van építve, akkor szinte áttörhetetlen. Én úgy szoktam megcsinálni a védelmet, hogy rakok EMP-s patriotokat, meg Avengereket(ezek kilövik a rakétákat), Tomahawkokat és mesterlövészeket. Ha ez nekem megvan, akkor a bázisom közelébe sem érnek az ellenfelek. Single playerben...LANon szoktunk játszani, de ott mindig elkenik a szánkat.
Az az érdekes, hogy mikor nekünk még barakkunk sincs, akkor az egyik játékosnak már megvan az atom
Most azon dolgozom, hogy tudnék egy olyan ütőképes sereget összeállítani, ami támadni és védekezni is jó. De mire én azt kitalálom, hogy hogyan kéne megcsinálni, már a C&C generals 15-el fog mindenki játszani 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az az érdekes, hogy mikor nekünk még barakkunk sincs, akkor az egyik játékosnak már megvan az atom