Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
No, most értem a végére elsőnek! 36-os szintű lettem, és 64 óra alatt sikerült. Azt hittem, hogy az összes helyet felfedeztem, de nem kaptam érte acsit, szóval valószínűleg kihagytam valamit. Nem baj, most megyek és megkeresem. Utána meg jöhet az Oasis DLC.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
BorgBoss
tag
válasz TESCO-Zsömle #3303 üzenetére
igen, 20 db. De csak nem hord az ember magánál 20 db fontos fegyvert, na meg párat magánál tart, hogy tudjon mivel harcolni. Úgyhogy elfér az ott.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
baluka26
nagyúr
ÚRISTENÚRISTEN!
Ha valaki találkozik ezzel az SMG-vel megnyeri a főnyereményt.Amúgy durva, hogy level 31-ig egyetlen legendary dropom volt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #3310 üzenetére
Nem volt még Hyper SMG, amit ne adtam volna el azonnal.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz kapcsolat88 #3317 üzenetére
az utolsó sniper jóféle, ha jól látom, akkor átüt bármilyen pajzsot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kapcsolat88
tag
Szóval a Vladof nagyon tetszik, de túl magas a tűzsebessége... Néha, főleg miután valakit megöltem és célba veszek valami mást, a megemelkedett és amúgy is magas tűzsebesség miatt néha ellövök pár skulót a semmibe...szerencsés esetben találnak, de ne vagyok 100%-os Annyi azért nem vagyok eleresztve töltényekkel 1-1 hosszabb küldetés esetében. Amúgy nagyon tetszik a megjelenése és a hangja, szal emeli a játékélményt és ez nekem nagyon tetszik, meg a tűzsebesség is jó lenne, ha nem gyorsulna be a skillek miatt... Azért ennél nagyobb bajom sohase legyen
ui.: az alien Malivan sniperek azért nem tetszenek, mert 2 golyót esznek egy lövésre és annyival nem sebeznek nagyobbat...ok, elpattannak és sebeznek mást is, de ennek vajmi kevés az esélye.
[ Szerkesztve ]
Steam : kapcsolat88 vagy exxitium
-
pohár
félisten
válasz Malachi #3319 üzenetére
na igen, az e-tech smg-k királyak
egyszer volt nekem is ilyen, csak slages verzióban, jóféleGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kapcsolat88
tag
Nektek mi vált be eddig? Leginkább soldier érdekelne pillanatnyilag, most azzal vagyok és ez az első karakterem, lassan kivégzem. Úgy értem a lassan végzek a pt2.5-tel. Kinek milyen extra dolgok jöttek be? Pajzs, class mod, relic.... Nekem, főleg az elején a secound wind relic és a health class mod jelentette a legnagyobb segítséget... később az elemental resistant és a shield capativy növelők jelentettek érezhetően nagy előnyt, meg persze egy klafa pajzs
Ilyenek, csak kisebben...
[ Szerkesztve ]
-
kapcsolat88
tag
Mostanság leginkább ilyenekkel nyomulok. Az elemental resistance nagyon érezhető, ha lenne hasonló pajzsom elemi ellenállással akkor akár súlyos ezreket áldoznék a teljesítmény rovására, bár azért így sem panaszkodom Megtaláltam azt az extrém nagy teljesítményű pajzsot is, de az valami nagyon zavaróan lelassít... Nem szeretem.
ui.: illetve ha valami nagyot kell legyilkolni, a Bee pajzs az valami szuper Hosszú távon nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz kapcsolat88 #3324 üzenetére
-
kapcsolat88
tag
válasz Malachi #3327 üzenetére
Az az ág az nagyon jó! A turret robbanása ezen ág végén az egy nagyon jó skill. Amúgy az tény, hogy a turret az hatalmas segítség. Nekem is ez volt az első. Ezek mellett is estem keltem ezért tartottam meg a secound wind turbókat. Volt egy magas sebzésű robbanós shotim és ezekkel szinte sohasem haltam, csak a földre keröltem, de azt sűrün...A loot az meg valami csapnivalóan rossz volt egészen pt 2.5-ig, most is vannak teljesen fehér nyitásaim, ami nagyon idegesítő nekem...ám azért már csepegnek jobbak is. Ilyen sztem nem volt a az első részben. Jobb volt a loot.
-
tome.jr
addikt
Ma belefutottam két érdekes bugba. Az egyik Tousand Cuts-on a face shoot küldi után jött elő azonnal. Távcső nélkül is zoom állapotba kerültem, ha elkezdtem futni akkor visszaváltott normál nézetre, de ha megálltam egyből rá zoom-olt a környezetre. Ha távcsövet használtam álló állapotban akkor volt hogy a távcsőben messzebb kerültek a dolgok mint anélkül.
A másik bug Lychwood-ban Dukino anyjának leölésekor volt, egész egyszerűen nem töltött vissza se a pajzs se az életerő. Jópárszor meghaltam miatta, alapesetben is baromi nehéz lett volna megbírkózni a lvl 52 mutterral, de így aztán végképp szívás volt.
Múltkor meg Oasis-ban futottam bele egy vicces bug-ba. Az egyik fáklyás psycho beleakadt az űrsiklóba és mikor elindultam vele felrepült a levegőbe és kb 2-3 percig repkedett, majd leszállt, ha belelőttem megint felrepült e levegőbe.
Dukino anyja dobta. Elég lassú de egész jól lehet vele célozni távcső nélkül is. 283k crit a max sebzése.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz tome.jr #3329 üzenetére
bitang, szerintem a legerősebb sniper. igaz, hogy nincs elemental sebzése, de volt ilyenem alacsonyabb szinten, talán még 25-30 körül és az egyik arénát egyedül ezzel az fegyverrel csináltam végig úgy, hogy meglett az összes critical headshot minden körben. egy lövés, egy halál.
-
Pet1985
csendes tag
A 50-es rang olyan kevésnek tűnik a játékban. Elhúzhatták volna a készítők simán 99-ig is.
-
LLKobe
veterán
Így az izgalmas a Slaughter Dome:
És lenne egy kérdésem: valahogy le lehet resetelni a kalózos DLC állását? Mikor letöltöttem belenéztem, akkor LV42 volt a karakterem. Viszont most LV50-en szeretném tolni, de ha visszamegyek ugyanúgy 42-es az összes ellenfél. Vagy lehet uninstallálni csak ezt a DLC-t?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
BandiHUN
veterán
válasz Pet1985 #3332 üzenetére
Kellett,hogy ennyi legyen csak,hiszen magasabb ranggal úgyis csak többszöri végigjátsszással lehetne,és ugye az sem megoldás,ha az ember kimaxolhatja a skilltree-t...így marad élvezet,lehet kísérletezni a karival.Én inkább tettem volna be opciót,hogy az ember a PT2-t újrakezdhesse az aktuális szinten nulláról,amikor kedve tartja.Ez elég fájó pont,mert a 2.5 már "nem az igazi"...plusz persze a DLC-kre is reset lehetőség.
A BL1-ben is az volt,hogy az ember kimaxolta a 4 kariját,minddel elérte a 2.5-öt...és aztán mehetett mondjuk Crawmeraxozni,vagy a kicsiknek segíteni coopban.De milyen jó is lenne pl.a PT2.5-el nulláról kezdeni...
Jó kis coop brigádok indulhatnának maxos karikkal is.
Egyébként biztos lesz emelés a karira....bár szerintem pont a pluszpontok miatt kérdéses,jó-e vagy sem.
Most örüljünk,hogy nincs még willowtree-és nem maxos karik szaladgálnak maxos fegyókkal,hanem így azért mindenkinek van "egyénisége"Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BandiHUN #3334 üzenetére
A BL1-ben is az volt,hogy az ember kimaxolta a 4 kariját,minddel elérte a 2.5-öt...és aztán mehetett mondjuk Crawmeraxozni,vagy a kicsiknek segíteni coopban.
Én megemelem a kalapom azok előtt, akik mind a 4 karival letolták Moxxi nagy bajnokságait...
Csak egy röpke fejszámolás... Az összesen 600 kör 3000 hulláma, ha az ember egyszer se patkol el.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BandiHUN
veterán
válasz TESCO-Zsömle #3335 üzenetére
Én 2 nagyot csináltam meg 1 karival...de a Steam acsihoz amúgy elég volt a végén ottlenned És a játékban se számított semmit igazán a +1 pont érte,hisz a 200+ órások kivétel nélkül willowozott karival mentek.
Egyébként meg úgy el lett qrva a Moxxi,ahogy lehet,gyenge loot,és nem adott xp-t,csak a mazochisták szálltak be az 5-6 órás nagy bajnokságba,de oda is "überpajzzsal"...
a kicsiket én is végigtoltam "legállal" minden karival.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nagyúr
kérnék tanácsot azoktól, akik legalább egy playthrough-n túl vannak. most jutottam el odáig, hogy vissza tudok menni sanctuary-be, és hirtelen lett vagy egy tucat mellékküldetésem. eddig szinte mindet megcsináltam, most viszont attól tartok, hogy ha mindegyiket kipipálom, akkor több szinttel magasabban lesz a gunzerkerem, mint ami a fő quest chainhez javasolt, és átmegy a játék agyaggalamblövészetbe. mit mutat a tapasztalat, túl lehet így turbózni a karaktert?
köszi,
g"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
tome.jr
addikt
Single-ben lvl 45 fölött nekem már nagyon könnyűek voltak a küldetések, volt hogy 4-5 szinttel alacsonyabbak voltak. Pt2-ben az utolsó 30 küldit undiscovered állapotban hagytam. Először végigmentem a fő küldetéseken és miután befejeztem a játékot felvettem a mellékküldiket. Minden ellenfél lvl 49-52.
Ha legközelebb elkezdek egy új karaktert biztos hogy úgy csinálom, hogy pt1-ben és pt2-ben is csak a fő küldetéseket csinálom meg, majd pt 2,5-ben a pt2-es melléküldiket. Így valószínű a játék végén fogom csak elérni az 50. szintet.
BorgBoss: Az ugyanaz mint ami Sanctuary-ben van. Mindkét helyről elérhető, de nem lehet megduplázni a tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
-
-
tome.jr
addikt
Ha végigviszed a játékot TVHM-ben utána még tudsz játszani vele. Ez a pt2,5 feltéve hogy indításkor a TVHM módot választod. A sima pt2-ben ha visszamentél pl egy korábbi helyre akkor a korábbi szintű ellenfelek fogadtak. Pl Three Horns Divide-on lvl 32-36. Ha kipörgetted a pt2-t utána már minden területen a te szintedhez igazodnak az ellenfelek. Tehát ha pt2 végére lvl 50 vagy akkor mindenki lvl 49-52 között lesz. Ezért érdemes meghagyni a melléküldiket pt2,5-re mert akkor tuti nincs az, hogy nálad jóval gyengébb ellenfelek jönnek egy küldetés során. És végső soron így majdnem 3x végig tudod játszani.
intercooler: Ha annyira elhúz tőlem a főszál nehézsége akkor megcsinálok pár side quest-et. De lehet 3-4 szintet direkt hagyom is elmenni.
BorgBoss: Olyan már nekem is volt, hogy nem adott semmit, csak mondta hogy ad. Nem tudom min múlik a dolog. Lehet újra kell indítani a játékot. Ma pl már két Good Touch-ot is adott. A savasra én is hiába várok.
[ Szerkesztve ]
-
BorgBoss
tag
válasz tome.jr #3343 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi Egyébként meg tudod mondani, hogy tudok Moxxitól savas fegyvert venni? PT1-ben vettem tőle 2 fegyvert és az egyik savas volt. Most meg hiába fizetek neki egy vagyonnal csak tüzes fegyvereket ad. Most is fizetek érte kétszer, de másodjára nem ad fegyver, csak mondja, hogy adok....de nem ad.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz tome.jr #3346 üzenetére
Ha már nincs küldetés, akkor fegyver vadászatra lehet menni, mert a ládákban is az ellenfél szintjéhez mért fegyverek vannak.
Az újrajátszásban a legunalmasabb, hogy minden kis box ugyanott van. PT2-ben már csak a fegyveres ládákat és az öltözőszekrényeket nyitogatom. Pénz dögivel van, töltényeket mindig feltöltöm az automatából. Tehettek volna bele valami véletlen generálást ... ekkor legalább egy pályát már játszhatnád a ládák keresése miatt.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Végére értem a Pt1-nek, már csak terramorfeusz van.
Ezt a kalózos témát hol találom? Az SP-t megvettem mikor 10 EUR volt Steamen.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest