- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen noti vásárlását tervezem,valakinek vélemény róla? jó e a vga benne,proci ilyesmi? Mert specifikációk jól néznek ki,csak esetleg valami közismert hiba vagy hasonló?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Minden szinten,szinte minden.
-
Rlaci
csendes tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy mi a különbség a K és az X sorozat között?
Ugyanazokat a típusjelöléseket találom X52 és K52 kezdettel és ráadásul a belső és külső is megegyezik. Csak az első betűben van eltérés -
heaven
tag
Van itt egy vadiúj K50IJ problémám van a Wlan-al.
A Routertől 2 szobányira nem akar működni, csak a router közvetlen közelében.
Más laptop jól megy, illetve próbáltam egy USB Wlan adapterral is, semmi gond.
Windows 7 és Windows XP alatt is ugyanez a probléma, az ASUS honlapjáról töltöttem le a drivereket és mégis nagyon gyengén veszi a jeleket -
kp78
addikt
Továbbra is gondom a következő, win7 topicban semmi válasz nem jött.
Laptopon (asus k52jr) a win7 prof néha gondol egyet, és összekeveri az asztalon szépen szétrakott parancsikonjaimat egymás mellé bal oldalra
Semmi hibaüzenet, vagy egyéb nem történik, kikapcsolom, majd másnap bal oldalra pakolt ikonok fogadnak.
Vkinek van ötlete esetleg, vagy tapasztalt ilyet?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
heaven
tag
válasz nemzavarsz #11156 üzenetére
Garancia vesztés nélkül szét lehet szedni megnézni azt a csatlakozót?
-
steelsec
aktív tag
Hello
Nekem is K52 jr-em van de Win 7 ultimate 64 bit és semmi gond nincs vele ilyen szempontból.m0rd0k: Én is néztem és lehet, hogy hibát követtem el h az 5470 es videokarisat vettem meg nem ezt. Nem tudom mennyivel másabb. De ezzel megvagyok elégedve de lehet, hogy az egyes játékokban jobban teljesíthet.
-
-
heaven
tag
válasz nemzavarsz #11163 üzenetére
Szétszedtem, megnéztem a Wifi csatlakozást, jól volt rajta, nem ez a gond...
-
manó17
csendes tag
Sziasztok.
Van egy olyan problémám (Asus X51 notebook) hogy amikor bekapcsolom a gépet ez a kép jön be.
KÉPez a hiba azóta van amióta egy usb-t dugtam a géphez, akkor kikapcsolt és bekapcsolásnál ez a kép a jött be.
ilyenkor megnyomom az F1-et vagy F2-t
és kér egy Password- ot
ide beírok akármit 3x
majd F2 és úgy tölt be a gép. valaki tudja mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Imi Ati
csendes tag
Sziasztok!
Asus F5V-AP074-esemvan, és eltörött a jobb oldali zsanér. Hol kapok hozzá, kicserélni, kitudom.
-
Imi Ati
csendes tag
-
Lakers
tag
Asus F5R noti szétszedéséhez tudtok jó tanácsot adni? Kicsivaroztam mindent, de a billentyűznétnél valami gáz van, az nem engedi fel a az aljának a tetejét...
-
MikiASD
tag
sziasztok!
ezzel a notebookkal már tudok pár játékkal játszani?
esetleg tud róla valaki valami tesztet?
Asus K50AB-SX010L
a szervizelése gyorsan megy?[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz MikiASD #11180 üzenetére
én a régebbi AMD procikat kerülném. A Linux sem nyerő ötlet, inkább Windowsosat vegyél, vagy oprendszer nélkülit. Továbbá, több helyen nézve sem rendelhető már újonnan.
Mondjuk a szervizre általában nincs panasz, és pár játék is elfut rajta.rip and tear, until it is done
-
Turbobacsi
senior tag
Billentyűzet problémám van (M51KR): ha kinyitom a gépet, a bal felső sarokban a billentyűzet "kipattan" a helyéről, felfele kiáll pár mm-t. Ha rátaposok, visszapattan. Tudom ezt házilag javítani? még garis fél évig, érdemes ezt garanciában megoldani? gondolom elvinnék egy időre a gépet...
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
kp78
addikt
K52JR sípolás (magasfrekvenciás hang) problémámat megírtam a szerviznek (13. ker Véső u 7. tel.: 1/452-4670) rá 10 percre fel is hívott egy férfi, hogy vigyem be, és meg is lehet várni, ha akarom.
Az alaplapon kell a tápnál vmit cserélni.
Egyetlen problémám a BP és köztem lévő 220 km, de közben járok fent, úgyhogy mondtam neki, hogy viszem, előtte jelentkezem, ha mennék.
Szóval akinek ilyen gondja van, az nyugodtan forduljon a megadott címhez.Ilyen gyors, segítőkész szervizt, le a kalappal
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Imi Ati #11185 üzenetére
5 percen belül használd a szerkesztés gombot, és ne új hsz-t írj, mert a modik szólnak érte.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Jatszik valaki cs1.6-al Asus K52JR-en?
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
sagvary
aktív tag
ASUS notikhoz létezik VGA kártya?
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
csabesz123
csendes tag
Hi! Videókártyához milyen drivert érdemes feltenni?
A ATI oldaláról a mobilityset vagy az ASUStól a vga drivert (csak ezt elég ritkán frissítik ugye)? -
Rlaci
csendes tag
válasz csabesz123 #11189 üzenetére
Én XJ52-ben lévő 5470-es kártyához az ATI-tól letöltött legfrissebb Catalyst-ot tettem fel. Jól működik vele.
-
Lacika2332
csendes tag
Sziasztok.
Asus notebookomnál kicsomagolásnál sikerült eltörni a zsanért fedő műanyagot. Szerintetek kicserélik szervízbe, vagy esetleg ilyet nem lehet valahol venni? -
Imi Ati
csendes tag
válasz Lacika2332 #11191 üzenetére
http://asusalkatresz.hu/notebook
Ezen a linken Asus alkatrészek mindenkinek!! nem olcsó, de gyári
[ Szerkesztve ]
-
nemzavarsz
csendes tag
-
csabesz123
csendes tag
Hali!
K50AF-re miket érdemes feltenni a procihoz ezek közül:
AMD Cool'n'Quiet SoftwareAMD Dual-Core Optimizer Version 1.1.4
Esetleg feltehetem mindkettőt?
Előre is köszi a választ! -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Van itt valakinek ASUS K50ID-SX069D laptop-ja?
Mik a tapasztalatok vele? Megéri a pénzét? Netezés mellett játékra is használnám. -
legenda
válasz csabesz123 #11197 üzenetére
oprendszer? a c'n'q a proci energiagazdálkodásáért felel, ha nincs igénybevétel, akkor leveszi az órajelet, így kevesebb fogyasztás, jobb akkumulátoros üzemidő, nincs akkora melegedés...stb! xp alá kell, vista és win 7 alapban tartalmazza!
a dco csak specifikus játékok/alkalmazások esetén szükséges![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gabesz1019 #11198 üzenetére
megéri, és azért játékra sem utolsó a t6670 - gt320m párosítás!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest