- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibe
aktív tag
Egy kérdés ismét, olyankor mi van ha megöltem kérdés nélkül Raphael old enemyjét Yurgirt, és nem adott, vagy nem találtam meg az első gemet.....
Ír egy titkos átjárót is a mauzóleumban, de azt nem tudom hol van.[ Szerkesztve ]
-
sumdudum
tag
Mondjuk ez egy elég masszív buildnek néz ki Gale számára: [link] vagy főkari multiclassolt wizard számára^^
Mi a Jedi kivitele a Thay Nekromanta könyvnek? Ha elpusztítom? Vagy ha megsemmisítem? Nem akarok halottakat élesztgetni, meg hullákat cipelni, de úgytűnik akkor megy tovább a küldetés; Ha viszont elpusztítom akkor kapok expt.. Gale-el olvasnám, van bármilyen negatív kihatása ha elolvasom?! [ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
HUN_Sector
őstag
Számomra újdonság: Ha van nálad owlbear tojás, Lady Esthert meg lehet győzni, hogy az githyanki tojás
-
sumdudum
tag
válasz HUN_Sector #1858 üzenetére
Ennek egyébként nincs következménye?! Vagy, csak MÉG nincs?!
Azt olvastam Redditen, hogy a DnDbe 20as szint a max és rengeteg spell meg class maradt ki így is a BG3ból! Szerintetek is lesz kiegészítő?!
Extrém jól sikerültek az eladások, gondolom, volt bőven bónusz is a készítőknek! Nagyon helyesen! És úgytudom, hogy astory sem zárul happy endingel.. [ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
válasz UberMutant #1861 üzenetére
És az végülis jó vagy rossz?! Jedi vagy Sith?
bár gondolom akik ezzel kereskednek, nem a jó ösvényét járják.. Kowalsky#2903
-
Ellia
addikt
válasz sumdudum #1859 üzenetére
Direkt húztak lvl 12-nál határt, egyszerűen nagyon OP lett volna minden (nem mintha most nem az lenne egy kis gondolkodás után az összes karakter ).
Szerintem kieg. nem lesz, az abszolút története le lett zárva, inkább kapni fog majd a definitive editiont (hasonlóan mint a DOS 1-2) minden földi jóval megkenve. -
sumdudum
tag
Javíts ki, ha tévedek, de az agyrágó bogár a fejedben marad; Vagyis nincs befejezve nem?! (nemtudom, Act1-et sem sikerült még végig tolnom) Csak innen-onnan olvasok infókat.. Én úgy gondolnám, hogy az Absolute története egy felvezető volt, de ott vannak a Mind Flayerek, és azoknak a története nagyon nincs befejezve.. És hát ugye az intró is a Mind Flayer hajóval kezdődik.. Noh mind1, én bízom benne, hogy lesz folytatása.. [ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
kicsako
őstag
válasz HUN_Sector #1858 üzenetére
Spoiler tag kérlek
-
_drk
addikt
válasz Ereshkigal #1868 üzenetére
Engem most kicsit zavar hogy megállt 12nél a fejlődés.
Megértem a balansz miatt, meg így is nagyon erős vagyok és így kb pont ki-ki meccsek a nagyobb harcok.most öltem Gortash-t, aki azért leverte a végére 2 karim, és ott végig verni mindenkit alvás nélkül nagyon kemény volt. majd utána a sárkány, aki egy attack-al lesebez 100at, az is kemény volt. Csak hogy én rengeteg mellék questet megcsináltam, rengeteget lootoltam, tehát megdolgoztam érte.
Plusz oda figyelek a csapat összeállításra, elég sokat olvasgattam hogy és mint kéne csinálnom a dolgokat.
Nyilván lehetne minmaxolni még bőven de az nekem már kicsit ilyen eltöröd a játékot feeling.
De itt úgy látom ez kell a végére. Szerintem direkt erre optimalizálták a harcot. -
válasz sumdudum #1859 üzenetére
Direkt maradtak 12 szint maximumnál, mert a felett már olyan erősek a varázslatok, hogy isteni szintre emelkednek a varázslók és papok. Pont ez nem tetszett nekem annak idején a Throne of Bhaal-ban, hogy az erős varázslatok miatt extrém erős ellenfelek voltak, és ezért minden harc előtt fél óráig kellett buffolni a karaktereket. Nem is játszottam végig e miatt a BG2 kiegészítőjét.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ted_Beneky
senior tag
Engem csak azért frusztrált, mert váratlanul ért. Ott álltam az Act3 közepén és nem fejlődtem sehová. Azt megértem, hogy a túl erős spelleket lekorlátozták, de például több HP-t nem kaphattam volna, vagy plusz egy 3as/4es varázshelyet vagy egyéb apró buffot? Simán elengedtem volna 13-14ig ezekkel.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Tibe
aktív tag
Kérdésem van újra. Nem lehet újra elosztani a szintlépéseknél lévő dolgokat egy karakternél? Gale-t a mágust akarom egy irányba specializálni, de már lvl9-es...
Köszi! -
Tibe
aktív tag
Köszönöm!
-
válasz Ted_Beneky #1871 üzenetére
Én második végigjátszásnál már Act 3 elején elértem a 12. szintet, és nem hiányzott a további szintlépés (Tactician nehézségi szinten)
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HUN_Sector
őstag
Első végigjátszásra druidával toltam, owlbear formában kvázi elpusztíthatatlan volt, baromi nagyokat ütött, körönként háromszor.
Másodikra papnőt indítottam, de a varázslatok hamar elfogynak, közelharcban (hiába war domain), harmatos gólyaf*ng. Dexterityre kihúzott, így is minden ötödik támadása betalál az ellennek. Ennyire menthetetlen ez az osztály?
Erősen gondolkodok a paladinra átképzésen, de a Minthara-Karlach-Tav paladin trió felállás félek sok lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz HUN_Sector #1877 üzenetére
Speedrunokon owlbeart használnak Katheric ellen. Nyomnak rá egy enlarge spellt, majd ráugranak az egyik platformról. Placcs!
A Cleric az wisdom-ra és strength-re épít, miért dexterity?
-
VikMorroHun
senior tag
Ez vótmá? Én végig röhögtem.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
HUN_Sector
őstag
Finesse Drow cleric. Dexterity + Wisdom.
Az eredeti elgondolás az volt, hogy, jó lesz a dexterity a gyárilag hozzá társuló handheld crossbow proficiencyhez és el is akartam találni az ellenfelet. Illetve egy jóféle planar ally deva/fiend/djinny társ sem jött volna rosszul. De ez a körönként kiosztott 6-15 sebzés (még csak egykezes fegyvere van), illetve a javarészt support spellek teljesen megölik. Közben a trickery rogue Shadowheartommal élvezet a játék. Karlach paladinja szétcsap mindenkit még smite nélkül is, míg Wyll/Gale szinte kifogyhatatlanul osztja a mágikus áldást. (Oké, most hetesen Wyll 2 darab eldritch blastja még gyenge)
De ez a cleric... ez közelharcosban is bénácska volt a szentem, azután képeztem át dexterity-finesse ágra. Nem lett jobb.Néztem a Rangert, elfnek való, még ha sötételf is. A Beast master közel áll a druidához (de elég felszíni elf életforma), de ott van az extra támadás, két medvét is idézhet és ha pókot választok, annak van egy olyan képessége, hogy minden az lény még egyet támadhat. De játéktechnikailag elég éles váltás lenne számomra.
-
Ellia
addikt
válasz HUN_Sector #1880 üzenetére
Monkot próbáltad? Ha már közelharcost szeretnél. Elég erős és sokat is tud ütni. Elég jól lehet vele stunolni az ellenfelet ami sokat segít (én pl.
így csaptam össze, hozzám se ért), ellenben területre ható képességei nem igazán vannak.Ansurt -
HUN_Sector
őstag
A bárdtól és monktól ódzkodom, az egyik piás éneklős nyikhaj a szememben, a másik meg egy mezítlábas karatekölyök. Azok harcmodora minden játékban távol sll tőlem. Vagy heavy tank, vagy support, vagy idéző druida szeretek lenni. Support cleric nem jó, druida megvolt, akárhogy is nézem, a pala-fighter-ranger trió marad csak… Kevés a class
Esetleg talán még egy jó assassin… hmmm -
válasz HUN_Sector #1882 üzenetére
Pedig a bard jó support, és mellette ha jól fejleszted, a top damage dealer is lehet hand crossbow-val.
-
_drk
addikt
Én mióta Shadowheart-ot át raktam tempest-re, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Passzív miatt maxosan sebzi a thunder varázslatokat.
Banishment is nagyon imba spell.
Mellette meg heavy armor és constitution segítő passzívval már nem szakad meg a koncentráció.
Érdemes használni a negatív cuccok levételét is a tarsakrol.
Na meg persze amiért a csapatban van, hogy állandóan heal-el.
Ja és játék elején a lebegő fegyver kurva jó volt.Vele ellentétben Gael állandóan fekszik varázsló kopenyek a végére elég gyengék.
-
Franklin
addikt
válasz HUN_Sector #1882 üzenetére
Ranger 5 Gloomstalker / Rogue 7 Assassin multiclass is elég ütős íjjal, körönként több sneak attack iszonyat sebzést tud kiosztani. És ugye nem is mindig kell sneakelni, a lényeg h Advantage legyen az enemyvel szemben, akkor már ellőhető a ranged sneak attack.
Legolas build néven fut
-
sumdudum
tag
válasz fiATHaLON #1642 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy abszolút nem(én is gondolkoztam ezen a mod-on);
Ha ő a táborba van és ugyanúgy megkapja az exp-t amikor partyba rakod akkor mi a gond?! Max, ha úgy érzed és ismered a játékot, rakd magasabb nehézségi módba.
A lényeg, hogy élvezd a játékot, ez rólad szól, amit felvázoltam teljesen elfogadható számomra(pont amiatt gondoltam én is erre a modra, mert van egy megszokott vagy kialakított partim, miért kell lecserélnem valakit azért, hogy megoldjam egy nem szívlelt vagy nem a partyba illő karakter küldetését (Ha megkapja az Exp-t, lehetne azt is csinálni, hogy minden felvett karakternek van beleszólása legalább az ő küldetésükbe, akár partiba vannak akár nem)
Én lvl20 mod-ot és dupla exp-t játszok, de közepes nehézségen(bár normál esetben mindig easy-t indítok mert igazából csak a story érdekel, de kezdő vagyok BG-ben (vagyis régi új, 21éve) könnyítek is meg nem is, meg kevés a szabadidőm.. (más szerint csalás, de nem ugyanannyi időnk/munkánk/elkötelezettségünk/kedvünk van).
De, egyébként pár napja írták, hogy készül hivatalos mod támogatás! (egy DLCről is felreppent pletyka YT-n)Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
Szerintem pedig a Drow nagyon jó adottsággal rendelkezik, csak sokan nem választják mert sötét elf (azaz gonosz).. Kb mint a Gith (róluk nem sokat tudok, de kb tömeggyilkosoknak, mészárosoknak állnak be a történetbe)
Maga La'zael mondja el, ha találkoztál már a fajtájával, valószínűleg kibelezett volna, kérdés nélkül!
Egyébként itt egy Ranger build: [link] Raphael és társai 1 kör tactician..
Build az első kommentben pinned (attrib-okat nem ír, de ez kitalálható)
A készítőt meg.. díjaznám egy trófeával...[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
Secundus
tag
Egy kérdésem van a Shadow Curse eltüntetésével kapcsolatban. Én hamarabb találkoztam Oliver-rel, mint ahogy beadta volna a Shadow Curse küldetést. Gyakorlatilag a legelején, ahogy beléptem a Shadow Cursed Land-re. Ezért elküldtem a fenébe Oliver-t, amikor bújócskázni akart. Ezen berágott rám, lehívta Mamit, Papit és Doggy-t, akiket kardélre hánytam, majd utána Oliver eltünt. Most járok ott, hogy már minden küldetést megcsináltam, már csak Kendrick Thorne legyőzése van hátra, és ekkor merő véletlenségből megtaláltam AC-t, lantját, beszéltem Halsin-nel, megvédtem a portált. stb. Thaniel megvan, már csak Oliver-t kell "megszereznem". Sajnos korábbi mentésem nincs meg, mert hardware csere miatt újra kellett telepíteni a gépet, és az összes mentett állást nem húztam át pendrive-ra, csak az utolsó 6-8 óra mentéseit. Kérdésem a következő: elő lehet még Oliver-t valahogy csalogatni és folytatni az átok eltávolítós küldetést, vagy így jártam, és a föld örökre átkozott marad?
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
fiATHaLON
őstag
válasz sumdudum #1887 üzenetére
Köszönöm! Ha egyszer belekezdek, akkor valószínűleg én is
hasonló modlistával indulok neki, talán még a 6-os party és
mehet a tactician. Valóban nincs annyi időm nekem sem,
hogy pl. az itt olvasható többszöri végigjátszásokat megengedhessem
magamnak. Muszáj tömöríteni.
De egyelőre beszippantott a Rogue Trader... Owlcaték sokkal kevesebbet
kanyarognak a mai trendek felé, a WH40K világában meg egy fele ilyen jó
rpg is ütne számomra. -
LK
addikt
Nexusból szeditek a modokat? Steam nem szankcionálhat ezek miatt?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Secundus
tag
válasz Franklin #1891 üzenetére
Köszönöm. Igen, így működött. Visszamentem és bementem a házba, majd egyszer körbejártam a ház körül és hopp, ott volt bent Oliver és a portál. Így már sikerült leszedni az átkot a ShadowLand-ről.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
HUN_Sector
őstag
Két érdekesség Act 2 Moon Tower prisonban
Én nem tudtam, de harc nélkül ki lehet eldritch blastozni a foglyok mögötti kőfalat. Csak az utolsó őrnél fel kell ugrani a dobozokra és hátramenni a hátsó járathoz (azonban gyorsan egymás után kell a kettőt széttörni, vagy a csoportok egymás nélkül lépnek le) Oathbreaking
Oath of the ancients paladin ha megöl egyetlen őrt is (harcot kezdeményezve), elveszti a hitét -
Franklin
addikt
válasz HUN_Sector #1898 üzenetére
Én a prisont úgy szoktam kipucolni, hogy
kívülről felugrálok a középső torony felső szintjére, az egyik ottani kincses ládát a létra tetejére dobom, így nem tudnak feljönni az őrök, majd a párkányról mindenkit lelövöldözgetek -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Basszus mennyire más úgy tolni az Act 1-et, hogy tudom mi merre van, mit érdemes csinálni. Anno nem értettem, hogy hogyan lehet tök magas szintre fejlődni ott, erre most még ki se takarítottam a
, de már lev 4 vagyok. Hehh.Goblin tábort Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...