Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz tome.jr #3495 üzenetére
Oasisban én is találkoztam ezzel a hiányzó textúrákkal, és később rájöttem, hogy az homok az út közepén...
még a fodrozódása is látszik, ahogy odafújta a szélGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vico87
tag
válasz TESCO-Zsömle #3472 üzenetére
Gondolj bele: ha egy adott típusú egység a GPU-n szűk keresztmetszet, akkor az 100%-osan kihasznált, de mivel a többi éhezik az onnan jövő adatra, ezért azok nem vagy nem nagyon tudnak mit csinálni, így globálisan csak mondjuk 60%-osan kihasznált a GPU, holott valójában a teljesítőképességének a határán van. Ezért nincs értelme ezeket az aggregált kihasználtsági értékeket nézni más metrika nélkül, és ilyen elhamarkodott következtetéseket levonni belőlük. Ezek a csoda mérőprogik arra vannak, hogy vakuljon az egységsugarú user.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok. Arra próbálunk rájönni, hogy mi/hol lehet a szűk keresztmetszet és hogyan lehetne azt kitágítani vagy az ott haladó forgalmat csökkenteni.
Ma találtunk egy ilyen sort a konfigban: "OneFrameThreadLag=True"
Mindketten kipróbáltuk intercoolerrel, hogy mi van, ha kikapcsoljuk (False) és nagyjából ugyanazt tapasztaltuk. Drasztikus FPS-csökkenést és jóval kevesebb "döccenőt".
Ha bárkinek kedve támad kipróbálni, kérem írja meg a tapasztaltakat.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pohár
félisten
volt 11 kulcsom, mondom legyen kerek 10...
40-es Zeroval nyitottam két darab E-Tech fegyót, egy tüzes shotit, és plazmákat köpködő assault rilfe-t 200-as tárral, ráadásul sokkol mindenkitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sss
őstag
Na végigtoltam a pt2-t is, a warrior laza 4 szinttel volt fölöttem, szal nem volt egyszerű.
-
tome.jr
addikt
Most, hogy a patch óta nincs a micro laggolás belekezdtem pt2,5-ben a Pirate DLC-be. 49-51 szintű ellenfelek jönnek, de ezzel a Bee pajzzsal olyan mintha pt1-ben járkálnék. Most csináltam meg a Kill Sandman küldetést, még egy tár (34) smg se kellett neki.
-
wesker24
senior tag
válasz tome.jr #3512 üzenetére
Én ezért se használom a Bee pajzsot mert tulajdonképpen akkor semmi értelme a játéknak mert túl OP lesz tőle a karakter én a Bee pajzsot csak Terra ellen használom !
Meg egyébként is a többi Mini Boss-t is élvezetesebb megölni ha nem One Hiteli az ember !
Ami van nálam Legendary Shield az bőven jó nekem nincs szükségem a Bee-re hogy mindenkit egy lövéssel megöljek !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
Zolás
addikt
PC SHiFT Code: WTC33-SBCCT-35CCJ-ZBW3T-CJX66
Xbox 360 SHiFT Code: 535TB-FK5S5-6Z6JR-KFJ3B-R6RSC
PlayStation 3 SHiFT Code: CTWBB-XHX35-5FJT3-JJ33T-KSTBBCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
twitteren más kódok vannak
PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WTKJJ-566JC-WXJT3-BTJT3-6BTBH [Active for 3 Hours: http://bit.ly/THCS8V ]
Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CJCT3-K3C9K-XSRTF-WFTTJ-JW35J [Active for 3 Hours: http://bit.ly/THCS8V ]
PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CBW33-XSB53-JCK53-HJCTB-9XC66 [Active for 3 Hours: http://bit.ly/THCS8V ]
Működik mindkettő, tehát fészbúk-twitter 1-1 kulcs külön-külön.
Sajna a köviből kimaradok, valamikor aludni is kell.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
tome.jr
addikt
Új kódok PC-re, 9 óráig érvényesek:
KJWT3-FXFBC-5XJJB-TTB3T-6TRCH
CJ5JJ-TC55J-BKK5T-ZJCJB-BFXXX
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Remek lett az új patch. Van aki a régi cfg-jét tudja használni?
-
LLKobe
veterán
válasz Erdei88 #3525 üzenetére
Én fogtam az új configot meg a régit, total commanderrel összehasonlítottam tartalomra, és amiket kellett átírtam az újban. De mintha így a patch után tényleg zökkenésmentesebben futna a game.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
video settingsben van egy "texture fade" - ezt offra teve nekem teljesen jo lett
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
tome.jr
addikt
válasz kapcsolat88 #3521 üzenetére
Nem tudom az mennyire természetes, hogyha megölök egy ellenséget akkor a testrészei még életben maradnak Ráadásul csak egyszer támadnak, ha visszabújtak a föld alá utána már nem jönnek elő többször.
Este kb 8x ellátogattam Bone Head-hez, ebből 3x adott Bone Shreddert de volt, hogy még egy töltény sem esett.
[ Szerkesztve ]
-
PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CBKJB-S6XBW-5FTJB-JJJBJ-6FZB3 [Active for 3 Hours: http://bit.ly/RRJrRn ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
peterm711
aktív tag
Köszi a kódokat!
-
nagyúr
és én is
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Erdei88
veterán
ollie , Fortissimus
-
sss
őstag
Terra egyedül, bee nélkül mennyire esélyes?
-
-
tome.jr
addikt
Nem esélytelen, inkább reménytelen
Szerk: Többen (szinte mindenki) panaszkodik, hogy gyenge a loot, a boss-ok nem dobnak semmit. A helyzet az, hogy dobnak, csak van ez a földön/padlón átesés bug ami miatt nem lehet megtalálni a dropot. Most olvastam gearbox fórumon. Valószínű én is ezért kapok pl. csak 50 %-ban Bone Shreddert.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Hmm akkor asszem egy kisebb cselt kell alkalmazzak.
-
Pedro78
senior tag
PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: KBCB3-THXT5-CX3TB-3TT33-TW5ZS
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Sonja
nagyúr
Itt a másik kulcs kód: 535TB-FK5K3-3W5KJ-SBK3B-R6RRX
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest