- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3m88
csendes tag
Nem kérdeztem rá konkrétan még semmilyen telefonra, nem adtam le rendelést sem, csak informálódtam.
Így nézett ki a levelezés (angolomon nem röhögni)
Kérdésem:
I would like to order from Coolicool, but I'm confused when I read this about shipping with DHL:
Delivery time is around 3-7 days (Due to high rate of customs tariff, parcels are forbidden from sending to Portugal, Russia, Hungary, Greece, etc. You could choose the Shipping Method of "Standard" and Add Customs Insurance)
It means, technically you can't send me any package with DHL to Hungary? I don't care if I have to pay the customs when I got the package (of course would be better if I don't have to, but it depends on the luck I know), but I prefer DHL because it's safer and faster than the standard airmail.
Please let me know if it's possible or not.Válasz:
Since DHL could not ship the item to you, you could choose Registered Air Mail though it may take a long time for delivery. Thank you for your understanding.
Gondoltam lesz@rom, akkor rendelek minideal-ről, ott meg ezt dobálja ki minden második oldalon:
Ha frissítek az adott oldalon akkor 2-3 alkalom után beadja amit akarok, de így nem merek rendelni. Coolpad 7320 meg nem sok oldalon van már raktáron. Kezdek szomorú lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest