- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
válasz OutSider17 #67152 üzenetére
Szia tegnap vettem az iPon-ba, sokáig bírta.
Most jön egy hónap szervíz, ha szerencsém van kapok egy másikat 2018 január ba egy másikat.BY ooszi
-
addikt
Három napon belül adniuk kell egy újat, vagy pénz vissza. És ezt közöld velük ha nem akarnák így intézni.
Ne halogasd.Ha nem tudnád visszavinni 3 napon belül, akkor mindenképpen jelezd nekik a hibát e-mailben és telefonon, így elvben el kell fogadniuk ha később is viszed vissza és cserélniük kell.
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
OutSider17
senior tag
Az a gond hogy a szar is ki kerül már sokszor a boltok polcaira!
Szerintem is vidd vissza minél hamarabb és ha nem ajánlanák fel az azonnali cserét akkor kérd vissza a pénzedet. 14napos elállási időn belül kötelességük vissza adni a pénzedet, vagy cserélni hiszen te nem tehetsz erről!
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
addikt
válasz OutSider17 #67155 üzenetére
14 nap netes rendelésnél van.
Boltban 3 nap.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
addikt
válasz OutSider17 #67157 üzenetére
Ez nem elállás a vásárlástól, hanem 3 napos cseregarancia.
Tehát ez is garanciális ügyintézés, de nem szívatják a vevőt azzal, hogy szerviz, bevizsgálás, stb, hanem kicserélik egy másikra és a bolt intézi a többit a nagykerrel. Visszáruként könyvelik el.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
dugo_
veterán
Nem.
3 napos mindenhol van, ami 10k feletti tartós fogyasztási cikk.
Ha három napon belül elromlik, akkor azonnal cserélni kell, nem küldhetik el garanciáztatni. Viszont ez csak hibás termékre vonatkozik.Ezen felül van a netes (távollévő szerződők közötti) 14 napos elállás, amivel indoklás nélkül lehet élni, ha épp nem tetszik a termék.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Mikor neten rendeltem az alkatrészeket, és 6-7 nap után érdeklődtem email-be, hogy hogy áll a rendelésem kb. 10 percen belül minden email-re kaptam választ.
Ma 10 órakor írtam emailt a szerviznek, már 3 db emailt írtam, egyikre se kaptam választ még.
Felhívtam a fogyasztóvédelmet, ahol tájékoztatást kértem a jogaimrol.
Nem sokára indulok a szervizbe, kíváncsi leszek a válaszukra.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
A boltban mikor át vettem a terméket, azt mondták hogy ha szervíz problémám van akkor a szervizbe vigyem a terméket.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
Vakegérke
félisten
-
ooszi
senior tag
A szerviz válasza:
Tisztelt Ügyfelünk!
Sajnáljuk, hogy problémája akadt a termékünkkel.
Kérjük, amennyiben garanciális időn belül van, juttassa vissza hozzánk a hibás vagy hibásnak vélt terméket összes tartozékával (Routernél az antennákat, külső tápos termékeknél a tápegységeket, RAM KIT kiszerelésnél az összes elemét, alaplapnál a hátlapot is!), lehetőség szerint eredeti csomagolásában, hibaleírást mellékelve, számla és/vagy jótállási jegy másolatával . Cím: 1134. BP, Tüzér u. 13, H-P: 10-18h.
A terméket akkor garanciális ügyintézés alá vesszük, melynek átfutási ideje általában 15 munkanap, ezen időtartamon belül igyekszünk lehetőségeinkhez képest a leggyorsabban lebonyolítani a termék javítását/cseréjét.
A GaranciaFutár szolgáltatás igénylőt megfelelően kitöltött, - termékek esetén gyorsított eljárással intézzük a garanciát.
Garanciafutár szolgáltatásunkat a honlapon keresztül, illetve az alábbi linken tudja megrendelni, mely házhoz szállítással, vagy PickPack Pontra történt rendelés esetén ingyenes (ellenőrizheti a számlán):
http://ipon.hu/site/garancia
A GaranciaFutár igénylés feltételei szintén megtalálhatók a linken.BY ooszi
-
ooszi
senior tag
A videokártya a szervizben fél óra terhelés után is tökéletesen működik.
Nagyon korrektek voltak a szervizbenBY ooszi
-
ooszi
senior tag
Sziasztok mivel az alaplapon nem működik a hang már régóta, ezért a vga mellé vettem egy asus xonar hangkarit, ki vettem a hangkártyát és csak a vga-t hagytam bent, nem hiszitek el, tökéletesen működik a vga.
Most játszottam egy fél órát és kopp kopp kopp, működik nincs baja.Alaplap csere lesz.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
tknof1871
őstag
Üdv! Alaplap MSI B150M MORTAR, CPU Intel Corei3-6100. Videokártyám nincs. A CPU integrált videokártyáját, az Intel HD Graphics 530, használom. Tehát most az alaplap VGA-OUT-járól kapja a jelet a monitor. Az alaplapon van még egy DVI-D amibe semmi sincs dugva. Ha a DVI-D-re is monitort tennék akkor ez a config képes lenne két monitort meghajtani? (HDMI is van az alaplapon, azon sincs semmi.)
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Van egy Gigabyte H110M-2SH alaplappal rendelkező gép, van benne egy Geforce videokártya benne.
Videokártyával megy tökéletesen. De az alaplapi nem működik. Valamit a biosban kell álltani?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Csupingo
veterán
válasz Tomjack #67175 üzenetére
Talán némelyik lapnál fixen be lehet állítani azt is, hogy csak a dvga-t használja. Lehet, hogy nálad is ez a gond. Általában elég csak átdugni a kijelzőt a lapra és egyből a proci igp-t használja. Nincs nálad kikapcsolva az igp? Beállíthatod elsődlegesre is, vagy talán automatán jobb, akkor szerintem mindkettő működni fog.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Tomjack
tag
Szia
Én a bios-ban a z intergral videokártya beállítást találtam azt lehet ki-be-auto módba kapcsolni. De autó módban se működött.
Bár a gigabyte weblapjáról letöltöttem az alaplapi videokártya drivert,intel de telepítésnél azt mondta nem lehet feltenni.
-
Csupingo
veterán
válasz Tomjack #67177 üzenetére
Át is dugtad a kijelzőt az alaplapra? Esetleg nézelődj még kicsit a biosban, lehet, hogy nálad más néven van a megfelelő beállítás. Kicsit keresgélek én is.
Drivert lehet, hogy csak akkor enged telepíteni, ha már tényleg aktív az igp.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Tomjack #67177 üzenetére
Közbe olvasom az alaplapod könyvét. Van olyan is a perifériáknál, hogy: initial display output. Ezt pcie-re, vagy IGFX (igp-re) lehet állítani. Esetleg ezt is kipróbálhatod. Aztán csak az van, amit említettél a chipset-nél, az internal graphics-ot enabledre.
Amúgy mit szeretnél csinálni a prociban lévő igp-vel? Miért akarod használni?
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Tomjack #67180 üzenetére
És a kártyán nincs két kimenet? Vagy sajna két hdmi kéne? Mivel más beállítás nem igazán van a biosodban, elvileg akkor a chipset-nél, az internal graphics-ot enabledre (vagy automatára) téve mennie kéne, persze előtte arra is köss kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
traz75
tag
Egy furcsaság : HD 7950es kártyák, Win7 64 bit, legújabb Crimson csomag fent, és egyszerűen nem működik az overclock. Akármit állítok be, mindig csak 880 mHzen hajlandó teperni a kártyát, a ram pedig 1250-en, egyszerűen figyelmen kívül hagyja az overdrive beállításokat. Ami a vicces hogy frissített bios van mind a kettőben, egyik 925, másik 930 mHzen kéne pörögnie alapból. WTF, találkozott már valaki ilyennel?
Félreértések elkerülése végett : nem crossfireről van szó, hanem két kártyával is kipróbáltam (clean install is volt). Másik gépen win 10 alatt rendesen megy.Szart nem veszek, nem adok el. :) ui : minőségi trágya eladó :D
-
Cheesy
őstag
Adott egy néhány hónapja előtűnt jelenség. A gépet 2 monitorral használom.
Diablo 3-at szokta játszogatni, ha épp van időm. Ámde! Ha elindítom a játékot, néhány percen belül elsötétül mindkét monitor, jelet keres, majd kb. 10-12mp után visszakapcsolnak és minden megy tovább. Addig a hang ugyan loopol 1-2mp-nyi hosszú szakaszban, de nem fagy le a játék se, megy tovább minden.
„A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt” hibát kapok, de ennyi. A Win naplóból túl sok nem derül ki, a nvlddmkm hibázott.Bővebben
\Device\Video7
ffffffff(ffffffff) ffffffff ffffffffA GPU drivert frissítettem 2 napja, hátha, de ugyanaz a szitu.
Szerk:
A konfigom SSD bővítésen és tápcserén kívül változatlan összetételben üzemel már 4 éve.
A probléma csak 1x fordul elő miután bekapcsoltam a gépet, utána bármennyiszer indítok játékot vagy használom, nem jön elő, csak köv. indításig. És csak akkor ha játékot indítok, CAD munka közben, render közben, stb nem.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Csupingo
veterán
válasz Cheesy #67183 üzenetére
Ez a tipikus tdr hiba, nem? Van hogy több kiadott driverrel is ezt játszák a kártyák és van, hogy az segít, ha az ember kicsit visszavesz a kártyán a memória órajelből, esetleg a gpu órajelből is. Ha főleg régi játékokat használsz, akkor ezzel a pár régi driverrel is kipróbálhatnád, nálam megbízhatóak voltak: 314.22 (jó öreg), 353.06 , 375.63 .
-
core i7
addikt
Sziasztok a gondom az lenne ,hogy a GPU meter eddig érzékelte a vga-t. Most nem...
Ezt írja ki:
Legújabba driver fent
Win10 1709 build és ujrarakva -
d.véderjoe
tag
Tisztelt VGA Guruk!
Van olyan hogy csak az alsó PCI slotban érzékeli a VGA-t a Windows?
Az Eszközkezelőben pedig általános Microsoft-videokártyának látszik, nem pedig HD7800 szériának.
Olyan mintha a kártya haldokolna (AsusHD7870).
A kezdeti hibánál belassult a gép, az egér mintha laggolt volna és csíkot húzott a monitoron, aztán a kép is elment.
Újraindításnál nem jött már be a Win, csak pörgött a "betöltésjelző" és egy pillanatra látszott az egér is...
Régi driver-t próbálok felrakni (17.7.1) de 182-es hibát dob ki.
Ha legújabbat telepíteném, felénél kékhalál az eredmény...Köszi a választ!
-
Csupingo
veterán
válasz d.véderjoe #67186 üzenetére
Ha egyik slot-ban se tudsz vga drivert telepíteni, akkor szerintem elhalálozott.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Egy 1060 3G-t mennyire életszerűtlen berakni egy B75MA alaplaba (már ha belemegy).
Az új konfigból egyelőre csak ő érkezett meg -
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Eddig egy GTX 950-s kártyát használtam display porton keresztül és azon is jött át a hang a monitor hangszóróin. Le lett cserélve egy R9 270X-re szintén display porton keresztül viszont sehogy sem tudok hangot előcsalni.
Mi lehet a probléma? Az AMD driveren belül kell ügyeskedni valamit?
-
desigo
senior tag
Üdv !
Abban kérném a segítségeteket,hogy megváltozott a kijelzőm felbontása.
Eddig fullHDban használtam de most a max felbontás 1280*1024 lehet.
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H alaplap,integrált ATI Radeon HD 4200-val.
Eszközkezelő/videókártya illesztőprogramja legfrissebb 2017. 07. 25. frissítés.
Nem is értem,hogy mitől butult meg. -
Csupingo
veterán
válasz desigo #67198 üzenetére
Ha win 10-ed van, akkor lehet, hogy nálad is ez történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest