- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #77145 üzenetére
Fura a fél giga memóriához a 8 mag...
Szerintem az sem igaz... -
-
-
válasz
Tav-Csoves #77119 üzenetére
És tényleg!
De kemény! :D
-
-
-
-
dlaj:
"(Vigyázz, ha letörlöd soha többé nem fog a droidos telefononod zenét lejátszani.)"
Remélem, tudod, hogy hülyeséget írtál. Bármely zeneprogram helyettesíti ezt, illetve, ha mégis ezzel hallgatnád a zenéket, akkor letölthető a Playből.llaszlo:
Marha "jó" dolog ez a papírra nyomtatott billentyűzet, bár kétlem, hogy bármikor is így próbálnék meg gépelni. -
-
válasz
unravel #76496 üzenetére
Én összekötném FTP-kapcsolattal a gépet és a készüléket, majd Total Commanderben mozgatnám az adatokat a gépre.
(FTP-kapcsolatra sok fájlkezelő képes, pl. az ES File Explorer.
)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #75238 üzenetére
Továbbra is keresek material designos QR-kód olvasót.
Illetve keresnék widgetet, ami kattintásra visszaszámol pl. 10 másodpercről.Az is jó, ha minden kattintásra számol egyet.
Valaki?
-
-
-
Olyan programot keresek, amivel a repülők menetrendjét leheet csekkolni. Mint a békávé, volán menetrend, csak repcsisben.
Egy ismerősöm jön haza, és ki kellene deríteni, mikorra ér ide.
Jó lenne, ha a(z esetleges) késéseket is jelölné.
-
-
-
Material dizájnos QR-kód olvasót tudtok?
Kerestem a Playen, de csak QR-kód készítőt láttam, material designosat.
-
-
-
válasz
darvinya #74855 üzenetére
Hát úgy jött ide, hogy azt szeretted volna, hogy gyorsabban távolíthasd el a kártyát.
Az általam leírt javaslat pont ezt adja meg: egy kattal belépsz a tárhely beállításai közé, egy másik kattal meg eltávolítod a külső SD-kártyát vagy az OTG-pendrive-ot.(Nálam, ZTE V5 gyári ROM alatt nincs semmi ikon vagy kapcsoló, hogy gyorsan el tudjam távolítani a készülékre csatlakoztatott pendrive-ot.
)
-
-
-
-
válasz
vadászcsiga #74529 üzenetére
De miért kapcsolod ki a netet, ha wifin lógsz?
A rendszer alapból elvégzi ezt, azzal a különbséggel, ha te kikapcsolod, nem kapod meg a rettentőhiperszuper módon elterjedt MMS-üzeneteket, ha viszont a rendszerre bízod ezt, akkor igen. -
válasz
gyuszmó #74502 üzenetére
Az Android beépítettje nem jó?
Egyébként meg: 3G Watchdog és Onavo Count
-
-
válasz
zeon.hu #74456 üzenetére
Passzolom, mi lehet a gond.
Még úgy sem tudom reprodukálni a hibát, hogy visszavontam az összekapcsolást a Google beállításaiban, akkor is beenged elsőre, hiba nélkül.
Annyit találtam a neten, hogy régebbi verziójú Pushbullettel nem engedte be a delikvenst, de frissítés után jó lett. -
válasz
zeon.hu #74452 üzenetére
Én Google-azonosítást használva lépek be, így nincs semmi gond.
A kapcsolt fiókot eléred? Nincs esetleg letiltva a fiókon belül az alkalmazás hozzáférhetősége?Én megpróbálnék egy adatok törlését, majd, ha nem segít, uninstall/reinstallt.
Jut eszembe! Számítógépen be tudsz lépni?
-
-
válasz
aprokaroka87 #74447 üzenetére
Persze, de én a programon belül szerettem volna, ha ki lehetne kapcsolni.
-
válasz
aprokaroka87 #74445 üzenetére
Én az értesítések teljes kikapcsolását ész egyéb mappák elérésének hiányát rónám fel a Messengernél, de annyira nem érdekel, hogy foglalkozzam vele, inkább böngészőből írok üzenetet, ha...
-
válasz
aprokaroka87 #74442 üzenetére
aprokaroka87:
A Messengerben már nagyon régóta nincs kijelentkezés opció.
Amikor fenn volt a készülékemen, én mindig jegeltem a Greenify-programmal, hogy ne működjön a háttérben.LámaZ:
Mert nincs legjobb böngésző.Mindenkinek mások a preferenciák, mindenki más miatt szereti ezt vagy azt a böngészőt.
-
-
válasz
vadászcsiga #74434 üzenetére
Van benne valami cloud boost, szerintem az felel a tömörítésért.
#74436:
Sejtettem, csak tényközlés volt.Nem is hittem, hogy ne lehetne kikapcsolni a képek tömörítését!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
KubanitoS #72915 üzenetére
Ha jól sejtem, Flash lejátszót. Innen.
A Flash Player for Android 4.0 archives részről töltsd le, telepítsd fel a legfrissebb verziót.A Chrome alapból nem támogatja a Flash-tartalmakat, tehát böngészőt is kell cserélj.
Pl. Boat Bowser
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
spiritex #72498 üzenetére
Plusz egy szavazat a Boat Browserre!
Még a Hongmin szerettem meg, mert ott az 1 giga kevés volt, mikor masszívabban használtam a készülékem. Sok más böngésző kidobott, ha több és/vagy komplexebb, nagyobb méretű oldalakat nyitottam meg, a Boat Browser sokkal jobban bírta ezeket. -
-
-
-
-
-
-
válasz
#20749568 #71987 üzenetére
LonGleY nagyon jól leírja.
Nekem már több ügyfél telefonját "összezavarta" annyira, hogy HR kellett a készüléknek.
A másik tapasztalás az volt, mikor a kis háttértárral szerelt készüléken több mint 100 megásra hízott. Hát ilyennek kellene lennie egy, a hely felszabadításával foglalkozó appnak? -
-
-
-
-
-
Nem fogsz ki rajtam.
Lehet, én is átszokom erre: Draw and Paint.
-
-
Art of Draw & Paint
Szerintem szuper. Még szuperebb lenne, ha a szerkesztés menübe beépülne, de direkt is elindítható, tehát annyira nem para. -
-
"Természetesen" nem lehet a proci órajelét lejjebb/feljebb venni root nélkül, de szerintem nem is ez a probléma forrása.
Szerintem valamelyik program a ludas. Én adatmentés után hard resettel kezdenék, és az egyes programok telepítése között tesztelgetném a kütyüt, amelyik program telepítése után elkezd fagyogatni, az a bűnös. -
válasz
soldi3r #71696 üzenetére
Valami hiba lesz a mátrixban.
Ha tiltod, akkor nem engedélyeződik magától, már nem egy ismerősömnek tiltottam a nem használt programokat, nem panaszkodtak arra, hogy visszaaktiválódott volna bármelyik.
Szerintem te a leállításra gondolsz, az valóban nem ér semmit, mert újraindulhat a program.ROM-frissítéskor vagy hard reset esetén jöhetnek vissza egyedül.
-
válasz
zenesz45 #71633 üzenetére
Használj ES File Explorert (ingyenes) vagy Solid File Explorert (fizetős).
Ezekkel nem volt problémám a zenéknél, mert legalább két programot akart hozzátársítani a lejátszáshoz. -
-
-
-
válasz
janosibaja #71449 üzenetére
"Rootra szükség van?"
Mármint az Xposedhez? Igen.
Vagy az Android kezeléséhez? Szerintem igen, mert kigyomlálhatom a számomra nem kellő appokat, eltüntethetem a reklámokat, lefagyaszthatom azokat az appokat, amiket használok ugyan, de nem kell, hogy a háttérben fussanak, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EAFC 25
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest