- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz Master94 #12152 üzenetére
nem jöttek még rá - félek, nem is nagyon fognak/akarnak -, mert nem minden darab hibás! kifut a széria, ami már a kereskedőknél van, és kész! aki gariztatja, azzal foglalkoznak, aki pedig nem, illetve akinél nincs probléma, az meg használja, és kész!
a garit nem befolyásolja a jumper felhelyezése/mozgatása, mivel az asus a legtöbb széria esetén nem garis matricázza le a merevlemez, memória, wifi modul...stb hozzáférhetőségét/cseréjét - sok más gyártóval ellentétben![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lui76
őstag
Vki próbált esetleg régi F3M(nforce430 6100Go) laptopra W7-et rakni?
Xp-m eléggé belassult , ha nem bonyodalom megpróbálnám erre is.
10Gb-os particióm elég rá?[ Szerkesztve ]
www.kezmuveskeramia.hu
-
-
Lui76
őstag
120Gb-os a winyó és a 10 volt rendszernek , gondolkodtam rajt ,hogy kéne 500Gb körüli bővítés,
csak még nem tudom eldönteni érdemes é vagy sem . Haldoklik szegénykém
vissza ki kellett vennem a kétmagos procit egymagosra mert összef..a magát.
Meg néha 2.-ra indul el.www.kezmuveskeramia.hu
-
lacko22
aktív tag
A hivatalos leírása a Seagate winyónak a jumperolásról: [link]
-
legenda
amennyiben az egymagos proci sempron, úgy az esetlegesen nem tudja a c'n'q funciót, így folyamatosan maximumon megy az órajele, ezért jobban fűt, és így jobban pörög a venti is! a kétmagos proci már c'n'q képes, és amikor nincs terhelve, akkor visszavesz az órajelből, ezáltal kevesebb hőt terhelve, és kevésbé járatva a ventit! bár sok sempron powernow képes, de ezt engedélyezni kell a bios adott beállításában!
a bios újrahúzása esetleg megoldás lehet az indulási és proci kezelési hibákra - ellenben az újrahúzás után fontos a gyári állapot visszaállítása, aztán kell új beállításokat eszközölni![ Szerkesztve ]
-
dim dim
tag
üdv fórum!
kis asus történet!
vettem egy asus laptopot. k42jv
a probléma: a ventillátor állandóan, jól hallhatóan és idegesítően zúg. a furcsaság, hogy a notebook pwm-es self adjusting fan-nel rendelkezik, ami terhelés függvényében váltogatja a sebességet.
és itt a hiba: nálam bármit csinálok-vagy épp nem csinálok, semmit se változik a zúgás. ha video encoding megy, vagy csak egy notepad, vagy még az se, akkor is ugyanúgy zúg.a kérdés: ez normális? A választ meg is adom: NEM, NEM AZ.
nosza, vissza garanciára! A garancián ültek rajta jó sok napot, majd jött vissza a notebook. semmit se csináltak vele. a szervizkönyv szerint: hiba nem található, beavatkozás nem szükséges.
!!!!
tanács: esetleg frissítsem a BIOS-t. megtettem már eddig is, semmi.kérdésem: akkor mi a francra szolgál a powergear technológia és a PWM-es fan?
erre válaszoljon nekem vki!Köszönöm
-
Marmonkanna
tag
tudom, hogy elég hülye kérdés, de szerintetek mekkora lehet a hibás k52j-k aránya? mondjuk 25-30%?
elég feltűnő a hibás gépek száma a fórumok alapján, de közben ki tudja, hogy mennyi a jó... ez így eléggé vaktában találgatás -
gypiero
tag
Hallottam, hogy némelyik Asus modell a megfelelő driver megléte mellett képes több hálózatot is kezelni egymás mellett. Az én K52JB-m is képes rá elvileg, a kérdés viszont az, milyen driver szükséges hozzá? Köszönöm előre is a segítséget.
-
spanyoll
addikt
válasz Marmonkanna #12165 üzenetére
Nem kell ezzel foglalkozni. MIndnyárjunknak vissza kell szerezni a pénzünk, hogy ne álljunk semmilyen kapcsolatban ezzel a vicces kis céggel, aztán akinek van ismerőse azzal íratni erről egy cikket index.hu-ra, aztán nevetni az asus eladási csökkenésén
Én holnap írok a 2. gépem miatt, most már tutira megyek és pénzt kérek, vagy semmit"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Master94
tag
kártérítést lehet követelni ilyenkor?
I love Maluch!
-
legenda
válasz dim dim #12163 üzenetére
akár már egy szükséges gyári illesztő hiánya - nem, nem elég például a win 7 által alapban adott illesztés, gyakran speciális asus illesztők kellenek - is gátol(hat)ja a szabályozás működését, vagy a bios illesztve a használt energiaséma elégtelen beállítása is!
spanyoll; emiatt eladása csökkenés? viccelsz? mivel szinte minden gyártónál voltak/vannak vannak ilyen sztorik - igen, még a nagyoknál is -, ezért ha úgy működne, ahogy te gondolod, akkor már sok gyártó bedőlt volna, ennek ellenére élnek és virulnak! sőt!
[ Szerkesztve ]
-
lecterdoctor
tag
Hello!
Asus X61SL notim nagyon melegszik. Már írtam kb. 2 hete, hogy akár 95 fokig is elmegy, de azóta nagyjából stabil, mióta nincs rajta az alsó fedőlemez és levezgőzik. Viszont közben rájöttem, hogy akkor fő fel nagyon ha 3d-s játék megy (akár egy egyszerű Lökd le az embert a lépcsőn szintű is 99-ig viszi). Ez videokártya bajra utal, ugye?
-
legenda
válasz lecterdoctor #12174 üzenetére
nem feltétlenül, a hd4570 nem vészes ilyen szempontból - bár a sis chipset lehúzza némileg a teljesítményt... illesztések rendben? légutak és a venti nem túl poros?
-
spanyoll
addikt
Írtam nekik, kíváncsi vagyok mikor válaszolnak . Megírtam, hogy vagy egy nagyobb tudású gépet kérek olcsóbban, amit szerintem nem engednek, vagy a pénzem vissza, de még egy laphibás szart nem Van egy olyan érzésem, hogy nem sietik el a választ ...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
erdoke
titán
Van itt valakinek Asus N53SV-SX161V notija? Ha jól látom, nincs rá lehetőség, hogy eSATA porttal bővítsük, mert semmiféle bővítőkártyát nem fogad. Valaki cáfolja meg, jól esne.
A legjobb aláírás a héten
-
-
musculus
tag
válasz erdoke #12177 üzenetére
[teszt]
Második <p>:
Van négy USB csatlakozója, amiből egy 3.0-s, így az eSATA-t már nem is hiányoltukDe a különböző webshopokat nézegetve az 3-as USB, 3-as Bluetooth, a 7200 rpm vinyó és az 1333 MHz-es memória sem biztos. Mindenhol hiányzik valamelyik...
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
-
-
erdoke
titán
válasz musculus #12179 üzenetére
Nekem kell eSATA, az USB 3.0 csak hab a tortán. Legalább 2 db gyors HDD csatlakozásra lenne szükségem. 320 körül van 660X-es MSI, abban erősebb VGA van, és elégnek tűnik a régi Core i5.
Mindenesetre most (még) nem sürgős, várok más SB megoldásokat is, pl. az MSI-ét.
(Ha nem derült volna ki, DTR-en gondolkodok.)A legjobb aláírás a héten
-
unnepikaki
csendes tag
Topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: philoxenia ]
-
sanzi89
addikt
Üdv.
A ma napon érdekes dolog történt. Van egy ASUS M51VA notim ami a bekapcsoláskor mindig az EasyFlash BOS flash-elős cuccal indul. Mindegy mit csinálok csak egy ESC után hajlandó bejönni a Windows. Plusz nem jók a alábbi gombok: 8 I K , . Megnyomom és semmi se történik. Mi lehet a gond? Nem lett leöntve semmivel mielőtt még vala erre gyanakodna."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
erdoke
titán
válasz sanzi89 #12185 üzenetére
Az első problémát talán a BIOS-ban matatással tudod orvosolni.
A második attól függ, milyen típusú billentyűzet van a notin. Ha a hagyományos, "kisszékes" vagy késes gombok, akkor valószínűleg alászorult valami. Nekem egyszer egy 1 Ft-os érme okozott bénulást a körülötte (ill. felette) levő 4 gombon. A tiéd alá esetleg fogpiszkáló szorult, tekintve a szóban forgó gombok hosszanti irányultságát.A legjobb aláírás a héten
-
sanzi89
addikt
válasz erdoke #12186 üzenetére
Nem tudom hogy milyen BIOS matatásra gondolsz. Volt már a gyári Defult beállítása volt BIOS frissítés régebb/újabb BIOS-ra. Egyébként pedig semmilyen beállítás nem vonatozik erre az EasyFlash programra.
A billentyűt most fogom szétkapni. Annyi már kiderült hogy nem Windows-os gond mert a BIOS-ban se tudom átállítani az időt.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #12187 üzenetére
Szétszedtem a billentyűt de nem találtam semmi fizikailag gondot okozó dolgoz. Amúgy mint az kicsit hosszasabb nyomkodás során derült az F5 F6 F7 se jó. Leszedtem a gombot a kis műanyag tartó "bakot" és a kis gumi részt s. Ha így összezártam a megfelelő részt akkor se érzékelte szóval szerintem valamiért csak úgy meghalt a billentyű.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
cofi73
csendes tag
Sziasztok!
VAn egy asus k42-es laptopom i3 procival,amit szeretnék i7-re bővíteni.Szerintetek megvalósítható,bírja-e a hűtés?
Köszi válaszotok! -
Puma K
nagyúr
Hali!
Van egy Asus A52JE típusú laptopom, amiben nem tudom bekapcsolni a funkciógomb és a megfelelő jelű gombok kombójával aktiválni.
Azurewave Camera Driver Version V5.8.54000.205 drivert feltettem, de nem igazán tudom még mindig bekapcsolni...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Aki K52JE-..... típusú laptopot vett vagy vesz a "nem túl jó" 2 percre megfagyós szériájút akkor az számítson rá hogy Asus 1 hónapig kínlódik vele + 1 hónap a kártalanítási eljárási idő ami lassan le is fog járni az én részemre. Jól gondoljátok meg hogy vesztek e ilyen sorozatút.
Egy elégedetlen vásárló....
[ Szerkesztve ]
-
lacko22
aktív tag
válasz Puma K #12195 üzenetére
Hello. Már le van írva egy jó pár hozzászóláson keresztül olvass vissza pár oldalt. 2-3 óra kb vagy néha random, nem terhelt állapotban is lefagyott 1-2 percre a laptop aztán megy tovább.
A megoldás itt van a Darkdoom hozzászólásában, de az nem igazi megoldás....
[link]Satakezelési probléma valójában, nem tudja kezelni a winyót az alaplap.
Jelenleg nem megy a fóruma az Asus-nak. Várj egy kicsit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest