-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
Sziasztok!
erről :LeTV Le One Pro X800 van valakinek tapasztalata? megér 190.000 Ft.-ot?
elvileg a tesztek szerint az a kevés ami van róla ....inkább a specifikációkat írják ami szerint "bika" a készülék QHD kijelző 5,5" Snapdragon 810 , Adnero430 stb. Valaki látott már ilyet vagy LeTV tipust élőben, mik a tapasztalatok tényleg prémium minőség? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz Maotun #106953 üzenetére
Én várnék még vele, lesz az még olcsóbb is... Illetve ami nekem negatívum, hogy a 3000 mAh ehhez a géphez igen harmatos lesz. Ami még fontos , hogy legjobb tudomásom szerint 1. gen S810 van benne, amit játékkal és egyég erőforrás igényes dolgokkal hamar túl lehet melegíteni. Nálam csak az akku miatt esik ki..
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Maotun
őstag
válasz WOT-H-A-C #106954 üzenetére
Köszi a választ !
[39celsius terhelés után ezen a videón, igaz nem egy órát tolta csak 1 percet ]véleményed szerint melyik lenne a legjobb választás 100.000 ft -os kategóriában?
például :THL 5000 na ebbe van akku rendes -
myk74
senior tag
válasz robi1979 #106946 üzenetére
Comebuy tapasztalat:
Rendeltem eu raktárból egy thl t11 -et. Pik pakk megjött minden ok. 1 hónap múlva elromlott. Ghost touch! Javíthatatlan, vagy nagyon sokba lenne. Írtam nekik a hibát , mondták küldjem vissza németbe 7 napon belül,és 45-60nap a szervíz.
Aha persze!
Paypalon vita, amire nem válaszoltak, paypal üzent küldjem vissza kínába. Mondom ok. Ők továbbra sem válaszoltak semmit. Megérkezett. Át sem vették a telefont.Paypal refundolt.
Ja. A posta költséget(5055ft) is visszautalta a paypal. Amíg nem kell gariztatni addig minden ok, mint más kínai webshopban. Ha gariztatni kell akkor van egy kis utánnajárás. Ha ezt nem vállalod be akkor ne rendelj kintről.Nincs kéz Nincs csoki!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
törölt tag
-
gradient99
tag
Sziasztok!
Először is, a xiaomiforsale.com megbízható?
Néztem, az oldalon lehet utánvétellel is rendelni, lehet buta kérdés, de mivel Euróval kell fizetni, akkor a futárnak attól még Forintban kell fizetni vagy Euróban? -
veterán
válasz gradient99 #106961 üzenetére
Több telefont is rendeltem már onnan, nem volt semmi gond. Mindig utánvéttel vettem, jobb árfolyamon fizettem forintban természetesen, mintha előre utaltam volna. 2-3 munkanap alatt itt van (a két legutóbbi rendelés egyaránt 2 napon belül megjött)
Garanciális ügyintézésről nincs infóm."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Dual Sim-es telefont szeretnék venni, a keretem max. 100.000 HUF. Mit tudnátok ebben az árkategóriában jó szívvel ajánlani? Eddig Samsungom volt, de csalódnom kellett benne , így ebből a márkából nem szeretnék vásárolni.
Ha lehet akkor olyat szeretnék, amit itthon is be lehet szerezni....
A lényeg, hogy ne fagyjon, ne dobálja a wifit, megbízható legyen, és ne kelljen félnaponta feltölteni, így a kijelző mérete lehet kisebb is...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Egy 300 dolláros készülékre a 27% áfán kívül jön még valami költség? Vám mennyi?
A kevés is több a semminél.
-
rdi
veterán
Üdv, Gsmart R2 plushoz keresek filmet, vagy leírást a szerelésre. Mindent sikerült szétkapni, csak a matricát nem tudom kivenni....
Fej! Tor! Potroh!
-
svgyula
addikt
Itt szerelik sajnos meg kell tanulnod ororszul ha érteni is akarod
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
L.C.S.
tag
Szerintetek melyik dual simet érdemesebb venni?
Meizu m2 note
vagy
Lenovo vibe x2 -
gipsztigris
addikt
válasz L.C.S. #106977 üzenetére
Szerintem az X2-t felejtsd el! Egy napig bírtuk együtt, aztán ment vissza a boltba. Igaz, az 1 SIM-es volt nálam, de az akksi szerintem a dualban sem jobb. Reggel töltőről le, majd délben 20%-on volt.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
L.C.S.
tag
válasz gipsztigris #106978 üzenetére
Gondoltam, hogy karcsú az aksi, de ennyire? Mondjuk én nem nyúzom állandóan a telót, de azért az egy napos folyamatos wifi elérés, levelezés, fél-egy óra telefon bele kellene hogy férjen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egyik barátom nézeget magának telót, mert úgy néz ki, hogy a DooGee-ja lassan megadja magát. Ez a kiszemelt jelenleg. (MEIZU M2 NOTE 4G LTE Android 5.0 Smartphone MTK6753 1.3GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen )
Milyen véleménnyel vagytok erről a telóról?
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
robi1979
aktív tag
Naszóval, a héten megfogadtam hogy elég a teszt olvasgatásokból így 2 hónap után. A két befutó a 800mHz-s B20-as dual simesekből a Jiayu S3 3/16gb full fehér és a ZTE Blade s6.
Opciók: Jiayu S3: Chigon: 239$ no vám meg áfa vagy to2c: 210$ DHL-es postával együtt, de itt hazudnak a készletről és kérdéses hogy mikorra kapnám meg, ha a levelezésünkre alapozok akkor megbízhatatlanok szerintem.
ZTE Blade s6: Comebuy EU-s raktárról 208Euro.
Szerintetek melyiket érné meg jobban hosszabb távra és miért?! Ti melyiket választanátok. Esetleg egy harmadik best buy típus?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz robi1979 #106983 üzenetére
Átvolvastad már a topikjait a telefonoknak? Az s6 nak elég rövid és legjobb tudomásom szerint nem nagyon van gond vele. Az S3 és terjedelmesebb de annál sem tudok eget rengető hibáról. Én azt javaslom olvassad végig mind2 topikot aztán tedd fel a kérdéseidet. A leg célra vezetőbb a saját topikokban, bár ha jól emlékszem már mind két topikot meglátogattad. Valójában nem is értem min vacilálsz még mindíg. Rendeld meg amelyik szimpatikusabb. Mi nem dönthetünk helyetted.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Ide is bedobom a kérdésemet.
Olcsó okos telefont keresek, ez a három van a látó körben. Árban azonosak, ki melyiket ajánlaná?
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
válasz robi1979 #106983 üzenetére
Én a kettő közül tuti, hogy ZTE-t választaná, a vélhetően jobb support miatt.
Jiayu esetében sok panaszt olvasni hang minőséggel kapcsolatban, jelzett fórumon is.
Előnye a jiayunak, hogy szinte minden benne van, ami lehet. Ennek ellenére én nem vennék még egy ilyet típust egyenlőre. Elég a G2F is.De helyetted nem dönthetünk tényleg.
-
törölt tag
Mlais M9 van a csaladban, tokeletesen teszi a dolgat, gordulekeny gyors 1 nap boven megvan facebook bongeszes sok telefon allando wifi mobilnet. GPS a gizchinaval ellentetben mukodik a szokasos szinvonalon, fenykep jatek nem volt opcio. Talan kicsit halkabb, mint az eddig nálam járt telefonok. Ertesito led nincs, de van elet nelkule is.Kijelzo kifejezetten szep ebben a kategoriaban, osszeszereles szinten.
-
bupemko
senior tag
válasz maggi1886076 #106991 üzenetére
Az alapján, amit eddig írtak az S3 igen, az m2 note nem tudja a b20-at, többit igen.
-
bupemko
senior tag
válasz maggi1886076 #106993 üzenetére
Mondanám, hogy olvasd el az összefoglalót, de úgy nézem, hogy WOT-H-A-C még nem tette bele. Így akkor marad a kereső.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest