- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Egy RX7800XT-t mennyire fogná vissza egy ryzen 7 5700X processzor? Illetve rx67000XT csere RX7800Xt-re sokkal előrébb lennék?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
pandras83
senior tag
válasz kolopele #87603 üzenetére
Persze meg a golyós egér is jó a parasztnak, minek vesz lézerest, csak szórja a pénzt a világba, amikor a golyós is ugyanúgy mozog a képernyőn, ugyanúgy lehet vele kattintani. Ssd is minek, nem ráérsz? Sietsz valahova? 6700xt is minek? 60 fps-t egy szakadt 1070 is tudna hv apróról, harmad annyiért. Ja és régen minden jobb volt.
Cyberfuck Patchrunner
-
veterán
válasz pandras83 #87604 üzenetére
Nálunk a jelenlegi konfigom a lol-t elviszi 149 fps-el, most hogy az FPS korlátozást kikapcsoltam/120 volt/. Tesom mondja higgyem el, ennek a duplájánál , amit a 300 adna már látható lenne... még folyamatosabb lenne a kép. Kevésbé terhelné a szemet.
[link][ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne. Játékok közben ez nem fordul elő de mikor böngészek akkor ilyen random "sakktábla" szerű fekete fehér részek jelennek meg a kijelzőn. Ez mi lehet?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
hibavissza
veterán
Üdv, 3070-et hány érrel kell bekötni a tápba? Elég egy Y kábel vagy minden pinhez kell a dedikált ér (16 pin)? A tápon 16 dedikált pin van a videókártyának. Nvidia 8 pint ír, de akkor miért van a kártyán 16? Palit az oldalán ennyit ír, hogy Power Supplement 8 pin X2 és 220 Watt.
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
válasz hibavissza #87608 üzenetére
Ha max 200w lenne, mint a 4070-en nálam, akkor elég lenne 1x8, de mivel túllépi a keretet, kell neki még egy nyolc pines. Lehetőleg külön ágról csatlakoztasd.
Cyberfuck Patchrunner
-
hibavissza
veterán
-
5leteseN
senior tag
Érdekes problémába futottam bele. A DELL T5810 egyik hosszú PCIe 16x aljzatába raktam a második VGA-t(GTX960), és nem jön ki belőle csak nagyjából 75% teljesítmény. Ezt úgy tippelem, hogy a PCIe2.0 x16 miatt van. Hiába PCIe3.0-ás szegény VGA, ezek szerint a "teljesítmény" nem fér át a "csövön", betoppant a palack-effekt.
Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a PCIe3.0 x8 jobb(nagyobb) sávszélességet ad, mint a PCIe2.0 x16.
Mi a vélemény?Addig is nézem a neten, hogy az x8-as(ok) PCIE2.0 vagy 3.0 szabványúak a T5810?
-
kolopele
nagyúr
válasz pandras83 #87604 üzenetére
Így van, mindenben egyetértek, lézer egér ugyan minek egy böngészéshez? Játszani single gamet főleg kontrollerrel kell. SSD? Az jó ha van azért, bár nem létkérdés, mondjuk a hangja tud idegesítő lenni. 6700XT? Azért az már nem árt ha az ember Alan Wake 2 - vel is játszik
[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
válasz 5leteseN #87611 üzenetére
Sikerült a dupla-széles VGA-kat az egy köztes feláldozásával a 3.0x16-okba bele gyömöszkélni. A pechesebb kártya a kettő közötti 2-3 mm-es sávon át szippantja a hűtőlevegőt!
A DELL mérnökeit meg "csókoltatom", a PCIe 2.0x4-et egy teljes(x16) hosszúságú csatlakozóval álcázták! " "
Sikeres volt a megtévesztés. Bevettem, hogy a teljes méretű PCIe aljzat teljes sávszélességű!Kicsit szoros elrendezésben, de a GTX960 most már be tud nézni jóval a 60-70%-os igénybevétel fölé is!
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
válasz 5leteseN #87613 üzenetére
Ez nem a dell mérnökein múlik, hanem az intel mérnökein. A PCI-E sávok a processzorban vannak, csak egy bizonyos mennyiség osztható ki belőlük. Lehet bridge chipeket használni, vagy külön chipsetet, de azt az ilyen teszkótorony oem gépekben nem használják.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Vettem egy RX 6650 XT-t és az lenne a kérdésem, ha a GPU órajelét többnek írja az Adrenalin mint a gyártó akkor valószínű, hogy másik bios van a kártyán? Értem ez alatt, hogy nem a gyári? Köszönöm! -
kolopele
nagyúr
Ne valószínű, két 6600 - as ment át a kezeim között az elmúlt hetekben, egy Pulse meg egy Asus Dual, mindkettőnél 2650 mhz körül írta ki a max. órajelét az adrenalin, és ennél a videónál is látható, hogy ahol a 100W - ba belefér, 2600 felett jár az órajel, ha kitolta volna a Power Limitet mindnél túllépte volna:
[link]
A referencia 2491 mhz elvileg, de ezt az egyedi kiadások szokás szerint magasabbra emelhetik (a GPU-Z egyébként 2491 - et írt ki mindkettőnél, azaz gyári biosnak kellett lenniük).[ Szerkesztve ]
-
mcload21
tag
Sziasztok.
A gépem pár napja elkezdte azt csinálni, hogy főként amikor youtube videókat nézek, de van amikor hdd-ről nézett videóknál is; megáll az egész rendszer se kép- se hang. Valamelyik venti pörög, mint az állat. Nem reagál semmire. Tápot ki kell kapcsolni. Amikor újra elindítom, a windows azt írja, hogy illesztőprogram időtúllépés történt. The windows video driver timeout detection and recovery delay (TdrDelay) value is configured too low.
vga- rx 460, a konfigon és programokon nem változtattam semmit. ram, cpu, vga, alaplap hibát nem találtam (persze előfordulhat...) -
mcload21
tag
A drivert többször újratelepítettem. Sajnos nem használt. Találtam egy leírást, amely szerint regedittel módosítani kell egy fájlt, amiben egy vga-hoz tartozó érték túl alacsony. Mostmár csak várni kell, hogy jelentkezik -e újra a hiba. A rendszert csak a legvégső esetben telepíteném újra- nagyon be van lakva...
-
válasz 5leteseN #87613 üzenetére
Nem véletlenül vannak egy slotos blower Quadro kártyák. Workstationokba olyanokat szántak, nem a gémer dupla slotos kártyákat amik belülre is nyomják a hőt
A 2.0-ás slot az a chipsetből jön, inkább csak raid vezérlőnek vagy hálókártyának.
Gondolom arra gondoltak hogy 8x-es kártyát stabilabban tart. (némely raid kártya 8x de a sávszélét meg úgysem használod ki mert fizikailag nem fér annyi vincsi a gépbe)
Annál a gépnél amúgy feliratozva vannak szépen, még wattot is jelölnek (ami persze csak szabvány miatt kell mert simán megy a 75w-os kártya is a 25w-os slotban)[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
válasz MasterDeeJay #87626 üzenetére
Néhány bővítési próbálkozás után teljesen érthető.
Nálam az 5-ös VGA-ba ment a kifújós(blower) Vega56, mert az hosszabb és túlnyúlik a 960-ason, így nem csak a 2-3 millis kártyák közötti légrésen tud hűtőlevegőt szívni, hanem a blower 960-as hátlapján túlnyúló 1/3-dnyi felületén is. Nem optimális, de a felcserélt elrendezésnél sokkal jobb(nak tartom). A 960-as meg szinte jól érzi magát a 3-as slotban. A 6-ost meg megkapta a 620-as LEXAR SSD, a korábbi PCIe2.0-ás helyett és máris tudja a 3500Mbps sebességét a korábbi 2.0-ás hely 2000-2500 közötti értékei helyett.
Nagyjából ez a maximum a jelenlegi elemekkel.
-
belezs
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek, ha nem akkor bocsánat
Vettem egy RX 7800 XT videokarit, minden szuper vele, viszi a játékokat, hatalmas ugrás az előző GTX 1060-hoz képest.
Viszont van egy furcsaság, kíváncsi vagyok mit gondoltok az alábbi jelenségről:
Adott a PC asztal, aminél vagy én játszom, gépezek, vagy párom home office-ból dolgozik laptopról. Mivel kell neki is kell nagyobb a monitor, ezért egy kétirányú HDMI kapcsolót vettem, amin van egy gomb, ezzel tudunk váltani, hogy a PC-ről vagy a laptoról kapja a monitor a jelet. Eddig tök jól működött. Viszont az új videókarival, ha bekapcsolja a laptopot, és átvált, akkor a PC-n elkezd sípolni, de úgy, hogy nincs bekapcsolva a gép. Ez mitől lehet? Van valami ötletetek, hogy lehetne ezt kiküszöbölni? Nem akarom állandóan ki-be húzkodni a videokártyáról a kábelt, nem hiszem, hogy jót tesz neki hosszú távon.
Köszi előre is, -
Csupingo
veterán
válasz belezs #87628 üzenetére
Talán valami olyan gond lehet, hogy kikapcsolva is némileg áram alatt marad a gép. Esetleg a win-ben a gyors rendszerindítást lehetne kikapcsolni.
Vagy a biosban az energiagazdálkodásnál az ErP-t kell bekapcsolni, ami szokott eup 2013 néven is lenni.
Esetleg a deep sleepet bekapcsolni a biosban. Átnézni, kipróbálni a kikapcsoláshoz, altatáshoz tartozó "state" szinteket.
Végső esetben cserélni a hdmi elosztót, lehet, hogy egy másik jobb leválasztást biztosít.
A gép földelt konnektorba, hosszabítóba van csatlakoztatva ugye?Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
Csupingo
veterán
válasz belezs #87630 üzenetére
Az első lehetőségeket azért előbb végig próbálnám. Talán ha a ki-be kapcsolós módszernél maradsz, jobb lenne akkor is kikapcsolni a gyors rendszerindítást. Hivatalosan ez a módszer nem árthat a hibrid alvásnak se amit alapból használ a win, de én nyugodtabb lennék.
Ilyen pl. S3, S4 szintekre gondolok, amik azt határozzák meg, hogy milyen beállításokkal álljon le a gép. Pl. milyen részei maradjanak áram alatt, stb.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
phain
tag
Sziasztok !
Egy gyors segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy Asus RTX 3060Ti- t, de a mostani configom egy i7-9700K egy z390es foglaltban. (most csak irodázásra használva).
Viszont ha már itt a 3060Ti akkor néha játszanánk barátokkal valami buta battle royal-t 1080P-be kizárólag. Mostani configgal erősen érzeni a bottle neck-et, szóval kicsit upgradelnem kellene.
A legminimálisabb befektetéssel szeretném kihajtani ezt a kártyát.
Kérdésem milyen procik jöhetnek szóba ? Egész életembe inteles voltam, de most bármit meghallgatok.
Előre is köszönöm annak aki veszi a fáradtságot és segít. -
gejala
őstag
Az ilyen másodpercekre megakad dolgot biztosan nem a 9700K okozza.
RAM bármilyen rejtélyes problémát képes okozni, ha fizikai hibás.De mivel itt valami online játékról van szó, simán lehet csak ócska programozás (online játékok 80%-a egy rakás szar) plusz ott bejátszik a netkapcsolat/netkód is. Meg kellene nézni valami jól megírt single játékkal, hogy ott mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
benceforce
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: nem értem mi okozza azt, hogy néhány barátomnak gyengébb a gépe, mint nekem és mégis minden játékban több az fps-ük. Ryzen 5 3600 + GTX1060-nal annyi az fps-e, mint nekem Ryzen 7 5700G + RTX4060-nal. Ez amúgy Fortinte, ugyanolyan beállítások mellett, minden driver, windows frissítés, stb. a helyén. Mi okozhatja mégis ezt az óriási fps eltérést?
-
Pikari
addikt
válasz benceforce #87638 üzenetére
Rengeteg dolog. Nem sokat írtál le a gépedről. Lehet, hogy csak egy beállítás a probléma, vagy valami a szoftveres környezeteddel nem oké. De akár még az is lehet, hogy a kártyád pci-e 4x módban fut 16x helyett, mert rossz helyre van bedugva. Alaposan nézegess utána a beállításoknak a biosban is. Pl ellenőrizd, hogy dual channelben fut -e a memóriád, és a szokásos dolgokat tanulmányozd át. Lehet thermal throttling is a gpu vagy cpu részéről, és még ezeregy különféle dolog lehet a háttérben.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Tudna abban nekem valaki segítséget nyújtani, hogy egy MSI RTX 2080 Gaming X Trió aminek van 3db 1.4es DP és 1 2.0-s HDMI kimenete, miként tudna normális 4K-s színhű képet kiküldeni egy 4K-s Samu tvre???
Ezzel szívok egy ideje sajnos.
Alapállapotban egy DP-HDMI kábellel van összekötve a PC és a TV.
1080p 60-ban megy tökéletesen. Lehetőségem nyílna a 4K gamingre, mondom hajrá, de amint átrakom a felbontást 4K-ra, lekezeli a TV szépen de valami fura lesz a képen. Kiderül az, hogy a szín átmegy YCbCr420-ba. Full HD-ban tökéletes.
A TV biztosan tudja az RGB és más normál színplatettát, mert egy PS5 is van rákötve és ott kristálytiszta gyönyörű minden RGB-n is.
Szóval vagy a kábel vagy a kimenet a ludas.
Egyenlőre azt próbáltam kiderírteni, hogy a DP to HDMI kábelem milyen lehet az nem 1.4-es bár kétlem vagy a másik vége nem 2.0.
Vettem egy rendes hdmi 2.0 to hdmi 2.0 kábelt mert elvileg a vga specjében le van írva tudnia kéne a 4K60-at, deee amint rámegy a kábel lehall a jel. Szóval valszeg mégsem tudja illetőleg így szerepel a leírásban:
,,HDMI™ x 1(Supports 4K@60Hz as specified in HDMI™ 2.0b)"Kérdésem az lenne, kellene tudnia a hdmi kimenetnek a 4K60-at vagy inkább a DP 1.4 kimeneten próbálkozzak, mert akkor visszaviszem a kábelt és beszerzek egy 100% biztos 1.4 DP to HDMI 2.0 kábelt.
Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Csupingo
veterán
válasz Brian_GT #87643 üzenetére
A hdmi kimenet a kártyán biztos tudja a 4k 60Hz-et. A tv-n nem eltérő specifikációjú hdmi portok vannak? Talán nem mindegy, hogy melyiket használod. Sőt, régi samsungoknál ha jól rémlik, volt olyan is, hogy a normális működéshez a tv menüjében PC-re kellett nevezni az adott bemenetet. Mivel a kártya biztos tudja amit kell és ha a tv-n jó helyre csatlakozol, akkor csak a hdmi kábellel lehet gond. Abból kéne egy megfelelőt venni. (Régen ezeket "hdmi, high speed with ethernet" -nek hívták. Szerintem "sima" dp-hdmi kábellel nem működhet, ahhoz már drágább aktív átalakító kéne. Egy megfelelő hdmi-hdmi kábel lenne a legegyszerűbb megoldás. (Ha hdmi-n szebb színeket akarsz, akkor nem árt a driverben a kimeneti dinamika tartományt teljesre tenni.)
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Brian_GT
őstag
válasz Csupingo #87644 üzenetére
Szia!
A TV bár 4-5 éves, de 2 csatlakozója tuti tudja a 4K60at sőt sztem mind, ebből 1 ARC stb szóval ez rendben van. Ezért is írtam a PS5 is megy szépen, bár tény nem írtam le ezekkel tisztában vagyok.
Kipróbáltam mindegyikben egyiken se jó, amint rádugom meghal. Nem talál jelet onnantól.
Nincs külön PC opció, automatán megtalálja szépen mivel dolgozik, ilyen gondom sohasem volt ,meg mint említettem full hdben használtam mindig is.
A HDMI 2.0 to HDMI 2.0 kábelt kipróbáltam most nincs fél órája, ugyan ez a jelenség. Lehall, nincs jel.
Tudok 4K60at létrehozni az eredeti most is használatos DP to HDMI kábelemmel. Ami mivel nem most vettem nem tudom mit tud de gyanítom a DP oldala min 1.2 az pedig már alapból tudja a 4K60at...és a HDMI oldala is szerintem 2.0 de az nem biztos, ezért próbálkoztam első körben egy full HDMI kábellel. Sikertelenül.
A beálíltásokat pedig automatikus tiltja az nvidia a fenti esetben.
Mostani kábel: tud 4k60at de YCbCr420 és minden más is szürke, nem tudom állítani.
HDMI 2.0 to 2.0: nincs jel, lehall.Mi lehet a gond. Az hogy 3m-nél hosszabb távolságon próbálkozom? Mármint a hdmi to hdmi kábel esetére gondolok most. 5m-es kábelt vettem mert kell annyi. NAgyon nagy mokkolás kéne hogy megoldjam 3 méteressel. Azt tudom hogy a PS5-ön 3 méternél hosszabb kábelen nem megy át a 4K jel. Ez tapasztalat meg tudva levő is.
PC és TV között is ugyan ez a szitu? Csomó embert tudok aki 5 méterrel használja...lehet ők 2.1-el és erősebb a jelük?[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Csupingo
veterán
válasz Brian_GT #87645 üzenetére
Annyira nem vagyok bent a témában. Nekem annyi rémlik régebbről, hogy kezdetben hdmi-vel fhd-ra mondtak max. ~10 métert. Viszont itt a fórumon is többször írták már, hogy 5-10 méternél is működik nekik a 4k 60Hz-es összeköttetés. Szerintem egy megfelelő kábellel illene működnie 5 méteren. Esetleg kérdezz be a htpc topikba is, ott vannak a tudorok.
-
Brian_GT
őstag
válasz Csupingo #87646 üzenetére
Nekem az gyanús ami a vga specjébe van írva a hdmihez ez a zárójeles dolog, amit becopyztam, hogy ,,HDMI™ x 1(Supports 4K@60Hz as specified in HDMI™ 2.0b)"
Ez nem tudom mire akar utalni, de sztem a hdmi 2.0 to hdmi 2.0-nál itt lesz ludas valami.
Azért gondolom ezt, mert ott egyáltalán nincs is kép, most meg áttudom bármikor rakni 4K60-ra a használt displayport to hdmi 5 méteres kábelemmel csak itt meg ugye sztem gyenge a kábel...valszeg a hdmi nem 2.0 csak 1.4...hisz ha a dp oldala is ,,régi" az is min 1.2 az meg ugye átviszi a 4k60-at..szóval itt gyönyörűen van kép minden csak ugye mint mondtam lockolja a beállításokban mind a tartományt mind a szín-t és csak ez a vacak YCbCr420 azzal meg bűn ronda.
Viszont a TV maga meg tudja amit kell, mert ha nem tudná a PS5-el is gondok lennének 4K alatt de nincs.
Szóval itt én még mindig azt mondom a kábellel lesz a gond.
Mindegy szerzek valahonnan akkor egy min displayport 1.2es to hdmi 2.0 kábelt 5 méterben és meglátom. dp 1.4 to hdmi 2.0 elég ritka ahogy néztem de 1.2 to hdmi 2.0 van sok szóval annak elégnek kell lennie.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Csupingo
veterán
válasz Brian_GT #87647 üzenetére
Ha jól tudom, volt hdmi 2.0, 2.0a, 2.0b. Ezen a kártyán 2.0b van. Nincs sok jelentősége, mert már a gtx 950-től hdmi 2.0 van az nvidia kártyákon és azóta képesek a 4k60Hz átvitelére. A régi kábeleddel meg csak azért működik YCbCr420 -ban, mert a teljes tartományt már nem képes az átvinni, ahhoz kevés a sávszélessége. (Nekem az rémlik, hogy mezei analóg kábellel csak a DP++ jelzést használó kimenet alakítható hdmi-re, leginkább fhd felett.) Talán a te kábeledben van már némi elektronika? Vagy a gyakorlat mást mutat?
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz Csupingo #87648 üzenetére
HDMI ügyben értelek, akkor ott nem lehet gond. Ott akkor azt sejtem 3 méter felett egyszerűen gyenge a jel a kártya és a gép között. Nem tudok mást. Működik minden mindenen mégsem ad jelet és lehall.
Aztán visszadugom a mezei dp to hdmi 5 méteres 1-2 éves kábelem és van 4k60 jel gyönyörű szépen csak épp amit te is mondasz nem tudja átvinni a teljes tartományt, valszeg a ,,hdmi" oldala csak 1.4.
Ez egy sima mezei kábel. Ezért gondolom azt hogy ha veszek belőle biztosan tudott dp 1.2 to hdmi 2.0 kábelt akkor annak 1000x mennie kell, mert hdmi oldalon a 2.0 megfelel a 4k60-nak, a másik oldalon meg az 1.2 dp is tudja a 4K60-at.
Tudnék venni jobb áron DP 1.4 to hdmi 2.1 kábelt dee jövő hét vége mire megjönne...gondolom nem kell sok embernek
Dee ebből is látszik hogy hdmi hdmi kábellel hdmi kimenetet kuka az egész, dp to hdmivel meg legalább van eredmény csak nem tökéletes.
Valszeg elmegyek a kábelért és megnézem.
Értem mit kérdezel DP++ jelzéssel, nvidia kártyán szerintem ez mezei 1.2 deee látod gyakorlatban mégis átmegy a 4K60 YCbCr420. Szóval mégis tudja.
Mondom az a baj régen vettem ezt a kábelt és ugye passz mit tud, full hdre használom évek óta, nem kellett a 4K. De most van lehetőségem rá, csak ugye valszeg ez a kábel kevés.
Beáldozok 1re, a hdmi to hdmit visszaviszem és meglátom.
Van 3m méteres 2.0 hdmi kábeleim...kísérlet képpen megfogom nézni...csak mint mondtam ott melós mert meg kell oldanom összeérjenek. De tesztre hogy kiderüljön mivan tökéletes lesz.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest