Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    Sziasztok!

    Így 2 hónapnyi telefon nézegetés és tesztolvasás után - már qrvára unom, de tényleg egy megbízható és jó telefont szeretnék legalább 1-2 évre - egy kis segítséget kérnék ismét. A B20-as 800-as mHz-s körből ez a 2 típus maradt nálam a befutóban:

    Jiayu S3 vs. ZTE Blade S6

    Szerintetek melyiket éri meg jobban? Iagzából még 5,5"os telefonom még nem volt, egy redmi note volt már a kezemben, szerintem megszokható. Mivel a Jiayu S3 flagship 3/16gb-vel nagy csalódás nem érhet. Viszont! Full fehéret szeretnék belőle, ami a to2c-nél elvileg van. Kb 2 hete levelezünk aztán mégis kinyögték hogy mégsincs jelenleg nekik raktáron. Kérdés hogy mikor lesz mert a kommentek között a to2c-n van aki 10 napja vár hogy feladják a csomagját.

    Szóval: to2c: 210$ a full fehér 3/16 Jiayu S3, csak kérdés mikorra kapom meg és milyen állapotban mert ugye hazudnak a készletről és innentől kezdve nem tudom mennyire lehetnek megbízhatóak.210$-ból 10$ a postaköltség és nincs vám meg áfa "állítólag" DHL-el. Valakinek tapasztalata a to2c-vel kapcsolatban?

    Chigon: Jiayu S3 full fehér 239$ postával együtt. - nincs paypal

    ZTE Blade S6: EU-ból rendelve: 208 euro, az oldal ír még 30 eurós kupont, ezt nem tudom hogy ez a 208 euroból jön le vagy már eleve az akciós ár van kint az oldalon? [link] - van paypal - a comebuy mennyire megbízható bolt? Ha valami garos gond lenne a telefonnal akkor Kínába kell küldeni vagy Németbe?

    Külföldi teszteket végig olvastam, nagyon sokan panaszkodtak a gyenge GPS-re, illetve ami aggaszt a ZTE S6-nál hogy unibody, nem cserélhető az akkuja, illetve olvastam valami random újraindulásról is.

    Ti melyiket választanátok és miért?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák