- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz alexxxx #1494 üzenetére
1. hitelhez tőke - jogszabály által előírt mértékben
2. kényszerítő eszköz a megtakarításra
3. biztosítási szolgáltatás növelésére (azért ez mégis csak egy biztosítás)
4. esetleges kötvénykölcsön mértékének növelésére (tudtad, hogy van kötvénykölcsön?)
5. tényleg csak a rendszeres díjból van jutalékunk
6. adókedvezmény 500.000 éves díjnál maximális
7. hozamadó kedvezmény csak a rendszeres díj után jár
8. ügyfél bónuszokat kap a rendszeres díjak után már nem csak 1M-nál optimális, amióta új bonuszrendszerek vannak -
caren
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt 3 órában végigfutottam a hsz-kat... fuu... pro-kontra, minden. Az indíttató ok pedig az volt, hogy úgy néz ki, én is beleugrottam a bnet-be. Hétvégén lesz az első képzés, gondoltam utánaolvasok kicsit. Kíváncsi leszek, mit hallok az első fejtágításon. Mondjuk, ha megtanulok olyan meggyőzőerővel beszélni, mint azok a bnetesek, akikkel eddig találkoztam, akkor már megérte. Úgy vagyok vele, ha nem jön be, ennél már nagyobb összeget is dobtam ki feleslegesen, és gazdagodtam egy tapasztalattal. Ha meg bejön... akkor jól járok..
-
Wertigo
újonc
Sziasztok!
Hát sajna én is belefutottam a cégbe! Egy ismerősöm hívott, aki mondta hogy van ilyen lehetőség el kéne jönni a bázisra és hogy lehetne náluk dolgozni! Én hülye meg elmentem sajnos! Már a bázis is egy giccses szállodában volt ahol szinte egész nap hallgatni kellett a fejeseket amint ecsetelik, mekkora lehetőség, hogy rengeteg pénzt lehet keresni vele, mutogatták az autókat amiket a cég áll! Már akkor szöget ütött a fejembe, hogy itt vmi nem kóser! Aztán jöttek a fejtágítások ahol meg kellett mindig jelenni este 6 - tól egész 8 - ig hétköznap, és ugyanazokat a sablon dumákat kellett végighallgatni minden egyes alkalommal! Persze mindig öltönyben kikenve kifenve! Volt hogy bementem farmerban meg ingben aztán a szakmai vezetőm mondta hogy feltűnt valami nagy szinten lévő kollegának az hogy én farmerba voltam ott!
A legnagyobb vetítések egyike volt, hogy én pénzügyi tanácsadó leszek! Igen ám jól hangzik meg minden de mint kezdő csak UL - t ajánlhatok! A többi terméket ismétlem nem megoldást hanem terméket majd később ismerem meg! Tehát mindenki felejtse el azt a hazugságot, hogy ő pü - i tanácsadó lesz... neeem ügynökként kell dolgozni!
Én személy szerint még a vállalkozóim kiváltása előtt közöltem hogy köszönöm, de nem vállalom be azt hogy havi 30 - t fizessek a váll. után és olyan dolgokat tukmáljak az ismerőseimre, barátaimra, a családomra amik nem nekik valók.Nem akarok senkit sem megvezetni, hogy fizessen 20 évig évi 500 e - t és talán 10 év után a pénzénél lesz! Jó persze az excel tábla szerint már 5 év után is de ezt felejtse el mindenki!
Nem akarok 3 év múlva ideges telefonokat kapni és bujkálni az ismerőseim elől!
Érdekes volt mikor az egyik nagy előadó mondta, hogy "mikor innen kimennek, és önökkel szembe jön egy ember akkor az egységet fogják benne látni!" ez szó szerint megmaradt bennem ez a hozzáállás nekem nem fekszik lehet hogy én nem vok nagy üzletember de akkor is képtelen vagyok erre!Van akinek fekszik ez a munka tény aki még az elején csatlakozott, sok ember van alatta. A többiek inkább vegetálnak, a szakmai vezetőm is 3 év alatt jutott el 4 - es pozícióba!
-
Wertigo
újonc
"Mondjuk, ha megtanulok olyan meggyőzőerővel beszélni, mint azok a bnetesek, akikkel eddig találkoztam, akkor már megérte"
Hát igen beszélni azt tudnak! Meg jó nagyokat ferdíteni, és kitérni a válasz elől! Amit hallani fogsz a bázison nagyrészt hogy mekkora egy lehetőség ez meg hogy tényleg mekkora egy lehetőség előtt állsz ezt még vagy 5 - ször elmondják majd, mutogatni fognak helyeket ahová majd elvisznek, kitűzőt gyémántokkal, aranytollat, I - Phone - t amit a 2 - es pozíció elérésénél kapsz! Gyönyörű kimutatást hogy mennyi zsét lehet itt akasztani! Lesz konkrét dolog is de sok mindenre ne számíts! Ja meg kapni fogsz 19000 - ért ebédet, mappát, meg fekete BNET - es tollat is!
-
caren
csendes tag
Nem biztattok sok jóval. Eddig voltam már egy csomó MLM-es tájékoztatón, mindet élből elutasítottam. Ez valamiért megfogott... A kábítás csúcsa, pedig nem vagyok egy befolyásolható ember... hittem én eddig.
De, ha már befizettem, elmegyek a képzésre. Ha tényleg az egész ilyen kábítás, akkor majd ebéd után távozom. Jó lett volna, ha a pénz befizetése előtt erre a fórumra tévedek. Így jártam. Azért megnézem, adok nekik még egy esélyt, hátha én leszek a 100ból az az egy, akinek bejön csak pozitívan. -
Wertigo
újonc
Nézd ezek csak az én tapasztalataim, valakinek bejön ez a munka és van aki alkalmas is rá! Tudod én is és szinte mindenki így volt vele,akivel szót váltottam hogy ha már befizettem akkor adok egy esélyt neki! Volt olyan aki kezdésnél hitt is benne a napokban hívott, hogy 3 hónap után eljött, mert alig volt ügyfele és tele volt a töke az egész bandával meg a hetitervekkel amik heti fix 5-6 időpontról minimumról kellett, hogy szóljanak (ahhoz hogy ennyi idópontod legyen heti szinten minimum 20 - 30 telefonba van benne) ! Nézd akkor lehetsz itt sikeres ha te alkalmasnak tartod magad, hogy:
.
1. öt éve nem látott ismerőseidet hívogasd olyan szövegekkel, hogy szánok rád időt meg ködös kifogáskezelésekkel amiket jól belevernek majd a képzéseken a fejedbe!2. Lepereg rólad szinte bármi és képes vagy a 10. -ik "nem érek rá",
"nem érdekel", "hagyjál már békén" után is 11 számot hívni3. Havi 30 -t fizetni a vállalkozói után, másik 15 - 20 e -t a telefonszámládra, az utazási kts - eket meg nem is említem!
4. találni majd a későbbiekben 5-6 olyan embert aki képes és dolgozik is alattad.
5. És persze fómunkaidőben ezzel foglalkozni!
-
BurgerM
csendes tag
Szép napot
Egyben UP
Érdekes látni azt vehemenciát, ahogy a Bnetesek védik a céget a topic elején
Magam is bizostós vagyok,és csak egy gondolatot fűzök hozzá a témához.
Önmagunk és az ügyfelek becsapása egy bármilyen biztosítási terméket úgy beállítani mint (a legjobb) befektetést a piacon.
A biztosítás, legyen az UL vagy vegyes, szerepe nem, egyébb mint amit a neve takar. Biztosítás.
A lényege, hogy egy bizonsági tartalékot képezzen nem várt eseményekre. Semmi több.
Azt gondolom, ha az ügynökök, nem tanácsadók(!), ekként járnának el, semmi probléma nem lenne és nem lenne ennyi dühödt átvert ügyfél. Nem mellékesen a mundér becsülete is helyre állna.
BurgerM
-
csgabor
csendes tag
Sziasztok,
Eléggé elfoglalt vagyok mostanában, nem nagyon követtem a Bnet-et.
Mit lehet tudni róluk, most a válság milyen mélységben változtatta meg eddig a sorsukat illetve az ügyfélkör sorsát? Elúszott minden pénz vagy még van 10-15% esetleg javult is valami? -
azigazforest
tag
válasz csgabor #1511 üzenetére
Mielőtt hulla negatív leszel legközelebb, tájékozódj kicsit:
kicsi hozamka
-
azigazforest
tag
válasz BurgerM #1509 üzenetére
Senki nem mondja hogy ez a legjobb befektetési megoldás egy daytrader brókernek. Ő jobbat tud, csak van egy olyan csavar a dologban, hogy ki is tudja használni. Mert mondjuk mindent tud a befektetésekről és kereskedéssel tölti a napját.
Aki nem foglalkozik daytrader szinten a befektetések lélektanával, annak egy UL jobb esély a gyarapodásra mint egy bankbetét.
Nyilván rizikó is, inkább ezt kéne elmondani a mocskos ügynök fajtájának. "Ri zi kó"
kben én is ügynök vagyok. Bnetes, aljas, zsebedből pénzkihúzós, sötét, sikertelen pénzügyi tanácsadó a legrosszabb fajtából. Hát mit tagadjam, na.
-
azigazforest
tag
Elfogadsz egy tanácsot?
Ne azért maradj, mert olyan meggyőző AKARSZ lenni, hanem mert olyan meggyőző lesz amit csinálsz. Nem vágod át az ügyfeleket, lelkiismeretesen kezeled a befektetéseiket, tájékozódsz a termékekről és a pénzügyi megoldásokról, a helyzetnek megfelelő terméket ajánlod.
Welcome on board, Sok sikert!
Hozd ki magadból a legtöbbet! -
BurgerM
csendes tag
válasz azigazforest #1513 üzenetére
Továbra is tartom: az UL sem egyéb, mint egy életbiztosítás, semmi több. Annak viszont egy korszerű formája ez vitathatatlan.
Természetesn fel lehet ruházni , és pénzügyi menedzselésnek eladni, de ez becsapás kedves ,,kolléga,, úr.
DE azt el kell ismerjem, jól müködik a bnet oktatása
Hasznos lenne Dale Carnegie-t vagy Frank Bettgert olvasnod inkább. Sőt, javaslok egy Dale Carnegie tréninget. Nem olcsó, de kimossa ezt a sok zagyvaságot a feledből amit párszáz hsz-en keresztül olvastam tőled, és segít korrekt, win-win üzleteket kötni.
BurgerM
-
azigazforest
tag
válasz BurgerM #1517 üzenetére
Zagyvaság
Oké, rendben, de hogy te nem biztosítózol, az is biztos. Ha mégis, akkor ne várj sok dicséretet a főnöködtől. Kollégád neked a Bodri kutya, én biztos nem Ja és én sem biztosítózom, hanem vagyontervezésben segítek (nem hozok döntést senki helyet, hanem javasolgatok ezt azt). Nagyon furcsának tartom, hogy "bizotsítósként" nem igazán látod át, mire való amikkel a céged foglalkozik. Váratlan események negatív anyagi hatásainak csökkentésére. Bizonyám, ezt kérdezd majd meg a termékmenedzseredtől is.A UL biztosításnak használva viszonylag ramaty. Ennek ellenére néhány vagyont érintő biztosítási védelem utolérhetetlen, ha csak egy részvénnyel hasonlítod össze. Egy váratlan halálesetnél a részvényt megörökli az örökösöd, de ha Ő nem menedzseli tovább, akkor csak egy lottószelvény (bejön, vagy nem jön be), míg a UL a futamidő teljes hátralévő díját elhelyezi az értékpapír számlán.
"Hasznos lenne Dale Carnegie-t vagy Frank Bettgert olvasnod inkább."
A szakirodalom ennél már kicsit bővebb, de mindenki a maga módján közelít. Az önkondicionálás és mások meggyőzésének tudománya mellé be kéne férni az üzleti etika tankönyveknek is. De ha már meggyőzés, akkor retorika tankönyvek és Dalai Láma írásai. Nem baj ha nem most gyújtok a könyvespolcom alá? Persze, szívesen teszek oda még 1-2 könyvet az ajánlásaid szerint.Szerintem lásd tisztán amit írtam:
Egy magánszemély, vagy vállalkozás kizárólagos és teljes körű pénzügyi menedzselésre valóban nem alkalmas egy UL, hiszen nem érinti teljes körűen a pénzügyi környezetedet. De ezt nem is mondta senki.Magyarországon van olyan magánszemély, aki nem pénzügyi végzettségű és átlátja a vagyona biztonságos építéséhez és megtartásához szükséges fortélyokat? Aki átlátja a bonyolult magyar adórendszer útvesztőit, kiskapuit, esetleg követni is tudja a negyedévente történő gyökeres változásokat? Arról már nem is beszélve, hogy tudja-e, az államcsődtől reszketve nem elég ha devizát kezd felhalmozni, mert az megfelelő helyen is kell tárolni és akkor már bajban lehet, mert nem tudja hogy erre az esetre milyen szempontok alapján kell kiválasztani a bankját, de ha még tudja is, nem tudja melyik felel meg ennek a kritériumnak. De mondj inkább olyat, aki tudja és elfogadja, hogy a pénzügyeivel a helyzetének megfelelően törődni kell. És ha már törődik vele, akkor teljes körűen tegye. Én ebben segítek amennyit tudok és szerintem se adja el magát senki pénzügyi tanácsadónak, akinek a Bnet egy Generali Quantum VIP-t nyomott a kezébe. Az mondja azt, hogy "Kedves érdeklődő, hallgasson meg egy lehetőséget, hátha be tudja építeni a gondolkodásába." Ki mondta hogy UL a legjobb? Neked azt mondta valaki? Becsapott!
Zagyvaságnak inkább mondanám azt, amikor valaki ilyen nyíltan tagadja hogy befektetésnek alkalmas egy UL akkor, ha megfelelő célokra használják és megfelelő módon kezelik.
És akkor még egyszer:
Ha rövid távon szeretnél meggazdagodni egy értékpapírból, az nem is befektetés, hanem kockáztatásművészet. Na ezt nem lehet a UL-el. Közép és hosszú távon az egyik (ezt szeretném, ha így is értenéd, hogy az egyik ) legjobb tőkeépítési forma azoknak, akik a lehetőségeikből adódóan nem tudnak beszállni 2-3 millióval valami kockázati buliba, vagy 20-30 millióval ingatlan befektetésbe. Lehet hogy a havi 20.000 forint megtakarítással még továbbra sem álmodhatnak rózsadombi garázsban parkoló merciről, de a nyugdíjuk az már sokkal jobban rendben lesz annál, mint amit állambácsi "garantál" nekik, 10-20 éves céljaikat már van miből megvalósítani. Szerintem adtál már el nyugdíjbiztosítást és valami hasonlót ajánlottál az ügyfelednek. Remélem, a nyugdíjasokra nem kockaéletet sózol.Azt hogy biztosítós vagy, elhiszem. köthettél mondjuk egy csomó GFB-t, vagyont, megy ilyeneket. A pénzügyi részéhez még vegyél néhány tankönyvet a polcra.
-
BurgerM
csendes tag
-
Agyzuzo
addikt
BNet topikot mindenféle kommentrál nélkül törölték az indexről...
Felettébb különös...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
alexxxx
csendes tag
válasz Agyzuzo #1522 üzenetére
igen..én is tegnap este meglepődve láttam..nekem is kicsit furcsa vajon kinek nem tetszett..
megkérdeztem a moderátort és ez volt a válasz:Kedves alexxxx!
Fajdalommal vegyes megdobbenessel tudatjuk, hogy Forumunkra irt
alabbi hozzaszolasat - amely megsertette moderalasi alapelveinket -
toroltuk.Ha kifogassal szeretne elni a dontes ellen, irjon a
moderator@mail.index.hu cimre, fellebbviteli forumaink rendelkezesere
allnak, hogy megharcoljon az igazaert.Ha viszont nincs tovabbi kifogasa, koszonjuk megerteset.
az Index.hu moderatorai
2009-04-27 20:40:03
hi<br>mi lett a brokernet topickal?<br>üdv. -
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
válasz alexxxx #1525 üzenetére
Elég valószínű, hogy felsőbb utasítás... Valakinek ez volt az érdeke.
Gondolom erre fogták, hogy visszaesett az expanzió.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
alexxxx
csendes tag
válasz Agyzuzo #1528 üzenetére
időközben valakinek válaszolt az index moderátor miért lett törölve a bnet topic::
mert a ceg feljelentest tett birosagon es _rendorsegen_ (ismeretlen
ragalmazok kideritese vegett)a zindexnek nem eri meg a pereskedes, a rendorseg pedig ne nyomozgasson
nickek utan-----Original Message-----
Sent: 2009. április 29. 9:22
To: wagnerur@wagnerur.hu
Subject: Brokernet topicKedves Wágner úr,
Megkérdezném, hogy miért lett törölve a BrokerNet topic?
Én személy szerint sok kérdésemre kaptam ott SZAKMAI választ, és láttam,
hogy mások is hasonló cipőben járnak, nem értem, miért lett a teljes topic
törölve???? -
dragonair5
csendes tag
Ebből az INDEX-es cenzúrából látszik hogy itt igen is KOMMUNISTA--IDEGEN SZIVÜ diktatúra van.Nehogy itt valaki azt higgye,amit ŐK,a BNET -....sugal hogy ez egy tiszta Magyar cég.Nekik is az a feladatuk hogy tönkretegyenek évekre Magyar családokat,a sok kis statiszta segítségével---lásd--FOREST--meg a feleségem,akiről sokat várnak el a Bokor utcába---ez egyik barátom már storngot is kapott a kisebb bukás miatt.És itt ne jöjjön senki a váltsággal,azok a tetük huzák össze magukat akik ezeknek a KIis Ázsiaiaknak dolgoznak és saját rokonaikat,barátaikat adósitják el egy életre.
[ Szerkesztve ]
-
azigazforest
tag
válasz dragonair5 #1532 üzenetére
miva?
kerestem az összefüggést, de higgadtabban lécci, mert nem érthető -
azigazforest
tag
-
azigazforest
tag
válasz cellmass #1530 üzenetére
A vélemény nyilvánítás felelőssége...
Minden megnyilvánulás felelősséggel jár. Egyes megnyilvánulásokat (gyilkosság, erőszak, emberi jogok megsértése) törvény szankcionál.
Bizonyos ideig azt hiheti az ember, hogy MINDENHOL, MINDENKOR ETIKA NÉLKÜL AZT TEHET AMIT AKAR. Szerintem egészen addig hiszi ezt, amíg nem tisztul le benne, hogy a megnyilvánulás felelősséggel jár. Szerény nyomott véleményem szerint legalább is azzal kéne hogy járjon.
Ha visszalapoztok, van 1-2 olyan hsz, ami itt is súrolja a lekapcsoló gombot.
-
dragonair5
csendes tag
Forestkém ,tegnap jött a feleségem a gyerekért,és hisztizett hogy adjak neki pénzt a gyerek zsura Pedig én munkanélküli vagyok--ő meg hatos szintü VeZeTő--szerinted ott nincs baj,,,,,,,ha ennyire kell a pénzecske
-
Agyzuzo
addikt
válasz azigazforest #1535 üzenetére
Ki volt gyomlálva mindig minden flame és rengeteg volt a szakmai hozzászólás.
Szóval elég szánalmas, hogy ilyen manapság megtörténhetett. Nesze neked demokrácia, meg szólásszabadság.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
azigazforest
tag
válasz dragonair5 #1537 üzenetére
De valamit összekeversz
ez nem munkahely, hanem vállalkozás.
egy vállalkozásnak az a természete, hogy fent és lent. Nem csak a Bnet-es vállalkozók adják vissza a z ipart mostanában. Miért akarsz már megint valamit a Bnetre kenni?
Feleséged is pont ugyanúgy járt, mint sokan az országban. A többiek is a Bnet miatt nem tudnak konyhabútort készíteni, lakást építeni, termelni, szolgáltatni? Nemá. Miért gondolod hogy a Bnet hibája, hogy a feleségednek nincs munkája jelenleg és jövedelme sincs.Feleségednek azért nincs pénze, mert nincs elvégzendő munka. Azért nincs munka, mert nincs ügyfél. Azért nincs ügyfél, mert mindenki bevarrja a kispárnába a pénzét és akkor ácsi. Amit bevarr a kispárnába, az pénz. Csak most nem élhet meg belőle a feleséged, mert nem hallgatnak a feleségedre. Nem fogadják meg a tanácsát. Mert most másra hallgatnak. Arra, aki jajgat hogy nincs pénz közben ott szorongatja. Azok a nyávogó sápítozó sóhajtozó kórus tagok a hangadók, akik sose tudták mi a munka, csak a konjunktúra véletlenül eltartotta őket. Magyarországon nem a világgazdasági válság okozza a problémát, az csak kihozza hogy milyen ingyenélőket tartottunk el. Sőt tovább megyek, az ingyenélőség választható életforma lett. Hidd el, van néhány (túl kevés) ügyfelem, akik azt mondják hogy azt sem tudják mi az hogy világválság. Meg sem érzik. Lehet hogy létezik egy másik világ?
Milyen munkát keresel? Tudok segíteni valamiben? Van néhány fejvadász ismerősöm, és vannak jó helyek is.
-
Agyzuzo
addikt
válasz azigazforest #1541 üzenetére
"Azok a nyávogó sápítozó sóhajtozó kórus tagok a hangadók, akik sose tudták mi a munka"
Szerintem az emberek 90%-a, aki belép bármilyen MLM-be, az azért teszi, mert komolyan elhiszi, hogy itt ő munka nélkül lesz gazdag (= passzív jövedelem). Bocs, de ez nem ugyanaz?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cellmass
csendes tag
válasz azigazforest #1540 üzenetére
forest! egy topikban bárki elmondhatja a véleményét szabadon. Te is, én is. A topik moderátorai pedig szabályok szerint szűrik azt h mi az ami másokat sért, ízléstelen stb.
Véleményem szerint ha egy átlag fórumot megnéz az ember, ezeket a hozzászólásokat törlik is. Ez így volt az indexen is. Semelyik topiknál nem volt durvább hangvételű. És szakmailag sem a legutolsó topik volt. Persze mint mindenhol, ott is jelen voltak az okoskodók, pro és kontra egyaránt. Azt te is beláthatod hogyha vkinek vagy vkiknek a hangvételével akadna problémád mint moderátor akkor kitiltanád őket vagy legalábbis törölnéd a posztjukat. De azon azért te is felkapnád a fejed ha holnapra ezt a topikot is törölnék (már csak azért is mert akkor nem tudnád elmondani a nagyra becsült véleményedet a témával kapcsolatban ). Én pedig nem tartom azt pocskondiázásnak, ha vki a tapasztalatait leírja a cégről. Vagy erről a cégről csak csupa jót lehet mondani? Az MLM és Brokernet az mindenkinek olyan szupi h mindenki oda van a boldogságtól h ott dolgozhat?
Nyilván nem. Ezek a tapasztalatok pedig nem vetettek jó fényt a Brokernetre. És ilyen eszközökkel eltüntettek 9 évnyi anyagot.( ha valóban teljesen törölték..)
Szted ha nem írja meg vki a problémáját az olyan mintha nem is lenne?
Nyilván te tökéletes vagy és majd pótlod ezt azt űrt a céggel kapcsolatban, de én pl. kiváncsi vagyok olyan emberek véleményre is akik nem feltétlen hurrá optimizmussal, kicsit maguk és cégük felé formálva a szavakat mutatnak be vmit.
Üdv cellmass -
Agyzuzo
addikt
válasz cellmass #1545 üzenetére
Hát igen...
Ezzel az erővel követelem, hogy töröljenek minden topikot, ahol elhangzik pro és kontra vélemény. Vesszenek az AMD-Intel és ATI-nVidia topikok is, fúj fúj! Sőt, a cégek pereljenek be mindenkit, aki nem elégedett a termékkel és be merészelte írni a tapasztalatait. Mert itt most erről van szó.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
alexxxx
csendes tag
válasz cellmass #1545 üzenetére
létre kellett volna hozni egy elégedett bnet ügyfél vagyok topicot.
lehet azt akkor nem tiltatta volna be a kostevcmár csak azért sem mert nem sokan írkáltak volna be
amúgy válság ide válság oda de nem egyedi példa,hogy már a 6os nem keres pénzt.
én hallottam olyat aki magasabb pozicióból távozik amire még nem volt példa a bnetnél.
ja..és vagy 100 ember volt alatta a régi szép időkben amikor még az egyszerű emberek sorban álltak,hogy a shanghai expressben fialjon a pénzük és boldogan jelzálogosították el a házukat,hiszen az csak passziv tőke amit aktivizált a neki a kedves zöldség árusból avanzsált pénzügyi tanácsadó.
tegnap azért megkérdeztem egy frissen kilépett volt 6 os bnetest,hogy mit szól ahhoz,hogy a bnet nyomásra betiltották az index forumot:
""igen-igen ő is hallott arról hogy a világhálón a bnetet arcnélküli emberek elégedetlen ,sikertelen kollégák mocskolják és szerinte ez olyan mint amikor a hajdu péter mondjuk feljelenti a blikket mert azt mondják róla,hogy kicsi a farka.
...de hát mondom ez egy forum volt ahol az emberek véleményt cseréltek és elmondták egymásnak amit éreztek a bnetről....
de hogy ez a bnet jó hírét sértette és aki vádaskodik az vállalja az arcát stb....."""
na jol van haver....
jobb is hogy kiléptél -
cellmass
csendes tag
válasz alexxxx #1547 üzenetére
Hát ahogy hallottam az én volt 6os szakvezetőm is annyit keres mostanában h épp fedezni tudja a kiadásait.. Ez elgondolkoztató picit. Fogy a hélium a Bnetes rakétából?
Úgyh valóban nem egyedi példa az h egy 6os nem keres annyit.
Ehhez az arcos dologhoz pedig annyit, h aki nem eszetlenül, esetleg más üzleti célok miatt fikázza a céget, az a tapasztalatait írja le, és a véleményét. Én például bárki előtt vállalnám az arcomat a véleményemmel kapcsolatban, és ezzel sztem jópáran így vagyunk akik ott dolgoztak vmikor a cégnél, vagy volt/meglévő ügyfelek. -
g@bo
nagyúr
válasz Agyzuzo #1522 üzenetére
biztos sokan dicsérték?
nemrég hivott egy bnetes fax, 1 éve látta a hirdetésem (profession) hogy állást keresek, akkor eltették az adatbázisba, most van üresedés...
nagyon megörültem, mondanom se kell, hogy elküttem a pecsába. nekem ez a jólfizető állás nem kell, nem szeretem ha jutalékból dől a lé.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz azigazforest #1050 üzenetére
remek munka?
hát megélni meglehet belőle?
kérdem én
Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest