Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
én is pont ma lőttem tőle egy ilyent, tüzesbe!
Pimonnal viszont még mindig nem sikerült találkoznom...
(#3900) pohár
nem ez rendesen, pontosan és viszonylag erősen lő (persze nem egy Conference Call), de ha eldobod akkor nyomkövető rakétává válik![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
a178
tag
Az hogy létezik, hogy most végeztem Jackkel és a Warriorral és egy darab narancs fegyverem sincs? Vagy ez a szokásos? És egyébként most hogyan tovább? Ja a mellékküldikből is megvan szinte az összes. Hogyan érdemes tovább játszani?
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Hihetetlen hogy a DIO3 loot rendszere mennyivel jobb. Nem rég kezdtem, még első playtrough elején vagyok 10-es szinten, de már kaptam 3 sárga cuccot. Alacsony szintűek és gyengék, de a sikerélmény megvan, és ez hajtja az embert. Nagy kár a borderért
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
tome.jr
addikt
ll-kobe:
A loot-tal viszonylal ki vagyok békülve, viszont ami nekem nagyon hiányzik az egy normális pt3 és legalább 70-80 szint. Lvl 50 után semmi értelme fegyvereket gyűjtögetni, mindegyik ugyanolyan erős, emellett a kari sem fejlődik sehova.
[ Szerkesztve ]
-
BorgBoss
tag
PT2 (kezd újra) és megtudod milyen az ellenfél Új arcok jönnek ellened, akik összetöretnek veled pár billentyűzetet
Ha van dlc-d, akkor ugorj ki, hogy megnézd milyen szinten áll és próbáld egy szinten tartani a DLC és az alapjáték küldetésit.
Vagy egy másik karakterrel...kezd újra.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz tome.jr #3909 üzenetére
Én is hiányolok egy jó PT3-at, mondjuk regenerálódó ellenféllel.
Viszont szerintem a szint pont jó. Nem kell több szint, mert akkor túl sok tulajdonságot lehetne használni és nem sok értelme lenne a pajzsok plusz tulajdonságainak. Elég sokszor tervezem újra a tulajdonságokat, ellenféltől függően.
Én inkább egy nagy bankot hiányolok, melyben egy egész arzenált lehetne tárolni és a pályának megfelelő arzenállal indulhatnék neki.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
Az ínhüvelygyulladásra gondolsz? Volt hogy megjelenés után pár hétre, már nem tudtam fogni az egeret. Ilyen volt a STALKER is.
Nem is értem miért nem kezded újra többi karakterrel...“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
Az a baj, hogy ez csak par levelig vicces, utana sarga = kuka. Tul sok sarga van benne, akik mar durvan toljak, fel se veszik. Borderben jobb a loot. Majd eszreveszed, ha 60-on apropenzbol otszor jobb itemet veszel ah-bol, es utana mindegyik drop 0-at fog erni az ah-s cuccodhoz kepest.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
chokeee
aktív tag
Nekem valaki játszani az elejétől coopban?
gumiczuczli
-
BorgBoss
tag
válasz tome.jr #3916 üzenetére
Ez eddig oké, de valami humánusabb megoldásra gondoltam Olyan eredetire...Nem is értem, hogy miért lenne baj, ha lenne egy végtelen bank. Nem sokat játszik a nehézség témakörében. Biztos sok memóriát foglal
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
tome.jr
addikt
Új kód:
WinPC: C3CBJ-CW5HS-6J3TJ-3B33T-5RXFJ
-
Mukorka
addikt
Pt2-ben most dobtam be fél millát és nem kapom a good touch-ot...
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #3930 üzenetére
miért nem lehet azt megoldani, hogy az új class jöjjön egy DLC-ben a történeti szállal? faszért kell kihozni külön
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tome.jr
addikt
Az teljesen kizárt, azért ezek a srácok se saját pénzük ellenségei.
Én is jobban örülnék a kampány DLC-knek mégha olyan gyengék is mint Scarlett. Ha az új kari nem jön be akkor lehet bele se kezdek vagy 1-2 óra után abbahagyom. Új sztori esetén meg nem tudják annyira elrontani, hogy azt egyszer legalább ne vigyem végig, ami azért legalább 3-4 óra játékidőt jelent. SP-n kívüli új karakterért valószínű csak akkor adok pénzt ha az a psycho bandit/Steve lesz.
-
tome.jr
addikt
Új kód:
WinPC: 5JKJT-S5WZS-FB3TB-T33J3-9W33B
-
A Bee-t dobta valakinek patch ota? Milyen dropratere szamitsak? Illetve ugyanolyan shieldet dob, vagy azt is nerfeltek?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
( V )
veterán
válasz tome.jr #3935 üzenetére
(#3936) maross
ez mikori pecs lenne? az október végi?a droprate sztem ugyanaz (nálam kb 1/5), bár "már" 2szer találkoztam narancs "item of the day" shopnivalóval, ebből az egyis az 5.-ik karakter cucca volt... (csak tudnám minek dobálja a holmiját amikor meg sincs...)
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
-
sss
őstag
Azt lehet tudni, hogy hány dlc lesz a játékhoz, illetve a season pass tartalmazza-e az összeset?
-
pohár
félisten
lesz SP-on kívüli is, de maga a SP 4 DLC-t tartalmaz
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
tome.jr
addikt
Az "SP-on" és az "a SP" kb. olyan mint a 100x-or. Helyesen "SP-n", illetve "az SP". Mint pl. BKV-val, MÁV-tól.
A mozaikszókhoz a toldalékokat olyan formában fűzzük, amilyet kiejtett hangalakjuk kíván; tehát ennek alapján vesszük tekintetbe az illeszkedés és a hasonulás törvényeit, továbbá kiírjuk az esetleges előhangzót.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Na akkor majd ha lesz fölös kess (nem mostanában lesz), akkor zaklatom Daniht (Danih-t?) dlc ügyben.
-
tome.jr
addikt
válasz kapcsolat88 #3944 üzenetére
Egyik se. "SP-n kívül" a helyes írásmód. Ha mozaikszót csinálsz a Season Pass-ból és SP-nek írod, akkor azt úgy is kell ejteni és a toldalékot is eszerint kell hozzáilleszteni. Tehát SP kiejtve espé és nem Season Pass. Helyesen megveszem az espét (SP-t), benne lesz az espében (SP-ben), várok az espére (SP-re), stb.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tome.jr #3942 üzenetére
igaz, eddig eszembe se jutott, hogy ez mozaikszó, osztmivanhe...
a megkülönböztetés miatt írtam így, mert a SP lehet single player is (most aztán kivágtam magam )
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest