- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Hun Mallior #4600 üzenetére
A hasonlatok mestere. Persze, a játék hangulatához sokkal jobban illik így.
Beszéltünk már a topikban arról, hogy nem ember, mert csak 4 ujja van, illetve máshol az is felvetődik, hogy igazából nő.
-
Hun Mallior
tag
válasz BomiBoogie #4601 üzenetére
Az tiszta volt, hogy nem ember. Pl: bizonyos pályákon (neki: Sawtooth Cauldron-ban) vannak a feljegyzések(echo-k), hogy miért jöttek Pandora-ra a karakterek. Ott Handsome Jack is felfedezi, hogy nem ember és Angel sem tudja mi. Itt a teljes beszélgetés: Zero
De az, hogy lehet, hogy nő..... nah az Nekem is új
(ez kb olyan mint TeamFortress2-ban a pyro trailer...ott a végén leveszi a maszkot és női arc, női hangon mikrofonba bemondja: Victory!)szerk: Várjuk az Unmasked Zero fejest és skint! (hátha lesz)
[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
válasz BomiBoogie #4601 üzenetére
Hát, ebben a játékban amúgy is eléggé keverednek a nemek...
[SPOILER]
Ti mit csináltatok a My Husband is a Skag küldi végén? Megöltétek vagy megkíméltétek a fickót?
[/SPOILER]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
intercooler
őstag
válasz BomiBoogie #4609 üzenetére
De ebben most hány fej / skin van?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz intercooler #4610 üzenetére
"A total of 15 new customizations sets will be available beginning today*, spanning three themes: Domination, Madness, and Supremacy. Each set includes a head and skin for one particular character class."
Tehát akkor ez összesen, annyi, mint...ööö... 3 téma, mindegyikben 1 fej karakterenként, azaz összesen 4, tehát akkor: 12 fej. Vagy?
-
Összesen 15 set, 1 setben minden karakternek 1 skinje van. 1 set 1 euróba kerül.
De lehet, hogy tévedek, és 1 setben benne van a 3 fajta téma, vagyis 3 skin karakterenként.
(#4611) BomiBoogie: úgy látom, a Manci is kapott skineket.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ott a kepen mind a 15, azt kapod.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
intercooler
őstag
Jól néznek ki! De hogy ezért pénzt nem adok az tuti
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz intercooler #4615 üzenetére
Azért a játékban is össze lehet gyűjteni elég változatos, színes és ötletes skineket. Én néha megnézegetem, milyen újakat szedtem fel, lehet ott is variálni bőséggel.
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
válasz BomiBoogie #4616 üzenetére
Igen persze De azért 15 euro ilyen "vackokért"
Akinek esetleg kell skin az keressen meg
-
Uhh, már kint vannak Steamen, 1 pack (1 euró) csak 1 fejet és egy skint tartalmaz egy karakternek.
[link]Pl.
-
válasz intercooler #4619 üzenetére
Ne akard te azt tudni! Ha nem tetszik, veszel egy másikat.
-
sss
őstag
Kezdenek nagyon rossz irányba menni... skinpack omg.
-
pohár
félisten
hát ez több, mint röhej... a SP2-nél már gyanús volt, hogy ezek se a régiek már, na de EZ, pppffff... meg is mondtam nekik face-en (shame on you)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, ilyenkor én is csodálkozni szoktam, ha benne van a "legtöbbet eladott" listában, de sokan megtehetik, főleg, ahol nem forintban kapják a fizetést, hogy már a megjelenéskor megvesznek mindenféle kiegészítőt, mert rajongók és/vagy ettől jobban érzik magukat, hogy megvan minden elérhető kieg. a játékukhoz.
-
Erdei88
veterán
válasz intercooler #4619 üzenetére
Ezeket nem lehet majd "elkérn"i valakitől akinek megvan? A többit skint is el lehetett
-
Anonymus23
veterán
Szerintem vicc ez az egész skin téma, főleg mivel FPS, te magad nem is látod..
De amíg lesz rá kereslet, addig úgyis el fogják adni, ezért nem lehet megvetni a kiadót/készítőt.
Bárki így csinálná, ha a saját cégéről (bevételéről) lenne szó.Az mondjuk a másik, hogy pl én kezdetek óta csak az alap skinnel nyomom, mert kb messze nem érdekel, hogy hogyan néz ki, nem ez az ami megfogott a játékban...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #4625 üzenetére
ezekben pont az a lényeg, hogy bárki megteheti. abszolút skálán nézve 1 EUR kevés pénz, az emberek már 15 évvel ezelőtt is kifizettek ennyit (vagy többet) egy 72x28 pixeles monokróm operátor-logoért. az egyediség megmutatására mindig is volt kereslet, és ez a 0.5-1.5 EUR közötti ár bőven a komfortzónán belül van mindenkinek, akinek csak egy kis igénye is van erre.
akinek meg nincs, annak ez nyilván marhaság - én még a játékban talált skineket is eladom, mert többre megyek egy tucat rakétával. de nem vagyunk egyformák."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki megmondaná, hogy az alapjáték kb. mennyire elég? Tehát a DLC-k nélkül is maximálisan élvezhető a játék single és multiplayerben is? Nem lenne semmilyen hátrányom multiplayerben egy olyannal akinek megvan az összes DLC-je?
-
Vasinger!
nagyúr
A helyzet az, hogy annó vettem egy kulcsot viszonylag olcsóbban, de még nem aktiváltam be. Szerintem felrakom és kipróbálom a virágboltos verziót, ha fél óra játék után úgy is kiderül, hogy tetszik e vagy sem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz BomiBoogie #4636 üzenetére
Demot akartam írni, demot
Szerk.: Ha az sincs akkor az ember csak úgy dobjon ki több mint 10k forintot, hogy vagy jó vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
válasz BomiBoogie #4636 üzenetére
sztem 100% fair ajanlat, minden jatekfejleszto belemenne, hogy ne kelljen dollarmilliokat kidobni demo-verzio osszetakolasara.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
( V )
veterán
válasz Vasinger! #4637 üzenetére
egyet értek - én az AC III-nál tettem így és egyáltalán nem szégyenlem, sem bántam meg -> nagyon ratyi lett az elődökhöz képest (amik mellesleg mind megvannak) uh nem lesz belőle vásár egyelőre! de pl a B2-nél multi/coop nélkül elég sokat fogsz veszteni a játékélményből!
ellenben a Border 2-t tudom ajánlani minden hibája ellenére azért nagyon élvezetes / hangulatos kis játék, ha az első rész bejött akkor ez szinte kötelező!!!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Vasinger!
nagyúr
Nos kipróbáltam a "Demo" verziót, de még lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Kitoltam az első részt, sajna csak részben tudtam co-op-ozni benne, továbbá pár DLC-t is megcsináltam belőle.
Viszont kíváncsi lennék arra, hogy hozza e élményben az első részt? Tesz hozzá valami újat az elsőhöz képest, vagy egyszerűen csal az első több küldivel?
Van valami hibája játéknak ami nem nagyon jön be a játékosok többségének?
Kb. hány óra a single player kijátszása?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Vasinger! #4640 üzenetére
1. Hozza. Abszolút rámentek a fun factorra, de ez jót tett neki. Még nagyobb marhulás az egész. Rengeteg új, változatos helyszín. Illetve elég erősen kapcsolódik az első részhez.
2. Sok DLC kijött már, de még nincs szintemelés. Ládákat sajna nem érdemes nyitogatni, igazán használható fegyvereket csak a bossok dobnak. Őket viszont nehéz ölni, és nem is lehet akárhányszor (van olyan pl. akit naponta csak egyszer).
3. Minimum 2x30, de inkább 2x50-60 ha minden mellékküldit megcsinálsz (normal + True Vault Hunter Mode)
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Sonja
nagyúr
Végre, az új procival/géppel már nem esik le 30 fps-re sehol. Hiába volt FullHD, és butítva, kevés volt már neki a procim, de nagyon. Volt, mikor 24fps-re is leesett, pedig eléggé le volt butítva a graf. Szerencsére ez már megszünt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
BandiHUN
veterán
A Border 1 hangulata a legjobb...a DLC-k már ott se az igazik.És a 2sajna sok tekintetben olyan,mint az 1 robot revolution DLC-je...látszik az ötlet,látszik,hogy szép...csak épp semmi "fíling".
Látszik,hogy csapatmunka.Sok ember legjobb pillanata.A Border 1-et viszont szerintem 1 ember kezdte el,és az ő ötleteit valósították meg,pont ezért is olyan jó a játék alapja hangulatilag.
A 2 egészében amúgy már egy jobb sztori...csak sajna elég sok a "felesleges" időnyújtó dolog,túl hosszúk a missziók,túl sok "alfeladat" van,túl sok idő.Annak jó,akinek pl.van 2 órája 1-1 feladatra.Viszont nekem a Border 1 legbonyolultabban félórás kalandjai jobban tetszettek...ha nincs egyszerűen az embernek ideje,gáz.Ráadásul elég nehéz,és a fél misszió is a nagy területek miatt azzal jár,hogy másnap akkoris el kell vergődnöd a sok ellenfélen át a másik feléig...és ez gáz.Mert a sok időt a sok harc is hozza,és másnap ugyanúgy,mégha az ember már jobban kikerüli is a nem kényszerharcokat,egy 1órás első fél akkoris +fél óra,feleslegesen,mire odajutsz,hogy folytatod.Egyszerűen sok missziót nem lehet "félbehagyni",és ez baj.Sokszor eleve nincs is "mentőpont" se,hogy ne kelljen egy nagy területen újra végigmenni...
Jó game.De én a 800+ órás Border 1-emmel állok kábé a felénél,és bár nem tartom rossznak ezt se,de a dlc-kbe bele se kezdtem,és ehhez sem volt hangulatom jobban nekifogni folytatni.Túl sok az üresjárat és a felesleges harc.Erre jön a gyenge loot,ami azért az 1-ben még önmagában is megérte a misszió nélküli bóklászást,itt NEM.Főleg mivel ott a kulcsos láda,esetleg a bossok.Itt NEM fogsz elmászkálni sehová,ahova már nem kell,az 1-ben még a kezdőhelyre is jó volt visszamenni nosztalgiázni,hisz a gyenge skag-ek is dobáltak narancs fegyókat rögtön ahogy a kezdőhelyről kitetted a lábad,maximum annyi,hogy a Crimson-os területek nem érték meg,mert ott egyenfegyókat dobáltak az ellenfelek.De tök mindegy volt,hol volt kedved ölni kicsit LVL50-el,PT2.5-ben,mert a legutolsó kis ellenfél is dobhatott meglepit.Itt komoly cuccok eleve nem eshetnek csak "bizonyos" ellenfelektől,bossoktól,sajnos "megoldották",hogy tényleg teljesen felesleges hétköznapi ellenfelet ölni és sima ládákat nyitogatni.Ráadásul mivel a harc nehéz,még az sincs meg annyira,mint a BL1-ben,hogy a végére összejön egy jobb fegyverarzenál mindenkinek,és tényleg lehet 1lövésezni az ellent,"funolni".Itt +3 szinttel is vonulj vissza,ha 3-an jönnek,valahogy nincsenek igazán" ultimate" fegyók.Plusz még a sebzés és az ellenfelek életereje is túlságosan emelkedik a szinttel,ami azért rossz,mert egy 2-3 szinttel magasabb ugyanolyan cucc sebzése számilag is a duplája,vagyis még a szemetet is szedni kell,ha tetszik,ha nem,mert +2 szint után eldobósak a fegyók,tök mindegy,hogy mifélék.Nincs egyszerűen "mainstream",és a "márkásabb" cuccok sem tudnak annyival többet,hogy mondjuk jó legyen a pirosfeliratos über sárga fegyó 5 szint múlva is,mert sebzésben "lelépik" a fehérek is,max. "szolgáltatásban" nem,és fájó szívvel,de logikusan dobod el a "ritkaságot" egy ócska zöld fegyóért.Megöli a loot élvezetét.Szóval gondold meg,megveszed-e...sok és nehéz harc,gatyamadzaghosszú missziók,marhasok "felesleges" harc és sok potya mászkálás,a loot érdektelensége...
Viszont JÓ játék,az 1-nek sem volt igazi párja,ennek sincs.Hasonló sem lesz.És ez ennyiből jó.A hangulat viszont meg sem közelíti az 1 első pár óráját...azzal sokat játszottam úgy,hogy egyszerűen ha volt 3-4 órám,kezdtem egy új karit,az elejéért...aztán delete.Legközelebb megint...
A többi küldiért meg jártam a netre coopozni.Itt az se mozgatott meg annyira.A szar loot nagyon hazavágja,a harc se könnyebb,nem tud az ember igazán ANNYIT segíteni se,mint az 1-ben,hiába mész kisebbekhez,+5szinttel is ugyanúgy könnyen fűbeharapsz,és a lőszert is veheted kilószámra.A BL1-ben szinte sose kellett venni lőszert...itt is olcsó,de vicc,hogy minden vackot csak azért nyitogatsz bármilyen fegyóval,karival,hogy legyen skulód...akkor már inkább az 1 sosemveszeklőszert-verziója,mint itt,hogy ha túrkálsz is,akkoris vagy visszajársz misszió közben az előző automatához,vagy megváltás lesz a következő,és sok helyen az autosave pont is ritkásan van,inkább megéri visszamenni,mert könnyen visszadob 10perces mászkálásokkal is a gém,ha meghalsz,és a nehéz harc miatt ez könnyen össze is jön,nem kell hozzá überbadass enemy sem,elég 2-3 normál ellen,ha kifogy a kedvenc fegyó,vagy meglepnek.És ilyenkor az ember hamarabb csap a quit-ra,mint mászik vissza 10 percet egy amúgy tök semmiextra helyre...és azt se tudod,hogy a hosszú misszió miatt vajon utána mi jön,mentőhely és automaták,vagy még előtted 3 ilyen ellenfélgóc van a következőig...
És maradt a kedvencem,hogy sniperezhetsz,gránátozhatsz,az első "eseményre" MINDENKI pöpecül tudja,hogy hol vagy 100m-ekről is.Még így se jutsz előnyhöz,és mivel nehéz a harc,odaérsz egy helyre,senki nem vesz észre,egy fejet elpukkantasz sniperrel,aztán futás,fedezék,gránát.És csak lesel,hogy onnan is lő az ellen,ahonnan már a lövése hangját se hallod,és alig szúrod ki a pár pixeles lövöldözőt.Ez azért gáz.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Vasinger!
nagyúr
nehéz ölni, és nem is lehet akárhányszor (van olyan pl. akit naponta csak egyszer).
Ezt most nem értem. Mi az, hogy napi 1x lehet csak megölni egy boss-t? Boss-t egyszer kell megölni, azután már halott, nem?
Mi ez az új láda/kulcs rendszer. Valaki elmagyarázná?
Melyik karakterrel érdemes kezdeni a játékot? Az egyes részt Hunte-rel játszottam végig, az eléggé bejött, de nem ismerem az újakat, másikat meg nem is próbáltam még.
Lorenzo9:
Még nem értem a hsz.-ed végére, de most már nyilvánvaló, hogy ez nem nekem való. Nincs időm/erőm/kedvem már több órán át játszani egy játékkal, tehát ez most kiesett. Már a Border 1 küldijeit is kicsit hosszúnak, elnyújtottnak éreztem néha.
Szerintem szépen felrakom apróra és eladom. Majd talán egyszer megveszem, de az nem most lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
nyú kíjz (27-ig jó):
PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 53KJ3-CK9W5-Z5XB3-T3BJT-969KW
Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 5BCTT-XX6SC-ZSXJX-KFJBJ-66R5W
PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CTWJJ-95F53-CKCW3-9JWJT-T5ZBB[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A single olyan 20-25 óra, minden mellékküldetéssel 60.
Jobban van megoldva a coop, mint az első részben, viszont cserébe jobba is függsz tőle. Az "online matchmaking" rugalmasabb, automatikusan keres neked játékot, ahova a szintednek megfelelően tudsz csatlakozni.
Az UI is javult, kezelhetőbb lett.
A DLC-k nem lettek kiemelkedőek, de darabonként 8-10 órát el lehet velük szórakozni.
Számomra a legnagyobb hiba ezzel kapcsolatosan, hogy az "lobbyban" nem látod, hogy ki játszik épp DLC-t, mert csak a főszálas küldetések alapján rangsorol. Ez persze csak akkor játszik, ha azokat is megveszed, de inkább maradj az alapjátéknál, bőven van benne tartalom.
(#4643) Lorenzo9
A túl könnyű és bosszantó halállal kapcsolatban igazad van, de ez mind amiatt, mert a 2. részt méginkább kihegyezték coopra, ahol pedig az újraélesztés miatt jól lehet csapatban öldökölni.(#4646) fi:zi'k
Persze, de a játszótársak hiába keresnek téged kis DLC-zésre, "rossz a gépem", "dolgozom", mindig csak a kifogások.[ Szerkesztve ]
-
Szerintem nagyon jó. Határozottan van előrelépés az első részhez képest, de van pár dolog, ami szerintem viszont visszalépés (pl: inventory, nem tarthatsz magadnál gyógyító bigyót, stb).
Viszont én úgy látom, hogy érdemes nyitogatni mindent, elég sok jó fegyót találtam ládákban is. A játékidő nagyon jó, én még nem fejeztem be az első végigjátszást, de már kb 75 órám van benne (ebben mondjuk a DLCk is benne vannak). Nekem a DLC-k is bejönnek amúgy, ráadásul itt már tudsz fast travelezni a DLC-k helyszínei között is.
(#4643) Lorenzo9: mondjuk az tény, hogy itt sokkal könnyebb halni, és időnként tényleg bosszantó, hogy még több szinttel alacsonyabb ellenfelek is könnyen kicsinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz BomiBoogie #4647 üzenetére
Szerintem nem lett jobb az UI, sőt. Tehát egyezzünk ki annyiban, hogy másabb.
Alaplap nélkül meg elég nehéz használni a gépet.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest