- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrdi2
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy vga megéri vízhűtést rakni ?
-
noresz
csendes tag
Sziasztok van nekem egy red devil 6700xt-m, csinál a driver vagy nem tudom mi néha olyat hogy egy adott játéknál pl. last of us futtatásakor kilép és már az asztalon az egér kurzor is visszavált 60 hz re. Tálcán látható az amd adrenalin ikon de mikor rákattintok azt a hibaüzit dobja hogy nem ismeri a hardverem vagy ilyesmi. Ilyenkor ddu val teljesen törlöm,majd újra telepítem a drivert. Mi a bánat lehet ez! Járt már valaki hasonlóképp?
-
-
kolopele
nagyúr
válasz noresz #88505 üzenetére
Nekem is van gondom az utolsó driverrel, igazából a 23.11.1. óta egyetlen normális drivert képtelen volt kiadni az AMD, jönnek vissza úgy néz ki a régi "szép" idők. Szerintem rakd azt vissza. Nálam nem képes tartani a minimum órajelet, lemegy akár játék közben is 500 mhz alá, van hogy ilyen 50-60 mhz - en jár, szaggat is olyankor rendesen, és az sem oldja meg ha feltolom a minimumot, akkor is leesik ugyanúgy. Egyetlen megoldást találtam rá, hogy a More Power Tool programban kivettem a pipát a Feature Control menüpont megnyitása után a DS_GFXCLK előtti ablakból, ezáltal a minimum nem megy 500 alá (vagy az alá amit beállítok) játékok alatt, viszont ha Youtube - ot nézek vagy valami filmet akkor sem, ami viszont nem a legszerencsésebb mert feleslegesen melegszik és egy idő után jön a venti bekapcsolás, csak akkor esik le ha simán idle - ben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Sziasztok.
Nagy dilemma előtt vagyok, segítsetek.
Egy használt RX 6800 vagy egy új 4060 Ti-re szavaztok-e? A 4060 Ti-nél az a fránya 8 GB zavar, szemben a 16-al. Ez egy full HD/QHD RTX játéknál mennyire fullasztja meg a VGA-t? Érdemes ez esetben több ram, vagy a 8 GB-os kártyáknak leáldozott?
Köszönöm!
u wanted, i got it \o/
-
kolopele
nagyúr
válasz WATERDACA #88507 üzenetére
FHD esetében nem igazán fog limitálni a 8GB amennyiben nem ragaszkodsz mindenben az ultrához, persze ha kell az RT akkor már igen. 1440p - s monitorhoz viszont nem javasolt már annyira RT nélkül sem, na meg oda már egy 4070 kell legalább. A 6800 az rendben van FHD - n és 1440p - n is, csak ott meg az RT eléggé felejtős (mint minden Radeon kártyánál). Lényegében ha az RT nem számít mindkét kártya jó, de az 1440p végett főleg inkább a 6800.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
És mondjuk egy Dual OC 3060 Ti 12 GB és 4060 Ti 6 GB esetén mi a jobb választás? 3060 Ti OC olcsóbb, több vram, de több fogyasztás és rosszabb dlss. 1080p és 2k még a cél.
u wanted, i got it \o/
-
Sanyi19
őstag
válasz WATERDACA #88509 üzenetére
3060 Ti-ből nem készült 12 GB-os változat, az sima 3060. A 4060 TI 16 GB elég drága.
Viszont RX 6800 most elég jó áron van újonnan is :
XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE
156 000“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Vettem egy gtx 750 asus kivitelben. Semmi baja, teszteken átmegy, de néha a hűtő felpörög 100%-ra, majd magától vissza alapra. A poén az, hogy windows alatt is csinálja, amikor épp semmi dolga.. Mi a baja ennek?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Csupingo
veterán
válasz Enigma1945 #88511 üzenetére
Talán a ventilátor az utolsókat rúgja.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
válasz Enigma1945 #88511 üzenetére
Msi afterburner telepítve van? Ott álíts be egy az auto fan speedet és beálíltásokban ha van akkor kapcsold be "Enable low-level hardware access interface" Elvileg ekkor nem a kártya végzi a venti vezérlést.
Asus féle 750-eseknek típushibája, azaz sok helyen olvastam fórumokon hogy ilyen gondjuk van. Lehet a kártyán lévő bios frissítése is megoldja de az legyen az utolsó. -
kolopele
nagyúr
válasz WATERDACA #88509 üzenetére
A 3060 Ti nem 12GB - os hanem 8, akkor már inkább a 4060 Ti. FHD esetében nem lesz gondod a 8GB - os verzióval sem, ha nem kell mindenből az ultra meg nem létkérdés az RT. A 6800 most jó választás AMD részről, csak egyelőre ne menj feljebb a már fentebb általam leírt driver verziónál. Nem tudom ezen a téren mi történt megint velük, a Frame Gen bevezetése óta valami elszállt náluk nagyon.
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy rx 570 8gb vga, amit a régebbi gépemből átraktam egy új konfigba. Korábban tökéletesen ment hdmi-n a hang a tv-re amit monitornak használok.
Most viszont a hang akadozik, néha 5-20 másodpercekre kifagy. Próbáltam újrarakni a drivert, próbáltam letiltani a tpm2.0 modult, letiltottam a realtek hangkártyát, de semmi. A pro driverre való frissítés közben még a windows is összeomlott.A jelenlegi konfig:
Asrock B760 M RS
I5 12400
Rx 570 legfrissebb amd driverrel
Windows 10pro
A realtek alaplapi hangkimenet tökéletes.Kezdek kifogyni az ötletekből
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
5leteseN
senior tag
válasz Arlekim #88522 üzenetére
Az alaplapnak vannak esetleg gyári meghajtói?
Hasonló tüneteim voltak, bár más alaplappal.
A alaplapi gyártói driverek megoldották!
A gyártói driverek kellenek néha a VGA-nál is, legújabb AMD helyett. Ha a VGA-s beválik, le kell tiltani az automatikus driver frissítését a VGA-nak.Sajna munkás, nem sok munka, de próbálgatni kell, mint az' pudingnál is...
-
Arlekim
aktív tag
válasz ricsi99 #88523 üzenetére
Igen, és Igen.
A grafika rendben van jatekok alatt, de a hang ugyanúgy akadozik, csakúgy mint filmek, youtube, stb alatt.
Nyilvánvalóan az AMD audio driver okozza a problémát, vagy összeakad valamivel.
Sajnos nem sikerül generic hd audio driverre cserélni az amd-t reset után minden visszaáll a korábbi állapotra.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz 5leteseN #88524 üzenetére
Igen, minden gyári driver felkerült, és a legújabb vga programcsomag is.
Gondolom rengeteg változat letezik a korábbi verziók miatt, de a downgrade nem fogja akadályozni a jétékok futtatását?Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
5leteseN
senior tag
válasz Arlekim #88526 üzenetére
Az lehet fogja a játékokat akadályozni(vissza lesz cserélve egy jóra majd), de a (gondolom) most elsődleges hibakeresés miatt érdemes lenne egy (újabb)gyári VGA-drivert próba-telepíteni. Ha ez nem oldja meg a gondot, akkor vissza az utolsó jó(=> előző) meghajtó-programot!
Bár nem tipikus kábel gond, de ez lehet elégtelen sávszélességből fakadó gond(fogy a többi lehetőség).
Van próbára egy (az átviteli sebességre-sávszélre) megfelelő másik kábeled a kijelző felé?Milyen kijelző megy, milyen a jelenlegi kábel, milyen felbontás... ?
[ Szerkesztve ]
-
Arlekim
aktív tag
válasz 5leteseN #88527 üzenetére
Még szenvedek a driverrel, most a windows által felrakott van, az AMD-t sikerült eltávolitani, de az AMD Previous Driver mg nem akar felmenni, mert nem találja a hardvert
Van több kábelem is, és mind alkalmas 4k+5.1+net átvitelre.
Egy LG 4K tv, 4K felbontáson. Azaz ugyanugy, ugyanazzal ahogy előtte 3 évig a korábbi konfigban.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Arlekim
aktív tag
válasz 5leteseN #88527 üzenetére
Nos felment a régi referencia driver, és sajnos ugyanaz a helyzet.
Megfigyeltem visznt hogy az akadozás olyankor jön elő mikor kattintok.
Bezárok lapot a böngészőben, újat nyitok, előhivok egy helyi menüt, vagy fájlkezelőt nyitok, és megakad. Pedig a proci 1-5%-on van használva, 32gb ddr5 ram áll rendelkezésre, a rendszer egy M2 ssd-n van.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Nemrég beújítottam egy Sapphire RX6600-ra. Itt a fórumon páran azt tanácsolták, hogy vegyem vissza az órajelét meg esetleg a ventiken is érdemes lenne állítani. Az lenne a kérdésem, hogy melyik program a legjobb erre a célra, és mennyire érdemes visszavenni a kártyából? Köszönöm!
Alex -
5leteseN
senior tag
válasz Arlekim #88529 üzenetére
Hacsak nincs valami más szerencsétlen egybeesés, akkor ez valamilyen szoftver komponens(ek: drive ? ) összeakadás lehet.
Az eszközkezelőben nincs valami hibajelzés?
Szokott ott lapulni ilyen esetekben valami!
... nekem például alaplapi PCIe driver volt sok esetben(HPE, DELL szerverek W 10-11 alatt, ...). -
Arlekim
aktív tag
válasz 5leteseN #88532 üzenetére
Köszönöm a válaszaid.
Nincs ismeretlen, hibas, vagy nem működő eszköz.
Találtam egy amd fórumon egy bejegyzést erről, és sokan írták ott hogy hasonló hibákat tapasztalnak, ezért a legtöbben elengedték a hdmi-t, és szerintem én is így teszek, amíg nem sikerül lecserélnem a vga-t egy rendes Nvidia kártyára.[ Szerkesztve ]
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
5leteseN
senior tag
válasz AlexDaywalkr #88531 üzenetére
Én egy egy generációval öregebb (VEGA 56-ról "villantott) VEGA 64 esetében értem el a gyári beállításnál jobb eredményt, ráadásul a gyárinál alacsonyabb hőterheléssel, értelemszerűen magasabb frekikkel, és a gyárinál jóval alacsonyabb feszültségekkel, tartósan, megbízhatóan.
Az AMD gyári driver-rel érkező Adrenalin Edition-nal jól be lehet ezeket állítani, profilként el lehet menteni, Windows-zwl egxütt betölti majd magát, és közben le tudod cserélni gyorsabbra, amikor (ritkás javasolt ! ) szükséged van a csúcs-teljesítményre
.
Én két profilt csináltam vele magamnak:
1, "Maraton" becenévvel a gyárinál 5%-kal alacsonyabb a GPU-s max. freki(az utolsó. legmagasabb: nálam 1550Mz lett a VEGA 64-nél), és kb az első feszültséget kivéve az összes többit 5%-kal alul-feszelve az eredetit.A VRAM beállítás "érdekes", mert nálam az eredeti VEGA 56 800MHz-e helyett a 64-estől örökölt 945MHz-en ment! Egy kíváncsi állítás után jött az érdekes "Maraton" beállítás: 1085MHz, 1085mV-on(az eredeti 1100(+) helyett). A VRAM emelés hozza a legkisebb élettartam csökkenést kockáztató +teljesítmént!!
A futó valamilyen grafikai terhelés(vagy AI/MI program, amik szintén GPU/VGA-t használnak) alatti MHz-értékeket az említett Adrenalin Edition-nel és a GPU-Z program Sensors alatti grafikonjával tudod ellenőrizni!
Ez főleg a VRAM beállításnál lehet fontos, a kis trükkös az alap órajelen fut, ha túl magas a számára beállított MHz, vagy kevés a feszültség.
Érdekelnének majd az eredményeid.
A "Maraton" helyett jöhet akár egy jobb/poénosabb név is.
-
5leteseN
senior tag
válasz Arlekim #88533 üzenetére
Esetleg próbáld meg a DP(Display Port-ot) használni.
Túl sok infó kavarok a fejemben, de mintha valakinek az lett volna megoldás a HDMI-s problémára. Az meg már teljesen nincs meg, hogy egy konverterrel a HDMI elé sikerült megoldania, vagy minkét végén DP-s megoldással.Ha van DP-HDMI(mother) konvertered, gyorsan kiderül akár az eredti kábel(ekk)el is.
-
kolopele
nagyúr
válasz AlexDaywalkr #88531 üzenetére
A 6600 - asok kicsit furán reagálnak a More Power Tool programra, ezért érdemesebb az Adrenalinban levenni a max. órajelet 2450-2500 mhz - re, és -60-70 mv - ot levenni a feszből, tehát legyen 1080-1090 mv és a max. freki 2450-2500 mhz. A ventiket ekkor már kissé lejjebb állíthatod szintén az Adrenalinból, olyanra állítsd ami a fülednek még kellemes és a hot spot sem megy 85-90 fok fölé mondjuk egy Time Spy alatt. A ventik ki-be kapcsolásának az idejét viszont érdemes a More Power Toolban beállítani, azaz kapcsoljon be 60 foknál, ki meg 38-40 fok környékén. Amit még érdemes megcsinálni hogy a Power Limit csúszkát növeld meg legalább tízzel, így kb. ki tudja futni a megadott max. frekit. Felesleges +5 fps - ért 2700 mhz max. frekivel szórakozni, pláne hogy a kis Pulse ekkor már hangos lesz kissé meg nem kizárt a 100 fokos hot spot sem, mivel jó eséllyel a feszt is feljebb kell venned.
[ Szerkesztve ]
-
BlackGoku63
kezdő
Sziasztok olyan problémám lenne hogy a fortnite nagyon szaggat pedig a konfigom megvan hozza mikor kiugrok a buszbol es foldet erek nagyjabol helyreáll ezt könyveljem el a fortnite rossz optimalizalasanak vagy inkabb bootleneck?Ugyanitt olyan kérdésem kenne hogy szerintetek e van bootleneck nallam mert mas jatekba nem tapasztalom
vaj sima.
config:
cpu:i5 12400f
vga:asus tuf gaming rtx 4070
alaplap:asus tuf gaming b660me d4
ram:2x16gb kingston hyperx renegade
hdd:western digital 1tb
ssd:kingston 480gb
tapegyseg:asus rog strix 850w gold+
proci huto:be quiet pure rock 2fx dupla ventivel
hozzatennem
hogy semmi mem melegszik hofokok rendben a jatek hddn van de probaltam ssdn is ugyanezt csinalja.
Szerintetek mi a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm -
kolopele
nagyúr
válasz BlackGoku63 #88537 üzenetére
A Fortnite az ilyen, kiugráskor hatalmas fps droppok vannak, földet érés után már oké.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sapphire Pulse RX 6600 8GB.
A probléma az, hogy az Aida64 PCI/AGP video, illetve GPU fülön nem látja, illetve a Furmark sem, a teszt fut, de hőmérsékletet, órajelet nem mutat.
Driver felment hiba nélkül.
Ötlet valakinek?[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Csupingo
veterán
válasz Rottweiler89 #88539 üzenetére
Néha akkor csinál ilyet, ha piszkálták a kártya bios-át. Az eredetit visszatéve meg szoktak jelenni az adatok.
Ha te vetted újonnan a kártyát, akkor esetleg az pár alaplapi drivert próbálnék ki, meg pár régebbi vga drivert.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
5leteseN
senior tag
válasz BlackGoku63 #88537 üzenetére
Ilyesmire volt megoldás, ha beállítasz maximális FPS-t.
-
Hoznak hozzám napokon belül egy elléggé frucsa hibát produkáló kártyát. Valami GTX 1080-as. Furmark megy egy óráig, superposition is kimaxolt rammal végig megy többször is. 70-80 fok körül megy, 100% kihasználtságon. Boostol rendesen.
Játékok alatt viszont random kilépked több gépben is többfélre driverrel is (DDU-zva is), úgy is hogy visszaveszik az órajeleket. Eseménynaplóban "error occurred on gpuid 100"
Ha megkapom tesztelni mit próbáljak ki? Tippre amúgy szerintem bios lehet piszkálva mert furcsa hogy tesztek alatt stabil. Okozhat bányászbios ilyet?[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Csupingo #88540 üzenetére
Használtan vásároltam.
Próbáltam feltenni az eredeti BIOS-t, de a program nem érzékeli, mint diszkrét VGA-t.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Pikari
addikt
válasz MasterDeeJay #88542 üzenetére
Akár a pci-e kommunikációval is lehet gond. Ha a bios zsonglőrködés nem oldja meg, próbáld meg 1x módban (letakarva a felesleges lábakat celluxxal).
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Csupingo
veterán
Tele a net ilyen bejegyzésekkel, de megoldást nem igazán találtam. Van ahol az oldotta meg, hogy a kártyát adaptívról teljesítmény módba tették, de ez azért nem olyan tuti megoldás, mert gondolom minden kis terhelésre maximumon fog járni. Van aki erre az 551.81-es vulkan beta driverre esküszik, van aki egy régi 512.95-ös driverre. Állítólag szinte az összes ez utáni hibázik.
Még ezt a változatot is említik.Nem pont ezzel kapcsolatos, de asus lapoknál találtam ilyet, ha nem mŰködik jól a kártya: "So basically three weeks ago, I've solved the issue and if someone else have issues with their gpu and run an Asus motherboard. The solution for me was to go to bios and disable PCI Express Native Power Management. When enable it sets gpu to powersaving, which can cause instability, such as stuttering, fps drops, crashes and bsod."
Meg parancssorba ezt: "Versuche bitte in der Eingabeaufforderung (als Administrator) folgenden Befehl einzugeben:
bcdedit /set pciexpress forcedisable
Abschließend den Rechner neu starten und das Problem sollte dadurch behoben sein.
(#88543) Rottweiler89: akkor egyre rosszabb a helyzet. Nem mozdult el a kártya? Próbáltad már kivenni, visszatenni? Esetleg másik foglalatba betenni, ha van az alaplapon.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
ricsi99
addikt
Nem megfelelő bios.
Modern kariknál ugye összevissza ugrál az órajel + boost.
+azon felül van az öregedési faktor is ,hgy adott orajelen már magasabb feszt kér a gpu
Bios editor és minden pstate értéknél emelj egy kicsit ,ha úgy meggyógyul akkor ha van türelmed kisakkozhatod melyik orajelnél kell emelni.
Vagy techpowerup és végiguongorázod a biosokatEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Csupingo #88545 üzenetére
Tettem egy próbát, és betettem a gépbe a 3070 Ti-omat, és észrevehetően instabil volt a rendszer vele, bekapcsolás után egyszer jutottam el az win asztalig, restart után már képet sem adott, de a rendszer az ment rendesen alatta, power gomb-al szépen le is állt.
A 6600-at beraktam a nagygépbe, minden stimmel, órajelet, VGA infót minden program mutat, FurMark hiba nélkül fut jelenleg is. Játékteszt pipa.
Így van egy olyan érzésem, hogy a MoBo haldoklik.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
kolopele
nagyúr
válasz ricsi99 #88547 üzenetére
Azért ezzel lehetne vitatkozni. Nem tudom milyen user error az, amikor fenn van egy driver, teljesen jól működik minden játék, majd jön egy újabb, felrakod és stutter hegyeket kapsz. Vársz, hátha a következő majd megoldja, az eredmény ugyanaz. Megunod, visszateszed az utolsót ami még jó volt, és megint nincs hiba. Az MPT - vel meg ha valaki nagyon akarja meg tudja csinálni hogy az órajel ne ugráljon, csak ki kell venni a pipát egy bizonyos feature elől, más kérdés hogy akkor a videók is azon az órajelen fognak folyamatosan futni akár Youtube, akár más, ezért leginkább játékoknál érdemes ezt megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest