Hirdetés

Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    válasz dragonair5 #1537 üzenetére

    De valamit összekeversz
    ez nem munkahely, hanem vállalkozás.
    egy vállalkozásnak az a természete, hogy fent és lent. Nem csak a Bnet-es vállalkozók adják vissza a z ipart mostanában. Miért akarsz már megint valamit a Bnetre kenni?
    Feleséged is pont ugyanúgy járt, mint sokan az országban. A többiek is a Bnet miatt nem tudnak konyhabútort készíteni, lakást építeni, termelni, szolgáltatni? Nemá. Miért gondolod hogy a Bnet hibája, hogy a feleségednek nincs munkája jelenleg és jövedelme sincs.

    Feleségednek azért nincs pénze, mert nincs elvégzendő munka. Azért nincs munka, mert nincs ügyfél. Azért nincs ügyfél, mert mindenki bevarrja a kispárnába a pénzét és akkor ácsi. Amit bevarr a kispárnába, az pénz. Csak most nem élhet meg belőle a feleséged, mert nem hallgatnak a feleségedre. Nem fogadják meg a tanácsát. Mert most másra hallgatnak. Arra, aki jajgat hogy nincs pénz közben ott szorongatja. Azok a nyávogó sápítozó sóhajtozó kórus tagok a hangadók, akik sose tudták mi a munka, csak a konjunktúra véletlenül eltartotta őket. Magyarországon nem a világgazdasági válság okozza a problémát, az csak kihozza hogy milyen ingyenélőket tartottunk el. Sőt tovább megyek, az ingyenélőség választható életforma lett. Hidd el, van néhány (túl kevés) ügyfelem, akik azt mondják hogy azt sem tudják mi az hogy világválság. Meg sem érzik. Lehet hogy létezik egy másik világ?

    Milyen munkát keresel? Tudok segíteni valamiben? Van néhány fejvadász ismerősöm, és vannak jó helyek is.

Aktív témák