- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
-
mert_csokis
senior tag
Üdv!
Volna egy aprócska gondom, mégpedig az, hogy hiába kapcsolom be a gépet, a monitor nem kap jelet és nem jön be kép rajta. Csak a led villog folyamatosan
Egyik napról a másikra. Tegnap még használtam a gépet. Beszart volna az X2-es?
Mikor bekapcsolom a gépet, a kártya ventije sem pörög fel 100%-ra ahogy egyébként szokott boot-oláskor pár másodpercre
Hanem eleve nagyon halk üzemmódban épphogy pörög a ventije. Kábeleket, csatikat átmozgattam. Kártyát kivettem, visszaraktam. A táp működik rendesen, égett szagot nem érzek. A vga-n sincs semmilyen külsőleg látható probléma
Már egy jóideje nem játszottam a géppel, csak zenét hallgatni kapcsoltam be nagyritkán. Szal még az erőltetés is kizárva. Meghát eddig is játszva bírta
Lehetőségem nem volt még kipróbálni a kareszt más gépben. Csak a vga-ra tudok gyanakodni. Esetleg ötlet?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
TomBoy1986
veterán
válasz mert_csokis #38952 üzenetére
Próbáld ki másik VGA-val vagy a VGA-t másik gépben.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
katt777
félisten
válasz mert_csokis #38952 üzenetére
Milyen jelet ad a hangszóró? Ha VGA hiba, akkor 1 + 3 rövid csippantást kell hallanod.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
falco5
tag
Helló MIndenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy a videókártyáknál a chip a fontosabb vagy a memória mérete?
Konkrétan egy 1Gb-os 4670-es vagy egy 512Mb-os 3870-es vga a jobb választás játékokhoz?
Előre is köszi!
falco -
szitaati
aktív tag
válasz mert_csokis #38958 üzenetére
Szedd ki a videokártyát, akkor biztosan kell sípolnia katt leírása szerint. Ha nem teszi, akkor bármi lehet: alaplap, proci, memória. Elvileg ezek miatt is kell sípolnia, de én már láttam sok mindent. Egy biztos: ha lehúzol mindent az alaplapról videokártyától a legutolsó cd-meghajtóig, kiveszed a ramokat, csak proci+alaplap, akkor tuti sípolnia kell mint atom. Ha nem teszi, vagy proci, vagy alaplap. Sanszosabb ilyenkor az alaplap (nekem is ez volt) de proci is lehet. Haveromnak pl. proci volt, és még egy alaplapot kinyírt, mire rájöttek a boltban...
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
fatal`
titán
Próbáld ki másik gépben a VGA-t, mert ez alaplap is lehet.
-
katt777
félisten
Ha semmi hang nincs, akkor lap is lehet, esetleg CPU. Vinyó azért világít, mert indulni akar a rendszer, de már nem tud, ott elakad. Hangjelzések egyébként bent vannak az alaplap kézikönyvében. Ja, és asszem fordított bekötéssel sem ad hangot az alaplapi hangszóró.
Esetleg a tápodban ment ki valami, erre kisebb az esély, de lehet.
Másik VGA-val is nézhetnéd, ill. persze marad a lehúzogatás, 1esével visszadugdosás, ha netán elindulna.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
A mai délelőttömet egy termékbemutatón töltöm a TV ügyvédjének munkatársával. Jól jöhet ez még expertre, ha még sokat baszakodnak a garral...
-
sunci_02
aktív tag
eldöntöttem veszek egy 3850-et... tudja valaki h miért foglalt mindig az ipon száma amikor hívom????
-
Gaboman
nagyúr
Szerdától én is belépek a klubba egy Shappire 3870x2-vel!
Sikerült beszereznem 41E Ft-ért egy ilyen csodakártyát.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
katt777
félisten
válasz sunci_02 #38963 üzenetére
Biztosan csak adott időközönként engedi megpróbálnod, nyersz-e... Vagy ennyi a reklamálás. Egyébként amilyen megtévesztő a webáruházuk, én nem csodálkozom, hogy állandóan magas a telefonforgalmuk, vsz. még jutalékot is húznak ebből.
-
-
whited
addikt
hy
egy 3870x2 milyen hosszuságú?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
whited
addikt
én is most tervezek egy 3870x2-t msivel szemezek
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
én is most tervezek egy 3870x2-t msivel szemezek
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
am mennyire hangosak ezek a karik?
én msi-t néztem kiHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Bali27
addikt
Tegnap írtam egy mailt (angolul ) az Omega driveres srácnak, hogy 64 bites Vista alá nem akarja -e kiadni, és valami tényleg jó kis tuningal az ujabb karik alá...
Semmi válasz[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz sunci_02 #38978 üzenetére
Arra, hogy egy csomó terméknél nek a képe szerepel, meg amúgy is hajlamosak más gyártmányú terméket küldeni, mint amit rendeltél, ezért aztán két ember folyton telefonál, hogy megtudja a pontos típust, és kikösse annak a szállítását: boldog és boldogtalan.
Bali27: Az omegás srác valakinek e topicban már rég megírta, hogy már nem foglalkozik driverek készítésével. Kívánom, hogy Karácsonyra meglepjen téged valaki egy 8.7-es XG-vel!
-
krivy
tag
Hali!
Egy kérdés: a 3870x2 1GB vagy 4850 Golden Sample 512MB a jobb választás játékra?
-
lizakattila
senior tag
Ha esetleg valakinek régebbi, vagy XG Catalys kellene: LINK
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
sunci_02
aktív tag
na megrendeltem az ipontól, majd holnap este írok egy kis tesztet... kiváncsi vagyok mit tud a picike
-
Gaboman
nagyúr
válasz katt777 #38976 üzenetére
A Wolfi procik azok a 8200 8300 8400 8500 8600 széria?
Ha ezek azok akkor van azért előnyük de nem olyan nagyon nagy,inkább a Mhz-ek közti különbség jön ki igazán.
Teszt
Én 3400-on járatom a porcit gondolom 1600x1200 felbontásban élsimítással kihajtja a kártyát!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
katt777
félisten
válasz Gaboman #38987 üzenetére
Ja, csak kb. 10% 3 GHz-en (lejjebb kisebb, feljebb kevesebb), ha egy VGA-kihajtást mérünk. Ezért örültem én nagyon, amikor láttam az E6-osok 10%-os előnyét AMD-kkel szemben, aztán az E8400-at megvéve hirtelen egy 20%-os előny mosolygott rám a 6000+ után.
Értelemszerűen persze ez is változik játékokban, de szint. 3D tesztekben ennyi jött ki.Abban a felbontásban elégnek kell lennie a procidnak azon a sebességen, ha felpakolod az AA-t és az AF-et, azért tegyél csak fel mindent maxra, ha már X2-d van. ATI kártyák elég szépen megtáltosodnak (persze relatíve) magas szűrőkkel, így verte meg anno a 3870-em a 8800GT-t mindent maxra téve (már a 8.5-ös driverrel), és amikor a tesztekről beszéltem, ezért írtam, hogy tudok olyat, amit azok nem, akik nem maxon tesztelnek: történetesen, hogy a 8800GT megfelelő igénybevétel esetén nem gyorsabb a 3870-nél, holott a netes tesztek ugyebár mást mutatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz katt777 #38988 üzenetére
Felteszek mindent majd 4xAA 16xAF-et is kíváncsiságból legalább is.
Pár eredményt már közölt velem a volt tulaja,eléggé meggyőző volt.
FarCry2 1680x1050 2xAA 16xAF min FPS:50 alá nem esett.
Accassin's Creed 1680x1050 Max graf 70-80FPS.
GRID:ugyancsak 70-80.
De majd meglátjuk az én konfigommal mit is fog tudni.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
katt777
félisten
válasz Gaboman #38990 üzenetére
Léccíléccí tegyél rá 8XAA-t (esetleg Edge-detect-et)! Neked lesz jobb a játékok képe, ha menni fog, márpedig nem fog 50FPS-ről 25-re leesni a képsebesség.
Jó, tudom, hogy ez az én mániám, de ezek a karik tényleg azért vannak, hogy kihasználd a tudásukat!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
whited
addikt
hy
egy 3870x2 milyen hosszuságú?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest