Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson1190

    tag

    Sziasztok!

    Van esetleg Soproni vagy környékbeli itt?

    Nemrég költöztünk Sopronba és azzal szembesültem, hogy nemigen van szaki itt, aki érdemben alkatrész csereberén kívül hajalndó lenne foglalkozni a 46 25i coupe-mmal.( Az autó full hobbiató, rozsdamentes, gyár közeli.)

    2 dolog van vele jelenleg:

    - Hidegen első indulásnál pöffent egy kis kékes füstöt, gyanítom szelepszár szimmeringezni kéne, ezt a helyi szaki nem vállalja, mondván "nem éri meg neki"

    - Kipufogóst is keresek, mert nem bírtam magammal és rakattam bele schmiedmannos hengerenkénti leömlőt 400 cellás sport katalizátorral, de mondjuk úgy, hogy a kipu illesztése nem sikerült annyira jól a gyári végdobbal, így picit kifúj

    Nem vagyok fakezű, egy csomó dolgot megcsinálok rajta magamnak. Szelepszárazáshoz, vezérlés beállítón, meg rugóprésen kívül kellhet még más? Vanos rögzítő? (Nem találtam neten infót róla pontosan mi kellhet, 50s kids-es vidit láttam, nyilván minden tömítést amit megbontanék csere.)

    Extra:
    -Gépműhelyt is keresek, mert szétbontottam egy m54B30-at, sajnos fel kell fúrni 1-es túlméretre, de nem tudok megbízható gépműhelyt. (Nem fontos, hogy a környéken legyen.)
    Ui.
    Ha a környéken szeretne valaki diagolni/kódolni van Istám, Inpám, Ncs-em, szívesen segítek.

    [ Szerkesztve ]

    Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9

Új hozzászólás Aktív témák